- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
tüm bayanların değişmez problemlerinden birini bende yaşıyorum yemek..amaa benimki öyle böyle değil nerdeyse hiç yapmıyorum..haftada 1 yada 2 kere ona da tam yemek denmez..ama şimdi hamileyim ve bebeğim büyüdükçe daha çok beslenme gereği duyuyorum. iş yerimde yemek yok dışardan yemek zorundayım bazen eve gidiyorum yemek için ama o zamanda pratik bişiler yapıp çıkıyoprum ya bi melemen yada benzer biişi hazır yemek yoksa çok sorun oluyo..
benim sizlerden isteğim bana yardımcı olmanız..ne yapabilirim hem yorulmadan hemde evde yemeğim eksik olmayacak şekilde hazırlayabileceğim bişiler iştiyorum söyle bir liste yapıp dolabıma asmak istiyorum dönüşümlü yapacak şekilde..ama aklıma yemek gelmiyo her türlü yemeği yapabilirm elim yatkındır ama şu tembelliğimden kurtulmam gerek ilk önce basit bişilerden başlamak istiyorum...yemek adıyla yada tarifiyle yardımcı olursanız sevinirim....anlatabildim kendimi galiba..
benim sizlerden isteğim bana yardımcı olmanız..ne yapabilirim hem yorulmadan hemde evde yemeğim eksik olmayacak şekilde hazırlayabileceğim bişiler iştiyorum söyle bir liste yapıp dolabıma asmak istiyorum dönüşümlü yapacak şekilde..ama aklıma yemek gelmiyo her türlü yemeği yapabilirm elim yatkındır ama şu tembelliğimden kurtulmam gerek ilk önce basit bişilerden başlamak istiyorum...yemek adıyla yada tarifiyle yardımcı olursanız sevinirim....anlatabildim kendimi galiba..
Son düzenleme: