Yardım istiyorum..

Zeycan111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
27
32
3
33
Merhaba kızlar

Çok yoğun geçen bir iş hayatım var..
Yönetici olmama rağmen haftalık 12-15 toplantım oluyor.. (ingilizce genelde ) Prroje bazlı çalışıyoruz

Bu şekilde çalışma bana hiç uymuyor
Ben daha stabil sakin bir yaşam istiyorum .

Eve geliyorum hiç rahat olamıyorum aklım hep işte oluyor bu çalışma performansına 5 civarı alıyrm. Çocuğuma odaklanamıyorum..
Hep iş yerinde birilerine onay hesap verme şekilde yürüyor bir sistem olmadığı için ..

Psikolojik olarak hiç iyi değil hep bi baş ağrısı
Aklımda şu var iş değiştirmek en azından daha temposuz bir iş..
Ya da 1-2 sene idare etmek...
7-8 ay oldu başlayalı çünkü

Ya da sizden şöyle bir yardım isteyeceğim
İş ortamında kafa olarak rahat olmak istiyorum, panik olmak istemiyorum
Olursa olur moduna nasıl geçebilirim?
İş bir şekilde yürüyor ama sağlık geri gelmiyor (

Aslında şuan maddi kaygım yok (eşimin geliri bize ekstra masraf vs çıkmadıysa yeterli)
işi bıraksam, yinede iş bulmadan bırakmak istemiyorum sonuçta belli bir gelir gider dengesi oluşturduk

İşiniz bu kadar yoğunken kafanız malesef rahat olmaz yoğun tempoda bu kaygılar hep olur. İşi değiştirip daha rahat bir işte çalışmak sizi rahatlatabilir

Ay ne o öyle ya. Size mobbingin alası uygulanıyor. Farkındasınız değil mi ? Hesap vermek değil bu.
Valla bu yoğunlukta çocuğa nasıl yetiyorsunuz ? Ben olsam ihtiyacım da yoksa işten kesinlikle çıkar, daha normal bir iş bulurdum.
Kadınları iş ortamında sabote eden pislikler !

İnanın böyle bir tempoda 1 yıl zor dayandım oda sadece sicilimde böyle bir iş dursun kariyerimde öne çıksın istedim diye ama 1yili zor sabrettim hiç bir şey sizden değerli değil ve istifa ettikten sonra hastalıklar pes pese geldi önce sivilceler çıkmaya başladı ama nasıl büyük bir sivilce bir iltihap size kelimeler ile anlatamam baktım yüzüm felaket bir halde cildiyeye gittim normalde binbir rıza ile alınan roaccutane tedavisini direk yazdı doktor son evre sivilce dedi 7 ay onunla bogustum şükür geçti o bitti ardından Vertigo belası geldi inanın 1yilda zor geçti hala daha hayatımda ara ara yokluyor ve bunlar inanın bana hep stres kaynaklı şeyler beni içten içe yiyen şeyler vücudumda patlak verdi sonra dedim ki ne kadar salagim bir insan kendine bunu neden yapar hayat inanın çok kısa sağlık bir gitti mi gerisi gelmiyor ve stres inanın bana oyle şeyler yapıyor ki vücudumuza yazık etmeyin kendinize bayılıyorum kadınların kendi ayakları üstünde durup çalışmasına ama kendinize göre bir iş sakin bir yer bulun az olsun maaşı ama eve güler yüzlü dönün inanın bu dünyalara bedel

Eve gelince akıl işte kalıyorsa olmaz bu. Cocuk da var demissiniz. Daha az yogun olan bir is buldugunuz an degistirin isinizi. Hayata 1 kez geliniyor. Kendinizi asiri yipratmayin..

Haftalık 12-15 arası toplantı bana abes gelmedi. Çalışma saatleri mi yogun anlayamadım tam olarak.

Proje bazlı çalışıyordum ben de eskiden. Stresli olmanızı anlıyorum o açıdan ama iş hayatındaki sıkıntıları kişisel almayarak kafanızı rahatlatabilirsiniz. İşinizi yapın geçin üzerinde düşünmeyin ekstra.

Bi de sevmeye çalışın kendinizi kapatmayın. Zamanla alırsınız o tempoya daha çok yenisiniz.

Eğer ihtiyacınız yoksa bence de işten ayrılın ve yeni iş arama çalışmalarına başlayın. Mental sağlığınız, çocuğunuzla ilgilenmek vs. bunlar daha önemli konular sizin için.

Çoğu kişi işten ayrılmanızı yazmış ama bu tarz bir işte çalışan kişilerin ayrıl ya da kal demesi bence daha uygun olur.
Bana sorununuz işi işte bırakmamanız gibi geliyor. Akşam eve geldiğinizde neden aklınızda iş oluyor? Bir şeyleri eksik ya da yarım mı bırakıyorsunuz? eğer saat olarak yetişmiyorsa gece uyumadan bir kaç saat ayırabilirsiniz ama günün her saatini heba etmeyin. Kendimden örnek vereceğim. Yılda 3 ay gibi çok yoğun olduğum zamanlar oluyor. bu zamanlarda mesaimde normal çalışıyorum ve akşam çocuğumla ilgilenip ev işlerini yapıyorum. Gece yatmadan 2-3 saat daha çalışı gece 2-3 gibi uyuyorum. Uyku konusu genelde sorun ama yoğun çalışıyorsanız uykuyu en aza indirmek gerekli ki diğer her şeye vakit kalsın. Ben günde 4-5 saat arası uyurum ve her şeyi yetiştiririm. Siz de böyle yaparak belki daha çok verim alırsınız.

Ama maaş konusu sıkıntı, bu kadar sıkıntıyı bu maaşa çekmem diye düşünüyorum.
Tavsiyem de şudur; başka iş bulmadan mevcuttaki işinizi de sakın bırakmayın yoksa daha kötü koşullara ve maaşa tamam demek zorunda kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…