Sizinki nasıldı tam olarak?Ben her an ölcem diye korkuyorum.Aklımdan hiç çıkmıyorHer insan doğar büyür ve ölür. Hepimizin sonu ölüm bunu düşünerek yaşanmaz. Ölüm korkunç birşey değil ki yeni bir hayatın başlangıcı da olabilir. Siz yeterki iyi bir insan olun vicdaniniz rahat olsun.
Dedem rahmetli olduğunda bende böyle düşündüm ama hayatımı etkiler hale geldi o yüzden kendimi bu düşünceden uzaklaştırdım. Ne zaman ölürüz bilinmez ama her an ölebilecek olabiliriz hayatın bi garantisi yok
Sanırım.İlaç kullanıyorum zaten.Panik atak var sende sanırım, bunları düşünmemek için hobi edin ve kendini olabildiğince motive et.
teşekkür ederim.Onlarınki nasıldı?Her an oluyo bende.Kafayı yicek gibi oluyorum :'(Muhtemelen obsesyona yakalandıniz. Yaşamış olduğunuz olaylar ve ölümlerden dolayı böyle oldu sanıyorum. Benim annemde abilerini ve babasını kaybettikten sonra ölüm ve kaybolma korkusuna yakalandı ama kendisi değip babam ve benim üzerinde bu sıkıntısı.
Sözlüm enistesi öldükten sonra bu korkulara yakalandı hastalık, ölüm vs.
Ölünlerin sarsıntısı sizi bu duruma getirmiş. Kendinizi telkin edin ve dojtorunuzu bırakmayın. Umarım düzelirsiniz geçmiş olsun.
Ben 1 sene ilaç kullandım. Hep ölücem ben diye düşünüp hiç birşey yapamıyordum. Sonra baktım herşeyden geri kalıyorum. Gittim arkadaşlarımla gezdim hava aldım. Hayat güzel dedim bol bol dua ettim. Sonra eşimle tanıştım onunla paylaştım bu durumu. Öyle düşünme bu hayatı hiç ölmeyecek gibi yaşayamayız hepimiz öleceğiz dedi. Hakverdim tekrar dua ettim Allahım sen bize hayırlı ömürler ve güzel ölümler nasip et diye. Yavaş yavaş rahatladım artık korkmuyorum ölümdenS
Sizinki nasıldı tam olarak?Ben her an ölcem diye korkuyorum.Aklımdan hiç çıkmıyor
İlaç çözüm değil, kafanda yen bunu.Sanırım.İlaç kullanıyorum zaten.
Anladım.Size de çok geçmiş olsun.Ne güzel atlatmışsınız.Bende atlatmak istiyorum bu durumu hem de çok.Ben 1 sene ilaç kullandım. Hep ölücem ben diye düşünüp hiç birşey yapamıyordum. Sonra baktım herşeyden geri kalıyorum. Gittim arkadaşlarımla gezdim hava aldım. Hayat güzel dedim bol bol dua ettim. Sonra eşimle tanıştım onunla paylaştım bu durumu. Öyle düşünme bu hayatı hiç ölmeyecek gibi yaşayamayız hepimiz öleceğiz dedi. Hakverdim tekrar dua ettim Allahım sen bize hayırlı ömürler ve güzel ölümler nasip et diye. Yavaş yavaş rahatladım artık korkmuyorum ölümden
İnşallah benimki de geçer.İlaç kullandınız mı peki?Zamanla geçer ,ben de ailemden ilk dedemi kaybettiğimde böyle korkmuştum,her gün mezarına gider ağlardım ..Ölücekmişim gibi gelirdi ..Zaman işte insana her şeyi ,hatta ölüm acısını bile unutturuyor ..Hayatta geçmez dediğin yaralar geçiyor ..
İlaç içmediğimde daha kötü oluyorumİlaç çözüm değil, kafanda yen bunu.
Kafanda bitir yeterAn
Anladım.Size de çok geçmiş olsun.Ne güzel atlatmışsınız.Bende atlatmak istiyorum bu durumu hem de çok.
İnşallah benimki de geçer.İlaç kullandınız mı peki?
Teşekkür ederim :)Kafanda bitir yeter
Çık gez hayatın güzel olduğunu gör rahatlamaya başlarsın.
Atlatman için dua edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?