yardım kahve makinesi!!!!

icmimarderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
208
0
46
İstanbul
Herkese merhaba,

Ben isteme ve söz sürecinde kullanmak daha sonrada çeyizime koyabileceğim kahve makinesi arıyorum. Evde arçelik telve var ancak iki kişilik yapıyor. Arçelik telvenin büyüklerinden alıyım dedim oda pahalı geldi o nedenle önerebileceğiniz kahvesi güzel olan bir makine var mıdır ???

canımm bu benim şahsi düşüncem ama bence çeyizin için aldığın bir seyi öncesinde kullanma.
EĞer istiyorsan rahatlık acısından kahve makinası al ama evde kalsın.
Hem 2 kişilik telve 1 dk mı ne pişiriyor kahveyi yetmez mi cok mu kalabalık olcak isteme günü ?

cevabın için teşekkürler çeyize koyup koymama sorun degil çeyize koymam yenisini alırım..
beni düşündüren hangi makineyi alıcam.. çünkü baya kalabalık olacak 20 civarı duruyor buda en az sayı ....

Kahve makinesi sormuşsun ama sana şöyle bir tavsiyede bulunmak istedim geçen yaz bir arkadaşımın sözü de seninki gibi oldukça kalabalık olacaktı 20 25 kişi kadar arkadaşımda hazır türk kahvesinden almış shazili marka olandan telveside iyiydi kimse bişey anlamadı ama şimdilerde nescafe de falcı diye aynı üründen var 2 sini deneyerek karar verebilirsin.

Makine dersen en iyisinin arçelik olduğunu biliyorum o da sende var sinbonunkide 4 fincan yapıyor komşudan falan bulabilirsen, birde normal cezvede yapılsa 3 koldan 2 seferde 20 kahve hazırlanır herşeyin gönlünce olmasını dilerimmm

Son düzenleme:
[ı]merhaba, ben migrostan touch me kahve makinesini aldım hem boyutu ideal hemde fiytı uygun tavsiye ederim[/ı]

canım oncelıkle hayırlı olsun bence heyecanını paylaşacagın yakınların ıle buyuk sutluk seklındekı cezvelerden al 3 kısı aynı anda baslayın pısırmeye hem anısı olur hazır makınalar bıraz sıkıntılı cunkı

canım bencede hazır kahveleri dene benimkide kalabalık oılcak bende öyle yapcam anlaşılmıyor hiç hemde çok güzel köpüklü oluyor al bi dene annene falanda denettir olmadı arkadaşların dediği gibi büyük cezvede 3 kişi aynı anda tamamdırr

canım bencede hazır kahveleri dene benimkide kalabalık oılcak bende öyle yapcam anlaşılmıyor hiç hemde çok güzel köpüklü oluyor al bi dene annene falanda denettir olmadı arkadaşların dediği gibi büyük cezvede 3 kişi aynı anda tamamdırr

cvp veren ilgilenen herkese çok teşekkür ederim... şu hazır kahveleri bir deneyim olmadı makine aramaya devam :) tabi yardımcı olurlar da...
benim annem yoktu herşeyi küçük yaştan beri şimdiye kadar kendim yaptım bundan sonrada başkalarına güvenip ztn yardım eden olur diyip işimi şansa bırakmak istemiyorum.

Son düzenleme:
kızlar iyi güzel yazmışsınız da makine bilgisi olan yok mu ya? valla bazı insanlar tiryakiler yani beğenmiyorlar makinede pişen kahveyi veya çayı ama her marka böyle değil bende makinede piştiği belli olmayan makinelerden arıyorum sinbo için düzgün pişirmiyo haşlıyo diyolar

canım bende kahve tiryakisiyim telve bu konuda ideal süper yapıyor. ancak iki kişilik kalbalıkta zor oluyor. geçen homendi arkadaşımda denedim oda çok hoşuma gitti. aldım dün geldi deneme yaptım iidi ancak taşırdığımdan köpüğü çok olmadı yarın tekrar deniycem... eger memnun kalırsam onu kullancam. 4 fincalık diyor ancak bizim fincanlar küçük oldugundan 5-6 tane çıkardı...

canım telve arçeliğin mi yoksa arzumun mu:26: birde ne kadar zamanda pişiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…