Yardım kızlar yine ben

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
ya kızlar iyiki varsınız benim bi sorunum var ne yapmam lazım bilmiyorum arkadaşım vasıtasıyla biriyle konuşmaya başladım 2 hafta telefonda baya konuştuk sonra buluşmaya karar verdik buluştuk ilk buluşmada herşe iyiydi ama bu öpüşmekden bahsetdi ilk buluşmada bu dogalmı bilmiyorum hiç bilmiyorum dogal gelmedi bana deneyimli olanlar yardım ederlermi lütfen şimdiden teşekürler

yok arkadaşım okumadım öpüşme istemedi ilerde yapabilirim dedi

ilk bulusmada konuscak baska konu kalmadi mi ki konu opusmeye geldi?
sen ne tepki verdin?

çok hızlıymış sanırım bu arkadaşş benim bildiğim ilk buluşmada kendini tanıtır kişiler ve kendinden bahseder her iki tarafda

nasıl öpüşmekten bahsedilir ki?
bir dahaki buluşmaya seni öpeceğim mi dedi, öpüşme üzerine brifing mi verdi; nasıl konuşulur ki bu konu

haydaaa..
yani arkadslarn sorduğu doğru ne dedide öpüşmekten bahsetti veya konu nasıl oraya geldiki???

Seni birdaha ki bulusmaya operim mi dedi?
sen ne dedin?

yuhhh akannehir

bidahakine ben olmicam

olmicagim icinde kimi ,neyi öpecegin cokta tin tin deseydin :umursamaz:

yok bir daha buluşmaya öperim demedi kızlarda seni ilerde öpmek isteyebilirimde dedi ne bilmi çok şaşırdım kızlar ilk buluşmada bu denirim zaten korkarak gittim morelim bozuldu ne bilim sanki benle dalga geçti neden bu kadar şansızım ben

kısaca bir sonrakinde öpüşme randevusu konuşmasımıydı :1ninca:
ben şimdi öpmüyorum ama bir dahakine öpecem:1ninca:

Hee önceden randevu istiyo yaniii.. ayol bu öpücem diyipte olmazki o anki hazla hisle duygu patlamasıyla olur yani ne bu randevu ister gibi .. isterse bigün kararlaştırsın şu şaat şu dakikada şu şekilde öpücem seni desin.. Hey allahım yaaa azra sen dikkat et bu jeyara:1ninca:sengözlerimebaksanab :jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
daha ilk buluşmada üstelik yüzyüze ilk kez görüşmede..çok büyük bir pot kırmış..
belki ona göre normaldir-tatlicadiarzu- kişiliğini bilemessin...ama bir kıza nasıl davranması
gerektiğini hiç bilmediği kesin....
bunun pazarlığı mı olur...

Valla bak ben bu konuda deneyimli değilim ama bu düdük suratının ortasına iyi bir şaplağı haketmiş.:mymeka:
Öpücük siparişi vereni de ilk defa görüyorum.:1shok:

Son düzenleme:

sevgiliniz 15 yaşında mı?
arkadaş öpüşme konusunda randevulu çalışıyor galiba.

ya da acayip programlı bir hayatı var; "ilk buluşmada öpüşme bildirimi yapılacak, 2.buluşmada eller 3.buluşmada ise dudaklar kavuşacak" şeklinde...

Öpseydin sende alt tarafı bir öpücük hahaha:)
Gençliğe bak ya
ilk buluşmada konuştukları konuya bak hahaha:)

kusura bakmada senin sevgilinin aklı ilk buluşmada nerelerdeymiş!!!! o anlık bişeydir kendiliğinden zamanla gelişir,randevu alıyor resmen arkadaşların da dediği gibi.Allah aşkına ya bunların niyeti kızı öpüp öpüp bırakmak,rezil herifler,aşktan sevgiden ne anlarlar,akılları fikirleri başka şeye çalışırrrrrklava: ay sinirlerim tepeme çıktı vallahaaa:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…