Yardım kızlar yine ben

kesinlikle yanlış insanla karşı karşıyasın..ilk buluşmada öpüşmekten bahseden bi insanın amacı başkadır.. ciddi bi ilişki olacağını sanmıyorum kaydirigubbakcemile

valla artık bende ciddi oldugunu düşünmüyorum o yuzden size sordum bütün erkekler böylemi diye sanırım hepsinin mayası bozuk

valla artık bende ciddi oldugunu düşünmüyorum o yuzden size sordum bütün erkekler böylemi diye sanırım hepsinin mayası bozuk

ya tatlım daha ilk buluşmada ciddiyetmi sorgulanır sanki direk nikah masasına gideceksin yapma bunu
bırak yaşa yaşaman gerekeni ama tavizinide verme bir süre sonra ciddiyet arasın (bu adam için geçerli değil)
daha yüzünü bile görmemiş adam kalkıpda ilk görüştüğünüzde bunu diyorsa kaç kaç kaç
tanıdığın biri olsa belki diyeceğim ama hayatında ilk defa yüzünü görmüş yahukötükedihüso

tüm erkeklerin aklı ordadır bunu kabul ederim ama daha ilk başta boyle bir şey istemesi çok tuhaf..
hani 4 . 5 . buluşma olur bir şey der o zaman anlarım..
of ne diyorum ben ya.. akannehir :kedi:

arkadaşım iki hafta telefonda konuştuk diyorsun ya hani belki oradan bi samimiyet hissetmiştir. o sıcaklıkla öpmek istemiştir. uygun olduğun zamanda opuyorumnanaktan

ilginç ilk buluşmada konusması bi insan sevdiğiyle bişeyler paylasmak ister ilk gördüğü kızla degil.bakarsın sana göre biri degil sende görüşmezsin tatlım.o soruyu sorma nedeninide anlamadım ama konuyu birdenmi actı yoksa bi konusma vardı oraya kadarmı geldi tam anlamadım

:lepi:vereliniortakalkisalkisalkis

randewumu alıo yani:1ninca:

bugün kurtuldun ama bunun ilersi war, haberin olsun kaçaman kurtulamanmı demeyemi getirio-tatlicadiarzu-

gereksiz bi diyalog olmuş, acemi bi flört lafı gibime geldi erkek arkadaşının sölediği, ama olsun oda güzel Şeniz

cmn ben olsam bu olaydan hiç hoşlanmazdım hiç akıl etmemiş mi ki karşısındaki kız ve daha ilk buluşma kendini hazırla gibisinden göz korkutmuş resmen... başka konuşacak konusu yokmuymuş ki...

bidahaki buluşmanızda neyden bahseder bilemem artık

amaç belli...uzak dur sen ondan

ya adam öpücem demiş şimdiden hazırlan babında bişi bu:jeyyar: ilerki buluşmanızda sanırım söylemeyecek ne yapacağını direk faaliyette bulunur artıkdelikafadulden

adam açık açık söylemiş maşallah,utanma çekinme yok kaydirigubbakcemile3
şimdi gitsen sorsan ben dürüst dawrandım der kaydirigubbakcemile3
mesaj wermiş işte ben böyleyim diye canım,ona göre tart ölç biç demiş kendince.
bana göre herşeyin bir uslubu we zamanı wardır böyle pat diye de söylenmizki ayol...

ne garip ilk buluşmadan sonra hemen öpüşmekten bahsetmesi hızlı olduğunu göstermez mi
bana garip geldi açıkçası

ilk bulusma cok cekngendir utanırsın yanında elini ayagını koyucak yer bulamassın ama bu arkadas dudaklarını koyucak biyer aramıs ilk olarak normalmi sorusuna gelince dogru insansa normal olabilir ama tanımadan dogru insan olduna karar veremessin yani olmamalı bence

yaa bu içten gelen bişe önceden konuşmayla olmazki...içinden gelir öpersin :asigim:

bak yarın seni öpcem hazrlan -tatlicadiarzu-

bencede sen bunu sepetle..çok saçma adam resmen belli etmiş niyetini..hemde utanmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…