Yardim kizlar

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam hanimlar. En son konumu cozduk esimle yani aslinda pek konusmadik bunun uzerine, kendisi kavga edip sonrada hic bisey olmamis gibi davranir ben konusmak istersemde kavga cikartir.

Gelelim konuma..

Telefonda bi yukleme var, o telelefonun sifresini bildiginizde o kisinin o an nerde oldugunu gorebiliyorsunuz. Bende hala kumar oynadigindan suphelendigim icin onu takip etmeye karar vermistim. Dun aksam bir adreste oldugunu gordum ve o adres masaj salonu cikti ama cinsellik iceren bir salonmis, sitelerinde oyle yaziyor. Ayni sokak ve ev numarasi baska bir yerdede var ve bu iki adres birbirine cok yakin. Ama o telefon uygulamasina bakinca ve google ike karsilastirinca o masaj salonu cikiyor. Allahim inanamiyorum yada inanmak istemiyorum. Sanki beynim bana oyun oynyor ve ben kendim yanlis gordum saniyorum.

Arkadasima gidiyorum diye cikmisti.. sonra eve geldigindede hic bisey olmamis hic yalan soylememis gibi davrandi. Ben hatta naptin arkadasinla diye sordum, oda hic evde oturduk dedi. Siz olsaniz napardiniz? Takipe devammi etsem bi sure daha? Hatta o adrese gitmeyi dusunuyorum esimin birdaha orda oldugunu gorursem. Sizce nasil adimlar atmam gerek emin olmak icin?

aynen bu şekilde takibe devam edin .
deliller toplayın

daha emin olacak nesi kalmış?
arkadaşına ev oturmasına giden erkekte ilk defa duydum.
Arkadasina gittiginde bazen biyerlere gidiyorlar biseyler icmeye yada evde bilgisayardan canli yayin yapiyor arkadasi bilgisayar oyunlari uzerinden. Banada gelmis canli yayin yapti bende ona baktim dedi

Sen de kendini kandırmaya çalıştığını biliyorsun aslında,herşey ortada,ama istiyorsunki biri çıksın yapmamıştır falan desin diye bekliyorsun.

Kendimi suclamak icin yer ariyorum gene resmen. Allah bana akil fikir versin! Esimle cok kavgalarimiz oldu ve bana agiza alinmiycak hakaretler etti, bosanacaz dedi kac kez. Dul gari olacaksin, (birlikte olunca kavgaliyken) iliski yasiyoz diye hersey duzeldi zannetme dedi hatta en son sey dedi iliskiyi uyku sersemiyle yasiyoruz diye bi lafta etti kavga aninda. Bunun gibi birsuru sey. Ben boyle seylerden dolayi esimi cok reddetigimde olmustur. Kendimi kullanilmis hissediyorum cunku yaptigim zamanlarda cunku okadar hakaretler etti ve ediyorki kavga ettigimizde. Kumar oynadigini ogrendigimde o benden ayrilmak istedi resmen! O bana tavir aldi bana kustu! Inanabiliyormusunuz kizlar. Ben duzelttim bir cok kez aramizi. Evliligimizin ikk basinda adapte olamamistim ve cok agrik oluyordu bu yuzden hergun iliskiye giremiyordum esimle. Sonra baya bi duzeldi. Daha sonrada surekli kavgalar basladi. Iyiyken cok iyiyiz ama o kotu anlarimizdada cok kotuyuz. Bu yuzden kendimi simdiden azda olsa kendimi sucluyor gibiyim

Valla kimseye kötü yorum yapmam arkadaşım ama son yazdığını okuduktan sonra giriş yaptım. Sen kendini suçlamaya devam et. Tamam evlilikte alttan alma çok önemli de, arkadaşım bi duruşunuz olsun ya. Yuva elbette kutsaldır ama siz kendi başınıza bir bireysiniz. Tepki göstereceksiniz, varlığınızı hissettireceksiniz, ben burdayım dur orda diyeceksiniz. Yapmayın bunu kendinize. Eşiniz masaja gitse ne olacak. İki gönlünü alın yeter. Çok kızdım kusura bakmayın.

Normal masaj salonuna gitmemis ama. Yoksa bende problem yapmam. Ama bu masaj salonu cinsellik uzerine olan bir salon yani ciplak kadinlar ciplak vucuda ve hatta cinsel organina felan masaj yapiyorlar ve dahada fazlasi. Nasil gonlunu almam gerekiyor ben anlamadim tam olarak?

Yemin ederim bir çok erkeği adam eden biziz ya. Çok nadir başının çaresine bakan erkek. Eşleri boşayınca sap gibi kalıyorlar ortada. Yiyip içip gezen ohh sefam olsun diyen erkek halt ediyor. Görüyoruz iki gün sonra yalvarmaları.

Hayır ben masaj kısmına takılmadım, o sizin bileceğiniz bir şey. Bi de şunu anlamadım, neden gönlünü alıyorsunuz. Gizli saklı giden o, kumar oynayan o, dul karı (afedersiniz) olacaksın diyen o. Siz neden gönlünü alıyorsunuz. Gidip gitmediğine emin olun madem. Öyle yerler pahalıdır. Karttan falan takip edin. Ama gönlünü almak nedir. Siz ne yaptınız ki !

Ben ozaman yazdiginizi yanlis anlamisim. Ben bana esinin gonlunu al demek istediniz zannettim. Evet cok haklisiniz. Cok cektirdi bana evlendikten 5 ay sonra kumar oynadigini ogrendim. Yalanlar dolanlar. 4 senedir evliyiz neredeyse. Tabi bu 4 sene hep kotu gecmedi. Cok iyi gunlerimizde oldu cok mutlu oldugum gunlerimizde oldu simdi yalan soylemiyim. Ama ben hala kumar oynadigini dusunuyorum. Ben napicami bilmiyorum takip etmeye devam edicem galiba

Kanıt toplayana kadar adamın yüzüne bakmayı nasıl kaldıracak mideniz? İlla iş üstünde mi yakalamak gerekiyor onuda anlamış değilim. Baya baya aldatılıyorsunuz işte.

Kanıt toplayana kadar adamın yüzüne bakmayı nasıl kaldıracak mideniz? İlla iş üstünde mi yakalamak gerekiyor onuda anlamış değilim. Baya baya aldatılıyorsunuz işte.
Seye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdim
Hep dusunurdum. Baya baya baskasiyla iliski yani sevgili olup aldatilmakmi daha kotu yoksa oyle hayat kadini olanlarin oldugu biyere gidip aldatilmakmi...

Seye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdim
Hep dusunurdum. Baya baya baskasiyla iliski yani sevgili olup aldatilmakmi daha kotu yoksa oyle hayat kadini olanlarin oldugu biyere gidip aldatilmakmi...
Oo baya safız
Daha cok aldatılırsın böyle
Kanıtları topla ve bu sacma ilişkiyi sonlandır

insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor cidden.
çok terbiyesiz bir adam eşin.
görgüsüz ve cahil de..
inşallah allah onu dul bir karıya! aşık etsin kulu köpeği olsun.
pislik..

Vallahi böyle olursanız siz her iki tiple de aldatılırsınız. Evliliği sadece şüphe bile bitirebilirken siz kendinize mantıklı açıklama arıyorsunuz. Bekar arkadaşını beklemesi normal mi sizce? Adı üstünde bekar. Gitsin istedği saatte yapsın. Niye kocanızı götürsün bekletsin orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…