Arkadasina gittiginde bazen biyerlere gidiyorlar biseyler icmeye yada evde bilgisayardan canli yayin yapiyor arkadasi bilgisayar oyunlari uzerinden. Banada gelmis canli yayin yapti bende ona baktim dedidaha emin olacak nesi kalmış?
arkadaşına ev oturmasına giden erkekte ilk defa duydum.
Off nasil yapar boyle biseyi, hic yakistiramiyorum ona, inanamiyorum..aynen bu şekilde takibe devam edin .
deliller toplayın
1 seneden fazla süredir problemleriniz var bunu mu yakıştıramıyorsunuz?Off nasil yapar boyle biseyi, hic yakistiramiyorum ona, inanamiyorum..
inşallah yanlış görmüşsündür.Off nasil yapar boyle biseyi, hic yakistiramiyorum ona, inanamiyorum..
Normal masaj salonuna gitmemis ama. Yoksa bende problem yapmam. Ama bu masaj salonu cinsellik uzerine olan bir salon yani ciplak kadinlar ciplak vucuda ve hatta cinsel organina felan masaj yapiyorlar ve dahada fazlasi. Nasil gonlunu almam gerekiyor ben anlamadim tam olarak?Valla kimseye kötü yorum yapmam arkadaşım ama son yazdığını okuduktan sonra giriş yaptım. Sen kendini suçlamaya devam et. Tamam evlilikte alttan alma çok önemli de, arkadaşım bi duruşunuz olsun ya. Yuva elbette kutsaldır ama siz kendi başınıza bir bireysiniz. Tepki göstereceksiniz, varlığınızı hissettireceksiniz, ben burdayım dur orda diyeceksiniz. Yapmayın bunu kendinize. Eşiniz masaja gitse ne olacak. İki gönlünü alın yeter. Çok kızdım kusura bakmayın.
Hayır ben masaj kısmına takılmadım, o sizin bileceğiniz bir şey. Bi de şunu anlamadım, neden gönlünü alıyorsunuz. Gizli saklı giden o, kumar oynayan o, dul karı (afedersiniz) olacaksın diyen o. Siz neden gönlünü alıyorsunuz. Gidip gitmediğine emin olun madem. Öyle yerler pahalıdır. Karttan falan takip edin. Ama gönlünü almak nedir. Siz ne yaptınız ki !Normal masaj salonuna gitmemis ama. Yoksa bende problem yapmam. Ama bu masaj salonu cinsellik uzerine olan bir salon yani ciplak kadinlar ciplak vucuda ve hatta cinsel organina felan masaj yapiyorlar ve dahada fazlasi. Nasil gonlunu almam gerekiyor ben anlamadim tam olarak?
Ben ozaman yazdiginizi yanlis anlamisim. Ben bana esinin gonlunu al demek istediniz zannettim. Evet cok haklisiniz. Cok cektirdi bana evlendikten 5 ay sonra kumar oynadigini ogrendim. Yalanlar dolanlar. 4 senedir evliyiz neredeyse. Tabi bu 4 sene hep kotu gecmedi. Cok iyi gunlerimizde oldu cok mutlu oldugum gunlerimizde oldu simdi yalan soylemiyim. Ama ben hala kumar oynadigini dusunuyorum. Ben napicami bilmiyorumHayır ben masaj kısmına takılmadım, o sizin bileceğiniz bir şey. Bi de şunu anlamadım, neden gönlünü alıyorsunuz. Gizli saklı giden o, kumar oynayan o, dul karı (afedersiniz) olacaksın diyen o. Siz neden gönlünü alıyorsunuz. Gidip gitmediğine emin olun madem. Öyle yerler pahalıdır. Karttan falan takip edin. Ama gönlünü almak nedir. Siz ne yaptınız ki !
Seye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdimKanıt toplayana kadar adamın yüzüne bakmayı nasıl kaldıracak mideniz? İlla iş üstünde mi yakalamak gerekiyor onuda anlamış değilim. Baya baya aldatılıyorsunuz işte.
Oo baya safızSeye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdim
Hep dusunurdum. Baya baya baskasiyla iliski yani sevgili olup aldatilmakmi daha kotu yoksa oyle hayat kadini olanlarin oldugu biyere gidip aldatilmakmi...
Kendimi suclamak icin yer ariyorum gene resmen. Allah bana akil fikir versin! Esimle cok kavgalarimiz oldu ve bana agiza alinmiycak hakaretler etti, bosanacaz dedi kac kez. Dul gari olacaksin, (birlikte olunca kavgaliyken) iliski yasiyoz diye hersey duzeldi zannetme dedi hatta en son sey dedi iliskiyi uyku sersemiyle yasiyoruz diye bi lafta etti kavga aninda. Bunun gibi birsuru sey. Ben boyle seylerden dolayi esimi cok reddetigimde olmustur. Kendimi kullanilmis hissediyorum cunku yaptigim zamanlarda cunku okadar hakaretler etti ve ediyorki kavga ettigimizde. Kumar oynadigini ogrendigimde o benden ayrilmak istedi resmen! O bana tavir aldi bana kustu! Inanabiliyormusunuz kizlar. Ben duzelttim bir cok kez aramizi. Evliligimizin ikk basinda adapte olamamistim ve cok agrik oluyordu bu yuzden hergun iliskiye giremiyordum esimle. Sonra baya bi duzeldi. Daha sonrada surekli kavgalar basladi. Iyiyken cok iyiyiz ama o kotu anlarimizdada cok kotuyuz. Bu yuzden kendimi simdiden azda olsa kendimi sucluyor gibiyim
Vallahi böyle olursanız siz her iki tiple de aldatılırsınız. Evliliği sadece şüphe bile bitirebilirken siz kendinize mantıklı açıklama arıyorsunuz. Bekar arkadaşını beklemesi normal mi sizce? Adı üstünde bekar. Gitsin istedği saatte yapsın. Niye kocanızı götürsün bekletsin orada.Seye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdim
Hep dusunurdum. Baya baya baskasiyla iliski yani sevgili olup aldatilmakmi daha kotu yoksa oyle hayat kadini olanlarin oldugu biyere gidip aldatilmakmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?