Yardim kizlar

Arkadaşına ev oturmasına hangi erkek gider allah aşkına özelikle de evliyse bana çok manasız geliyor.Tamam beraber eğlenmeye gidebilirler ama ev oturması ??

Seye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdim
Hep dusunurdum. Baya baya baskasiyla iliski yani sevgili olup aldatilmakmi daha kotu yoksa oyle hayat kadini olanlarin oldugu biyere gidip aldatilmakmi...
Sen kendini, böyle avutmaya devam et çoçuğum.
Sen burda bu saçma senaryolara inanmaya yer ararken atı alan Üsküdar'ı geçmiş bile.
Öyle olmuştur evet,bekar arkadaşını beklemiştir kocan masaj salonunda.
Yazık, arkadaşı yalnız gidemiyordur belki.
Hatta arkadaşını beklerken, evli olduğunu hatırlayıp gözlerini bile kapamıştır kocan,
cıbıl masajcıları görmemek için.

Arkadaşına ev oturmasına hangi erkek gider allah aşkına özelikle de evliyse bana çok manasız geliyor.Tamam beraber eğlenmeye gidebilirler ama ev oturması ??
Ev oturmasina gitmez normalde. Disari cikarlar ve arkadasi bilgisayar oyunu oynuyor kendi sayfasi var ona bakiyorlar. Ama bu tabi benim bildigim.. belkide bir cok kez arkadasimla takilacagiz dediginde oyle yerlere gitti bilmiyorum

insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor cidden.
çok terbiyesiz bir adam eşin.
görgüsüz ve cahil de..
inşallah allah onu dul bir karıya! aşık etsin kulu köpeği olsun.
pislik..
Cok karisik duygularim migdem bulaniyor elim ayagim bosaliyor. 14 senedir beraberiz neredeyse. Evlenmeden once hersey baskaydi ama evlendikten sonra daha cok kavgalar olmaya basladi. Inanmak istemiyorum galiba

Seye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdim
Hep dusunurdum. Baya baya baskasiyla iliski yani sevgili olup aldatilmakmi daha kotu yoksa oyle hayat kadini olanlarin oldugu biyere gidip aldatilmakmi...

Çıkışta kolonya tutmuştur evet...

Adam yalan söylemiş buna bile kızacakken siz aldatılmaya da razı olun böyle. Evet, sevgili değillermiş nasıl olsa anlık iş görmüştür. İleride de "sevgilisi var ama ben karısıyım" dersiniz. Getirir burnunuza sokar. Belki aklınız başınıza gelir. Gidip özür dileyin şimdi de gönlünü alın adamı takip ettiniz diye. Büyük suç.

Ev oturmasina gitmez normalde. Disari cikarlar ve arkadasi bilgisayar oyunu oynuyor kendi sayfasi var ona bakiyorlar. Ama bu tabi benim bildigim.. belkide bir cok kez arkadasimla takilacagiz dediginde oyle yerlere gitti bilmiyorum
Size uzak değilse keşke gidip baksaydınız bir ben olsam dayanamaz giderdim tabi gidecek durumdamıydınız bilemiyorum.

Yorumunuz icin tesekur ederim. Galiba silkelenmem lagzim. Hala acaba yanlismi gordum diye kendi kendime soru soruyorum. O salonda birlikte olma yok ama cinsel organa mesajta yapilabiliyormus. Az once iyice bi inceledim. Ciplak olarak ciplak vucuda masaj yapiliyormus ve ciplak vucutlarini musterilerin uzerine surtune olmuyomus. Allahm yazarken bile nefesim kesiliyo sinirden

Size uzak değilse keşke gidip baksaydınız bir ben olsam dayanamaz giderdim tabi gidecek durumdamıydınız bilemiyorum.
Ne yazikki arabam yoktu gidemedim tekrar “arkadasa” gidecem dediginde araba ayarlamayi dusunuyorum kardesimin arabasiyla gidip bakmayi dusunuyorum gercekten o salondami diye. Cok agir biseymis. Baskasinin basina gelmis olsaydi bir saniye bile bekleme bosan derdim kendi basima gelince affalladim gercekten

Evet kendinize gelin. Başkası yazsa şunları ona bile "saçmalama" diyecekken kendinizi suçluyorsunuz burada. Yani bunların yapıldığı yerde başka şeyler de oluyordur.

Evet kendinize gelin. Başkası yazsa şunları ona bile "saçmalama" diyecekken kendinizi suçluyorsunuz burada. Yani bunların yapıldığı yerde başka şeyler de oluyordur.
Bende salak gibi yakinda esimle sorunlarimizi konusmak istiyordum. Kabul etmesse sartlarimi surundurmeyi dusunuyordum akli basina gelsin diye. Ama boyle biyere gittiyse bunun affedilecek yanı yok demektir. Galiba kabul etmek istemiyorum artik onsuz yasamam gerektigini. 10 sene sevgililik ve 4 sene evlilik neredeyse

Hanfendi önceki konularınıza da ufaktan bir göz gezdirdim. Şu anda da iğrenç bir şekilde aldatılıyorsunuz. Eşinize söyleyecek laflarım var ama banlanmak istemiyorum. Gözünüze perde mi indi sizin. Yaşınız profilinizde yazansa eğer daha da çok gençsiniz. Hayatınızın başındasınız. Böyle evlilik sevgi olmaz. Size zarar veren adam için iyi günlerimizde oldu bilmiyorum diyemezsiniz. Aklınızı başınıza devşirin. Kanıtlarınızı toplayın ve boşanın. Size değer verecek insanlarla, erkeklerle beraber olun. Boşanmaktan korkmayın. Birini sevemem diye korkmayın. Dul kalıcam gibi çirkin yakıştırmaları, ne kocanızın ne başkasının yapmasına izin vermeyin. Eğer bu muameleye uğramaya devam ederseniz yakında kendinize saygınızı tamamen kaybedeceksiniz.

Sizden önemli değil. Bu yaşa onunla gelmediniz. Kendinize kötülük yapmayın.

Haklisiniz kendimi kandirmaya calisiyorum resmen. O gun programin tam olarak nasil kullanilmasi gerektigini bilmiyordum. Bilseydim tam emin olabilirdim gercekten o adresmiydi diye. Bu hafta takibe devam edecegim. Bir arkadasa anlattim oda boyle bisey tam aldatmak sayilirmi bilmemem dedi. Gercekten boyle bisey yapmissa esim bana aldatma gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…