• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım=( komşunun köpekleri

bana kalırsa köpeklere yardımcı olsanız bu kadar havlamazlar. bu kadar havladıklarına göre sıkıntıları var demektir. hayvanlara kötü muamele edildiğini düşünüyorsanız hayvan haklarını koruyan derneklerden birine gidin, bildirin. onun dışında sadece kendinizi düşünüyorsanız yapabileceğiniz hiç bir şey yok. sadece gelip bakarlar en fazla.

Nasıl yardımcı olayım,balkondan ekmekmi fırlatayım,karşıdan topmu atayım oynasın diye,gözcü gibi pencereden ne oluyo diye onlarımı seyredeyim? Ben hayvanları çok seviyorum,köpekler saldırgan oldukları için her sese huylanıyolar,çok oldukları için rahatsızlık veriyolar.Ben derdimi söyledim,köpeğin derdini söylemedim,zaten köpeğin de bi derdi yok rahatı huzuru yerinde ve oldukça mutlular oldumu

köpekler saldırgan.balkona çamaşır asmaya çıkıyorum havlıyo,yoldan araba geçiyo havlıyo,çıtırtı duyuyo havlıyo,kuş uçuyo havlıyo. 7/24 havlıyo demedim,günün her saati gece veya gündüz havlıyo.Yarım saat susuyo,yarım saat havlıyo,köpek bu işte canı neye istiyosa havlıyo.Köpeğe kötü muamele yaptıklarını görmedim,aç bırakıyolarmı bilmiyorum sadece.Zaten görsem komşunun köpeği zor durumda kaldı diye konu açardım deilmi?
Evet kendilerinden,gürültülerinden,bağrşmalarından,gecenin 4 ünde balkonda televizyon izlemelerinden,sabahın köründe balkonda bağır çağır yaptıkları kahvaltıdan zaten bütün mahalle rahatsız.Bunlara göz yummaya kulak tıkamaya çalışırken,bi de bu köpek havlamasına duymamazlık edemiyorum,tabiki kendimi düşünüyorum,köpeği suçlamıyorum merak etmeyin en az sizde olan kadar hayvan sevgisi taşıyorum.Köpekten değilde komşudan rahatsız olmak,2 sinden de rahatsızız,köpekten değil de ne demek şimdi? ;; öyle ya doğru siz köpekleri seviyorsunuz,bizse ailecek komşunun intikamını köpekten almaya çalışıyoruz.:S
Bence insanlar hem insan sevgisini hem de hayvan sevgisini bir arada taşıyabilmeli öncelikle:19:

öncelikle beni tamamen yanlış anlamanıza çok üzüldüm.size havyan sevgisi nedir bilmiyorsunuz ailecek hayvanlardan nefret ediyorsunuz demedim.hani olurya birini sevmezsiniz de onun yaptığı her hareket her söz insanı rahatsız eder adeta batar.bende bunu söylemeye çalışmıştım.acaba dedim acaba komşunuzu sevmediğiniz için köpeklerin havlaması sizi bir kat daha mı rahatsız ediyor demek istemiştim.amacım asla sizi suçlamak yada hayvan sevgisi nedir bilmiyorsunuz demek değildi.ayrıca köpekler açmı kötü muamele mi görüyor da demedim.sadece kendi köpeğimden örnekler verdim ki komşunuzun köpeklerinin neden havladığını bulmanıza yardımcı olmak istemiştim.bu kadar sert tepki vermenizi gerektirecek bişey yazdığımı düşünmüyorum.yinede umarım sorununuzu çözersiniz.

öncelikle beni tamamen yanlış anlamanıza çok üzüldüm.size havyan sevgisi nedir bilmiyorsunuz ailecek hayvanlardan nefret ediyorsunuz demedim.hani olurya birini sevmezsiniz de onun yaptığı her hareket her söz insanı rahatsız eder adeta batar.bende bunu söylemeye çalışmıştım.acaba dedim acaba komşunuzu sevmediğiniz için köpeklerin havlaması sizi bir kat daha mı rahatsız ediyor demek istemiştim.amacım asla sizi suçlamak yada hayvan sevgisi nedir bilmiyorsunuz demek değildi.ayrıca köpekler açmı kötü muamele mi görüyor da demedim.sadece kendi köpeğimden örnekler verdim ki komşunuzun köpeklerinin neden havladığını bulmanıza yardımcı olmak istemiştim.bu kadar sert tepki vermenizi gerektirecek bişey yazdığımı düşünmüyorum.yinede umarım sorununuzu çözersiniz.

Komşudan rahatsız olduğumuz için yapmıyoruz gerçekten de.Öyle olsa bile bunu köpek üzerinden ifade edemeyiz :50:Yanlış anladıysam kusura bakmayın ama ben hukuki anlamda yardım isterken çoğu kişi hayvan sevgisi anlatmaya çalışıyor.O kısım işin başka boyutu gerçekten.

Komşudan rahatsız olduğumuz için yapmıyoruz gerçekten de.Öyle olsa bile bunu köpek üzerinden ifade edemeyiz :50:Yanlış anladıysam kusura bakmayın ama ben hukuki anlamda yardım isterken çoğu kişi hayvan sevgisi anlatmaya çalışıyor.O kısım işin başka boyutu gerçekten.

haklısınız siz hukuki anlamda yardım istediniz ama bizlerde köperklerin neden havladığı bulunursa belki sizinde şikayetle komşuyla uğraşmanıza gerek kalmayacağını düşündük sanırım.birazda merak ettik sizin yaşadığınız zor durumu sanırım.
internetten bir site buldum linkini size özel mesajla göndericem umarım işinize yarar.hukuki anlamda neler yapabileceğinizi anlatıyor.

Benim eşiminde 2 tane av köpeği vardı durmadan havlardı ben bile nasıl rahatsız oluyordum anlatamam delirecektim artık bi de yan komşumuzda da köpek var sürekli birbirlerini gördükçe havlıyorlardı aynen o köpekler gibi herşeye havlıyorlardı bi komşu şikayet etmiş köpeğin aşı kartlarını falan gösterdik havlamamasını sağlayın falan dediler gittiler yani bişey yapamıyorlar ben evlenmeden öncede sürekli şikayet oluyormuş ama bişey yapamıyorlar
Şimdi başka köpek aldık 1 kere bile havladığını duymadım

Benim eşiminde 2 tane av köpeği vardı durmadan havlardı ben bile nasıl rahatsız oluyordum anlatamam delirecektim artık bi de yan komşumuzda da köpek var sürekli birbirlerini gördükçe havlıyorlardı aynen o köpekler gibi herşeye havlıyorlardı bi komşu şikayet etmiş köpeğin aşı kartlarını falan gösterdik havlamamasını sağlayın falan dediler gittiler yani bişey yapamıyorlar ben evlenmeden öncede sürekli şikayet oluyormuş ama bişey yapamıyorlar
Şimdi başka köpek aldık 1 kere bile havladığını duymadım

Off sorma deliricem yaa,ağlamak istiyorum artık=( öyle kötü bi havlaması varki yani bu kadar çirkin sesli bi köpek daha görmemiştim:50:

Back
X