YARDIM,kravatlar makinede yıkanırsa şekli bozulur mu?

bilge85

RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİYN
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
2.057
9
158
Diğer
BENİM ACİL Bİ SORUM OLCAK...bugüne kadar kravatları elimde ve sabunlu suda nazikçe yıkadım,hiçbişe olmadı...ama şuan kravatların hepsini yıkamak istiyorum,öyle elimde teker teker hepsiyle nasıl uğraşıcamacaba diyorum,makineye atsam,deterjan koymadan,sabunla ve de narin programında ,deviri en düşükte de sıktırsam,şekilleri bozulur mu??deneyen oldu mu hiç??deneyen varsa nasıl bi sonuç aldığını yazabilir mi??:1no2:

canım ben bir kere denemiştim çok kötü olmuştu kuru temizlemeye veriyorum ben

mutlaka file yada bir kılıfın içine koy;yoksa bozuluyor.arkadasımın basına gelmişti..bende onu gördüğümden beri;kravatları akşamdan bir kovanın içine deterjan koyup bekletiyorum..ertesi gün tek tek elimde çitiliyorum.baska bir yolu olsa keşke((

sağolun kızlar..şimdi napim karar veremedim..aslında makinede denemek istiyorum,hem daha temiz olur hem de daha pratik...ama ya bozulursa şekilleriakannehiren iyisi ben eski yöntemimi yapim yine:gitme:

Denem-yanılma yöntemini kullan o zaman, mesela bir tane kravatı şöyle eskilerden olan rengini sevmediği gibi çamaşır filesine koyup makine de yıka bakalım nolacak

onu da düşündüm aslında..aklıma aniden eserse yaparım wallah:)önerin için sağolsengözlerimebaksanab
Denem-yanılma yöntemini kullan o zaman, mesela bir tane kravatı şöyle eskilerden olan rengini sevmediği gibi çamaşır filesine koyup makine de yıka bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…