Yardım lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sarahben

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
810
2.039
313
İstanbul
Konunu okuyanlar bilir 15 yildan sonra kötü bir bosanma ve sonrasi yaşadım.
Kızımla yeni hayatımızı kurmak için evimde düzenlemeler yaparken bazı yerlerde gizlenmiş kağıt ve muska gibi şeyler buldum.Internetten nasıl yok edilir diye baktım ama farkli bilgiler var.Ciplak elle bile dokunmamak gerekirmiş vs.
Konu hakkinda ne yapmak gerekir bilgisi olan var mi? yada tabsiye edebileceginiz bunlari gösterebilecegim birini onerebilirmisiniz.
Lütfen gereksiz bilmediginiz konuyla ilgili akil vermeyin.Eskiden esimle yaşadığım evde 7 yaşında kızımla yaşıyorum.Yasadiklarim da normal ötesi olaylardı.2 yılda hayatim altüst oldu.
Elim ayağım titriyor.Ya kızıma veya bana kötülük yaptılarsa diye.Gercekten bilgisi olanlar yazsin lütfen

Bu konularda herkesin farklı bir görüşü inancı var.
En temizi akar bir suya bırakmak bence.

Ama böyle konular yasak konunuz kapanır.

Kızımla yeni hayatımızı kurmak için evimde düzenlemeler yaparken bazı yerlerde gizlenmiş kağıt ve muska gibi şeyler buldum.Internetten nasıl yok edilir diye baktım ama farkli bilgiler var.Ciplak elle bile dokunmamak gerekirmiş vs.
Konu hakkinda ne yapmak gerekir bilgisi olan var mi? yada tabsiye edebileceginiz bunlari gösterebilecegim birini onerebilirmisiniz.
Lütfen gereksiz bilmediginiz konuyla ilgili akil vermeyin.Eskiden esimle yaşadığım evde 7 yaşında kızımla yaşıyorum.Yasadiklarim da normal ötesi olaylardı.2 yılda hayatim altüst oldu.
Elim ayağım titriyor.Ya kızıma veya bana kötülük yaptılarsa diye.Gercekten bilgisi olanlar yazsin lütfen
Hakikaten merak ettim ne yaşadınız çok anormal?

O bulduklarınızı suya atın gitsin, evi de dip köşe sirke ile silin, yastıkları falan deşin hep bi havalansın.

bu tarz konular yasak. büyük ihtimalle konunuz kapanır ve hesabınız bir süreliğine pasif olur. umarım buradan istediğiniz cevabı hesabınız pasif olmadan önce alırsınız.

Öncelikle büyü vb hakkında konu açmak yasak.

2 yıl önce evden ayrılmış eski eş ve ailesine dair kendinizi doldurmayı bırakmalısınız.

Evde bulduğunuz kağıt vb parçalar her ne ise ; okuyun dualarınızı atın. Çok huzursuz oluyorsanız önerim yine aynı olacak , "dualarınızı okuyun".

bulduğunuz için etkisini kaybedecek o negatif ritüeller hiç korkmayın, denize atın hiçbir şey olmaz hatta yapan kişiye geri döner. Denize göle akarsuya artık yaşadığınız yerde en kolay hangi su varsa oraya atın ve sonrasında evde 7 gün hiç aralıksız ada çayı yakın, özellikle kapı eşiklerinde dumanını uzun süre tutun.

Ya nolcak al yırt. İçine şarkı sözü filan yaziyorlarmış zaten. Büyüye filan inanan aptalları tokatliyorlar işte böyle.
Felak ve nas sürelerini gönülden oku inanarak ,turkce anlamlarını ezberle ,hicbirsey olmaz .

Bu akşam da bir büyü mevzuusudur gidiyor ama bu konular yasak bilginiz olsun.ayrica böyle şeyleri yapacak kadar insanlar nasıl kötü olur hiç anlayabilmiş degilim

Benim derdim büyü vs değil.Saddce çok korkuyorum.Basimiza bisey gelir diye.Hayatim boyunca inanmadim böyle seylere.Destikce evden bişey çıktı,ağlamaktan yoruldum.Allahim.ben.niye bunlari görmedim hic diye.Yanlis bisey yapmak istemiyorum.O yüzden anlayan fikri.olan birileri cvp versin istedim.Kizimin babasi 1 yıldır eve gelmiyor evet ama bunlari.da.o koymamıştir zaten çocuğunun yaşadığı eve herhalde.
Insanlarin kötü olduklarını bu 1 yilda.idrak etmiştim.ama bugün her.seyden nefret ettim

Bulduklarınızı yakıp,küllerini rüzgara karşı dökün.. içinizi ferah tutun,asla kötü bir şey olacak düşüncesine kapılmayın ve böyle şeylere de inanmayın..
Bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X