yardım lütfeeeeen :(

puahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
37
67
288
bi küs bi barışık epey zamandır görüşüyoruz arkadaşlığımız çok eskilere dayanıyo ama biz neyiz hala anlamadım :50: bazen o kadar yakın ki bu arada kova burcu kendisi.farklı şehirlerdeyiz yüz yüze çok görüşemiyoruz.sen benim için özelsin diyo ama sadece bu :/ uffff kafam çok karışık benle ilgili farklı planları varmış bi el atın yaaaa :'(

bi küs bi barışık epey zamandır görüşüyoruz arkadaşlığımız çok eskilere dayanıyo ama biz neyiz hala anlamadım :50: bazen o kadar yakın ki bu arada kova burcu kendisi.farklı şehirlerdeyiz yüz yüze çok görüşemiyoruz.sen benim için özelsin diyo ama sadece bu :/ uffff kafam çok karışık benle ilgili farklı planları varmış bi el atın yaaaa :'(
başka bi sevgilisi var bence arada senı de ıdare edıo o olmassa sen olursun gıbıme geldı cesur ve ne ıstedıını bılen bı erkek boyle belli belirsiz davranmaz :50:

sevgilisi yok bundan eminim

Emin olmadıklarınıda sor emin ol bence :) ben hiç gelemem öyle dandini durumlara ben olsam sorardım arkadaşım benle ilgili farklı planların varmış nedir ? Seviyomusun oğlum sen beni gibi :)

Emin olmadıklarınıda sor emin ol bence :) ben hiç gelemem öyle dandini durumlara ben olsam sorardım arkadaşım benle ilgili farklı planların varmış nedir ? Seviyomusun oğlum sen beni gibi :)

sordum az kaldı yakında sölicem diyo :)

Karismak istemem ama kova burcuydu benim eski erkek arkadasim ve ayni dediğin gibiydi. Sabahlara kadar konusurduk ama arkadasiz derdi. Muhabbet hic de öyle değildi ama. Ben tamam ya ne halin varsa gör deyince dustu ustume. Ayrildik

bunun en basit yolu ona sorman
biz ney,z de açık açık yani senın ıcın ne ıfade edıyorum diye sor bunu sormadan kendi kendini yer bitirirsin
belki çok güzel bi ilişkinin temelini atacaksın
belkide hiç birşey yok kardeş kankasınız vs.
ama yinede için rahat edecek sende ona göre davranacaksın

kovaların özelliği zaten bu halleri :( pufffff yaaa haklısın sorsam rahatlıycam da nasıl sorcam :(

2 eylülde ankarada görüşcez bu sefer anlasak iyi olur görüşmeye can atıyo gibi bi hali var ama ona pek güven olmuyo :)

Back
X