Rica ederim cnm. haber ver merak ederim ben :)
tmm cnm hemen yazıcam buyuk ıhtmal yarıyıl tatılnde olabılırımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim cnm. haber ver merak ederim ben :)
Burun amelıyatıı olacagım fakat cok korkuyorum burnum kırık ve et var mecburen amelıyat olmam gerekıyor olmusken estetık de yaptıracagım fakat gercekten korkuorm hayal bıle edemıyorum kendımı o sekıldeve ıyı bır doktor hastanede bulamadım daha herkes ayrı bırseyler soylemıs lutfen yardım edın benı bu hakkında bılgılendırın hıcbı bılgım yok
Burun amelıyatıı olacagım fakat cok korkuyorum burnum kırık ve et var mecburen amelıyat olmam gerekıyor olmusken estetık de yaptıracagım fakat gercekten korkuorm hayal bıle edemıyorum kendımı o sekıldeve ıyı bır doktor hastanede bulamadım daha herkes ayrı bırseyler soylemıs lutfen yardım edın benı bu hakkında bılgılendırın hıcbı bılgım yok
Nerede oturuyosun ?İstanbul'da oturuyosan Emre ilhan'ı araştır derim ben oldum çok memnunum olupta kötü yorum yapanda duymadım kesinlikle onunla görüşmeni tavsiye ederim canım memnun kalırsın emin ol![]()
en stresli döneme girmişsin doktor araştırması çok zordur bilirim 3 4 sene araştırdım:) devamlı başka isimler duyuyodum kafam karışıyodu neye inanacağımı şaşırıyodum:) kesinlikle doktorlarla yüzyüze görüşmek yaptığı burunları yüzyüze görmek çok başka:) ben emre ilhana oldum annem kız kardeşim ve bir çok arkadaşımda:) hepimiz çok memnunuz hatta bir arkadaşımın burnunda 2 kırık vardı çok zordu burun içi bir kaç doktor gezmiş başarı oranını %60 vermişler sonra ben emre beye götürdüm ameliyat oldu resimleri var albümümde bakabilirsin:) %100 sonuç aldı 6 ay oldu çok memnun darısı başına:) acele karar verme çok iyi araştır aklındaki doktorlarla yüz yüze görüş kesinlikle kararını öyle ver.
İstanbulda oturuyorum canım hangı hastnede gorv yapıyor
canım ne diyim Emre beyin adını duyduğun, farkettiğin için bile çok şanslısın kesinlikle git görüş muayenehanede canlı canlı burunları görünce ne demek istediğimi daha iyi anlarsın albümüm var kardeşimle ben ameliyat olduk çok memnun kaldık:)Emre beyı smdı arastrdm da begendım yaptıgı estetık amelıyatını revızyon nedır pekı ? bı bılgınz varmı
Bağdat caddesi Erenköy'de muayanesi var liv hospitalda da ameliyatlarını yapıyor tabi ilk muayanesine gitmelisin bak ben çok araştırdım başka bir doktorada gittim bayağı popüler bir doktordu ama inan Emre beyi özenerek seçtim hiç pişman değilim pişman biri var mıdır sanmıyorum ama istersen bir araştır ben çok güvenerek oldum neticede bıçak altına yatıyorsun güven çok önemli onunla görüşmeden ameliyat olma derim![]()
Emre beyı smdı arastrdm da begendım yaptıgı estetık amelıyatını revızyon nedır pekı ? bı bılgınz varmı
canım ne diyim Emre beyin adını duyduğun, farkettiğin için bile çok şanslısın kesinlikle git görüş muayenehanede canlı canlı burunları görünce ne demek istediğimi daha iyi anlarsın albümüm var kardeşimle ben ameliyat olduk çok memnun kaldık:)
ameliyat öncesi normal bunlar bende çok korkardım emre beyin yanına 4 kez gitmiştim sırf bu yüzden:)) şimdi aklıma geldikçe gülüyorum öyle şeyleri dert ediyodumki Emre bey en sonunda "ben 3-4 kez ameliyat yapmış bi doktormuyum" dediTesekkkur ederım canım ama bu psklojı ınsanı bıtıyor gercekten bıde benım gıbı cok korkak bırı olunca o bıcak altına yatcakk kısı vay halınee![]()
ameliyat öncesi normal bunlar bende çok korkardım emre beyin yanına 4 kez gitmiştim sırf bu yüzden:)) şimdi aklıma geldikçe gülüyorum öyle şeyleri dert ediyodumki Emre bey en sonunda "ben 3-4 kez ameliyat yapmış bi doktormuyum" dediyani kısaca tecrübeli doktor bulmak şart beğenilerinede uyuyosa görüş kararını ver canım
:))) Emre beyden duymuştum bi hastası da 10 kez gitmiş esraydı adı sanırımIyi sen 3 4 kere gitmissin ben belki 15 kere falan:)))) emre beyin isi zor valla benim gibi 2 kisi olsa isi birakir:)))
:))) Emre beyden duymuştum bi hastası da 10 kez gitmiş esraydı adı sanırımama rekor sende dilek:))
:))) Emre beyden duymuştum bi hastası da 10 kez gitmiş esraydı adı sanırımama rekor sende dilek:))
Pekı muayene ucretı fln nasıl canım ?
helal olsun çok iyi gözlemlemişsin demekki kesin emin olmuşsun canım sonuç ortada zaten canlı görmüş biri olarak sonuç muhteşemben de 2 kere gittim, 3.ye gerek yok dedim emre beye :))) zorla çağırdı beni, a"meliyattan önce bi daha göriyim" dedi..yoksa benim hiç gidesim yoktu..%100 güven, %100 rahatlık bende..biraz fazla rahat davranmış da olabilirim tabi :)))
Endişelenmekte haklısınız, mimikleriniz bakışlarınız kısacası tamamen değişeceksiniz :) uzman bir cerraha danışmanız dileğiyle.