- 18 Haziran 2014
- 457
- 193
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yarına kadar dişini sıkmaya çalış.şimdi ilaç öneririz ,daha kötü olur.
işe gideceksen fondoten,kapatıcı vs ile kapatarak idare etmeye çalışıver.soguk kompres ile kızarıklıkları belki bir nebze azaltabilirsin.
Bence asla makyaj urunu kullanma cunku daha da azdirabilirsin ve heryere bulasabilir. İlik dus al dus jeli kullanma ilaci birak. Asla kasima kolanya surme.kasidiktan sonra ellerini yika.
Alerji için sağlık ocağına gitmek ne derece doğru bilemiyorum, bende de aynı durum oldu kullandığım bir kozmetik sonucu alerjik reaksiyon geçirdim, dermatologa/cildiyeye gittim ona göre tedavi oldum, bence gerekli bölüme başvurun.. Sağlık ocağına gittiğinizde avil alerji iğnesi yapıyorlar, ama tüm vakalara aynı şeyi yapıyorlar bence gerekli tedavi için cilt doktoruna gidin, alerji ihmal edilecek bir durum değil bence.hanımlar kullandıgım bi ilaç bende alerji yaptı yaklaşık 3 gündür var ve en çok dekolte bölümümde var. hafif boyun ve çene bölümümde var. yarın sağlık ocagına gidip ilaç yazdırmak istiyorum ama kullanıp memnun kaldıgınız krem&ilaç var mı çok acil![]()