• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM LÜTFEEN :(

twixs

Güzel günler göreceğiz ✌
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
457
193
83
hanımlar kullandıgım bi ilaç bende alerji yaptı yaklaşık 3 gündür var ve en çok dekolte bölümümde var. hafif boyun ve çene bölümümde var. yarın sağlık ocagına gidip ilaç yazdırmak istiyorum ama kullanıp memnun kaldıgınız krem&ilaç var mı çok acil :(

Forum kurallari geregi ilac tavsiye etmek yasak.

Zaten kullandiginiz bir ilacin alerji yaptigini yazmissiniz.

Burada tavsiye edilen ilac durumu daha da kotulestirebilir.:KK59:

canım yarına kadar dişini sıkmaya çalış.şimdi ilaç öneririz ,daha kötü olur.
işe gideceksen fondoten,kapatıcı vs ile kapatarak idare etmeye çalışıver.soguk kompres ile kızarıklıkları belki bir nebze azaltabilirsin.

canım yarına kadar dişini sıkmaya çalış.şimdi ilaç öneririz ,daha kötü olur.
işe gideceksen fondoten,kapatıcı vs ile kapatarak idare etmeye çalışıver.soguk kompres ile kızarıklıkları belki bir nebze azaltabilirsin.

teşekkür ederim canım ya günden güne artması beni sinir ediyo neyse sabretcem artık :(

Bence asla makyaj urunu kullanma cunku daha da azdirabilirsin ve heryere bulasabilir. İlik dus al dus jeli kullanma ilaci birak. Asla kasima kolanya surme.kasidiktan sonra ellerini yika.

Bence asla makyaj urunu kullanma cunku daha da azdirabilirsin ve heryere bulasabilir. İlik dus al dus jeli kullanma ilaci birak. Asla kasima kolanya surme.kasidiktan sonra ellerini yika.

artık kıyafetimle kapatırım dekolte bölgemde fena çünkü. çenemde o kadar yok. teşekkür ederim tavsiyelerini uygulayacağım

ilaç yazdırmak yerine alerji testi yaptırsanız, doktora muayene olsanız ?

hanımlar kullandıgım bi ilaç bende alerji yaptı yaklaşık 3 gündür var ve en çok dekolte bölümümde var. hafif boyun ve çene bölümümde var. yarın sağlık ocagına gidip ilaç yazdırmak istiyorum ama kullanıp memnun kaldıgınız krem&ilaç var mı çok acil :KK43:
Alerji için sağlık ocağına gitmek ne derece doğru bilemiyorum, bende de aynı durum oldu kullandığım bir kozmetik sonucu alerjik reaksiyon geçirdim, dermatologa/cildiyeye gittim ona göre tedavi oldum, bence gerekli bölüme başvurun.. Sağlık ocağına gittiğinizde avil alerji iğnesi yapıyorlar, ama tüm vakalara aynı şeyi yapıyorlar bence gerekli tedavi için cilt doktoruna gidin, alerji ihmal edilecek bir durum değil bence.

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ralları-lütfen-okuyunuz.737655/#post-36484592

bu nedenle konunuzu kapatıyorum

Back
X