yardım lütfen aşk mı mantık mı

ece11

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
71
3
286
Hatay
arkadaşlar ne olur fikirlerinizi belirtin.ablam çok kötü durumda.dört yıllık birlikteliği var.sevgilisini çok seviyor aşık.ancak sevgilisi isnirli.bazen sinirini ablamdan çıkarıyor bağırıp çağırıyor..bişey demeye çekiniyor.ablam da çok kırılıyor ama ayrılamıyor çok özlüyor...aynı tarafta yıllardır ablamı seven bekleyen çok iyi güvenilir tertemiz bir insan var.ablam ona karşı bişey hissetmiyor.ama o kişi onu hep bekleyeceğini söylemişti.hala aynı duygularda..evlilik zor iş.evet aşık şuan seviyor ama ilerde sorun olmaz mı..kensini seven bi insanla mantık ilişkisi daha doğru olmaz mı..ablam bi türlü karar veremiyor.onunlayken üzülüyor..ayrıldığındada üzülüyor..ne yapacağımızı şaşırdık.annem de üzülüyor..fikirlerinize ihtiyacım var

Tabiki de mantık derim ben sevdiği insan ablanı bole yıprattıgı surece evlense bıle ne ask kalır ne sevgı.

Ayol nasıl oluyor bu işler?
Az buz değil 4 yıldır bir adamla beraber.
Takıntılı tipin biri ne olursa olsun onu bekleyeceğini söylüyor.
Ablanızın kafası karışıyor he?
Şimdiki sevgilisinin huylarını beğenmiyorsa hemen ayrılsın da şu diğerinden uzak dursun.
Sevgilisi olan kıza göz koymak ne kadar ahlaki?

ablamın kafasını karıştıran o değil.ben yannış anlattım.bu benim kendi fikrim.aşık olduğu kişinin huylarını beğenmiyor..ayrılınca üzülüyor.aklında başka bi insanla görüşmek yok.ilerde karşısına sevebileceği bi insan çıkmamasından mantık evliliği yapmaktan korkuyor.onu bekleyen insana gerek yok.hani o değilde ona değer verecek ancak sevmediği bir insanla yapabilir mi diye sordum.

cnm benim adam sevgiliyken böle ise evlilikte duşunemiyorum bak aşık olduğu adamla evlenir bu tavırlarından dolayı aşkı kesinliklr biter ama diğer insanla evlenir onun ona olan aşkı sayesinde aşık olabilir bence pişman olacagı bişey yapmasın sinirli yapı değişecek bişey değil ona sinirli olan hem ailene hem doğacak çocuklarına da sinirli bi babab olacaktır

canım teşekkürler.ailece kafayı yiyeceğiz.ablama çok üzülüyoruz..bi psikiyatriye başvuracaz sanırım..onsuz yapamıyor.takıntı saplantı mı aşk mı nedir anlamadık..birlikte olduğu kişi kötü değil aslında.bazen yersiz yere sinirleniyor.ablama bağırıyor.ağzından çıkanı kulağı duymuyor.sonra pişman olup özürdiliyor.kendi de farkında hatasının..ablam el bebek gül bebek büyüdü.hayatı boyunca değer gördü.alışık değil bu davranış tarzına..zoruna gidiyor..ama seviyor da vazgeçemiyor..iler de mutlu olur mu bilemiyoruz..hayırlısını dilemek lazım

ilerde ev gecımı para sıkıntısı cocukların ıhtıyacları derken daha farklı bı hayatları olacak o zaman davranısları daha sert ve kırıcı olursa ablan daha fazla üzülmez mi ?

ilerde ev gecımı para sıkıntısı cocukların ıhtıyacları derken daha farklı bı hayatları olacak o zaman davranısları daha sert ve kırıcı olursa ablan daha fazla üzülmez mi ?

ablam öğretmen.birlikte olduğu kişi mühendis.ikisi de devlet kurumunda çalışıyor.maddi sıkıntıları yok..ya tek sorun biraz sinirli olması birlikte olduğu kişinin..onun dışında bi sorun yok..şu an katlanabilir gibi geliyor.ilerde problem yaşanır mı korkuyoruz..

ablan öğretmenmıs kendı kararlarını vereblecek düzeye gelmıs bence karısmayın sevıyorsa engel olmayın ayaklarının ustunde durabılen bırı ılerde hersey olabılıyor burda neler okuyoruz

biz burda mantık da desek askta desek hiçbir önemi yok,ablanız öğretmen olmuş belli bir görmüş geçirmişliği var 17 yaşında değilki etraf yönlendirsin.kendi seçimini kendi yapacak bir durumda ne istediğini bilmesi lazım.4 yıldır belliki katlanamıyor psikolojisi bozulduğuna göre,ee bir ömür katlanabilecekmi?Ayrıca tek alternatifi o dediğiniz 2.çocukmu onu seçmek zorunda değilki ayrılsın kafasını dinlesin birz ilerde mutlaka sevebileceği biri çıkar.kendi fikrime gelince:aşksız ve mantıksız bir evlilik OLMAZ.ikiside olmalı ama kusura bakmayın ablanızınki pek aşk değil bağımlılık olmuş.

evet ablamın ki aşk değil bence de.alışkanlık bağımlılık..kendi kararlarını verebilecek düzeyde ama öğretmen de olsa insanın yardıma ihtiyacı olabiliyor..belki de kendisi büyütüyordur.her ilişkide taraflar sinirlenip haddini aşabilir sanırım.bu konuyu niye açtım.acaba başkalarıda ilişkilerinde bu tarz şeyler yaşıyor mu normal mi merak ettim..kendi biraz kırılgan olduğu için mi büyütüyor bilmiyorum.yardımcı da olamıyorum..fikir veremiyorum..birlikte olduğu kişi sinirlenince çok hakaret ediyor.sonra pişman olup özürdiliyor.. sorun bu.teşekkürler fikirleriniz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…