Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ikisinde de bebekler için dalan matik sabun tozu kullandım. Çamaşırlar yumuşacık oluyordu.
Bu dediğin deterjanın bebek çam. için uygun olduğu yazıyorsa kullan, ama değilse kullanma tenine dokunabilir.
neyle yikayacagimi bilemedim valla görumcem perwoll pembeyle yika dedi bugun gittim aldim ama bilemedim valla yikasam mi ki herkez dalin i kullaniyo galiba perwoll hakkinda bi bilgisi olan varmi ???
neyle yikayacagimi bilemedim valla görumcem perwoll pembeyle yika dedi bugun gittim aldim ama bilemedim valla yikasam mi ki herkez dalin i kullaniyo galiba perwoll hakkinda bi bilgisi olan varmi ???
Cnm bence ilk baştan deterjan kullanma bebeğin için,sonuçta kimyasal madde,diğer arkadaşın dediği gibi bebeğinin tenine alerji yapabilir,ben kızımın çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum,şimdilik memnunum,bi de dalan roxy diye organik bir deterjan varmış,onu çok övdüler ama kullanmadım,aklında olsun...