• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim lutfen esim iftiralarla isinden oldu....

Cok sukur oyle bisey yok.gonul kirikligi var insanlara bisey anlatmaya calismiyo cok yaralandi nasil anlatilir bu iftira ona cok agiir geldi

Kendı gıbı temız kalplı görduğunden geldı.onun sabrı ve tevekkelu denenıyor.bu olaya sahıt olan ve duyan sız sevgılı arkadaslarınızında ıftıraya ugrayan esıme karsıhusnu zannınız ve samımıyetınız denenıyor
onun bu yazıdan haberı yok o asletınden susuyor.konusursa can yakar fırtınalar koparır kaldıramazsınız!!!
Haksızlık karsısında susan dılsız seytandır!!!

çok yönlendirmek istemem ama mahkemede aleyhe olacak birşey göremedim ben..sadece sitem var gibi..eşiniz görünce kızmasın size?

Adliyeye intikal etmiş konularda yorum yapılmaz.
Bu nedenle sessiz kalın.
Yaptıgınız her davranış eşinizin aleyhine kullanılabilir...

Yazının tamamınını bilseydik iyi olurdu ama bu sonucu değiştirmez. Sizin eşi olduğunuz biliniyor, karşı taraf avukatı, sizin isim vermeden hedef gösterdiğiniz yolunda karşı atağa geçebilir, bence risk almayın.

Yapılabilecek şey, eşinizin elini güçlendirecek somut deliller bulmak. Olayın detayını bilmiyorum ama eğer işyerinde geçen bir olayla ilgiliyse ve işyerinde güvenlik kamerası varsa kayıtlara tedbir amaçlı el koyma isteyebilirsiniz mesela.

gerçi şöylede bir durum var..adres eşinizinmiş, siz nekadar habersiz yazdım desenizde insanlar onun yazdıgını zannedebilir ,baskı yapıyor vs. gibi..mahkemeye taşınmış mevzularda çok konuşmayın derler ama ince ayrıntısını bilmiyorum..hani tv de falanda sorulunca derler, konuşamam mahkeme devam ediyor diye..
erkekler ne güzel susmayı biliyor biz çatlıyoruz mübarek :52:

Canm bu yazinin tamami degil diger kisimlarda icimden gelenler ama gercekler.kizmaz heralde canm kizsada eger gercekleri ortaya cikaracaksa raziyim kizmasina

Canm kendi face cok kullanan bi insan degil hatta birseneyi geckidir kullanmiyor ben kendi facemden onun facende payladim yapcam benm ismim cikacak yaani.onun boyle bi yazi paylasmayacagini bilirler.oyle pek mudafaaci kisiligi yok

Canm kendi face cok kullanan bi insan degil hatta birseneyi geckidir kullanmiyor ben kendi facemden onun facende payladim yapcam benm ismim cikacak yaani.onun boyle bi yazi paylasmayacagini bilirler.oyle pek mudafaaci kisiligi yok

Farketmez. Az önce de söyledim. Eşi olduğunuz biliniyor. Bu kişiler görse bu yazıyı avukatı da bilgilendirseler avukat karşı hamleye başlar. Hedef gösterilme, eşinizin sizi zorlaması gibi nedenler öne sürebilirler duruşmada. Hatta tehdit ediliyoruz a kadar gidebilir bile iş.

Dediğim gibi, önceliğiniz davada eşinizin elini kuvvetlendirecek delilleri bulmak olmalı. İşyerinde geçen bir olaydan dolayıysa, kavga vs. gibi, güvenlik kamerası da varsa işiniz kolay. Tedbir amaçlı el koyma kararı aldırın kayıtlara yönelik.

Resmi evrakta tahrifatsa, iş biraz daha zor. Belgenin aslını bulmanız gerek ama şirkette depoda ya da bilgisayar sisteminde vardır.

Son düzenleme:
Back
X