Yardım lütfen 🙏🏻

Canım lutfen uzulme bu adi herif için degmez yeniden evlenir cok da mutlu olursun
Sen şimdi ondan kurtulmaya bak
Birde hastaneye gidip simir testi fln yaptır cnm inş bi hastalık kapmamıssındır
Allahından bulsun bulacakta zaten
Bir tanıdıgımında hikayesi seninle birebir aynı.. Davaları dvm ediyor

buhranlı günleri çok şükür atlattım
Davam açıldı ama günü henüz belli değil
Bugün arabasını sattığını öğrendim üzüldüm çünkü tedbir konuldu sanıyordum.

Hakim reddetmiş üzerine başka da hiç bir şeyi yoktu bakalım nasıl olcak

Avukatlar daha iyi bilir tabii de tasarruf iptali davasına gidiliyor bundan sonra hakkında hayırlısı olsun.
Neyi var ne yi yoksa almanı dilerim..Gittiği kadınlardan kıssınd azcık tazminatını ödesin
hıyar

Niyetim bu yönde bakalım
Rabbimin izniyle herşey istediğim gibi olacak Önce Allah a sonrada avukatıma çok güveniyorum...
Uzun bir sürec sabırla geçecek elbet...

Avukat arkadaşlar bakabilirmi
Davamız görüldü karşı taraf cevap dilekçesi yazmadı ve süre istedi ayrıca bana dava açıp boşanma davası ile birleştireceklerini söylediler.
Şimdi uyap sitesinden bakıyorum şöyle bir şey dikkatimi çekti
-Hukuk Genel Kurulu Kararı 20/04/2016 tarih 2014/2-605 Esas 2016/522 Karar sayılı ilamı gereğince davalı vekilinin delil bildirme ve delillerinin toplanılması talebinin reddine
Ne demek oluyor bu ?

6 ay olacak evimi ayırdım kendi düzenimi kurdum işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum - Bin Şükür.
Dava ile ugraşıyorum.Kendisi para vermeden boşamaya uğraşıyor.
Herşeyin bir bedeli var tabii ki..
Hayatım , evliliğim haricinde olduğu gibi düzenli ve huzurlu
Daha çok geziyor , okuyor ve eğleniyorum.
Aldatmak gerçekten karakter defosu.
Kalitesi yüksek olan bu yaşantımın , defosundan kurtuluşunun keyfini yaşıyorum kısacası.

Her karanlığın sonu aydınlıktır.
Senin yaşadıklarını ben senden bir yaş küçükken yaşadım. Hatta dahada fenası üstüne şiddette gördüm. Aynı şekilde hızlı bir kararla evlenmiştim. 6 ay içinde nişan düğün. Sonuç 4 ay bile aynı evde yaşamadık.

Sana umut olsun. Yeni hayatımı kurdum. Evlendim. Eşimle çok mutluyum. O kadar iyi birini buldum ki o yaşadıklarıma keşke dedirtmedi. İyiki bile dedim.

Allah yolunu bahtını açık etsin bu saatten sonra. Arkana hiç bakma.

Çoook sevindim sizin adınıza mutluluğunuz daim olsun Eşinizle birlikte uzun sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dilerim

Desteğin için saol canım
Bundan sonrası biraz sıkıntılı , güvenmek benim için çok zor olacak gerçekten.
Rabbim hayırlısını versin.

Desteğin için saol canım
Bundan sonrası biraz sıkıntılı , güvenmek benim için çok zor olacak gerçekten.
Rabbim hayırlısını versin.

Aynısını benimde söylediğim günler oldu. Hatta şuanki eşimi çok zorlamışlığım da vardır. Ama doğru insansa kan yutar kızılcık şerbeti içtim der. Sanada öylesi nasip olsun. Yaşadıklarında yeni mutluluklarının kefareti olsun inşallah

Aminnn canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…