Yardım lütfen 🙏🏻

Ya cok uzuldum , ama olsun geç olsun güç olmasın . Saglam durusunuz daim kalsın..

Adam bunu alışkanlık haline getirmiş belliki .yabancı kadına çok merakıysa türk ile evlenmeseymiş keşke

Hakime göstereceğin kanıtın var mı?

En mantıklı plan onu aldatma esnasında ve girişimi vs ortamlarda bir foto ile kanıtlayıp mahkemeye verip maddi durumuna göre aldatmadan dolayı tazminat olmak şutlamak yani

bence bosanma davasi acicaksan bu delilleri sun ki bosanman kolaylassin tabi önce bir oturup konuşun derim

Ne intikamı ablacım, cinsel hastalık falan kapmadıysan kapmadığına şükredip davanı aç, tazminat falan koparabiliyorsan ona uğraş kurtul gitsin. Aldatmak alışkanlıktır diye bas bas bağırıyorum buralarda, kimse tınmıyor beni ama yazmaya devam edeceğim.

Davayı açtım
Ama içimdeki hiç bir öfke , sancı , sıkıntı bitmedi
Psikolojim çok bozuk
Kendimi bu dünyada yapayalnız hissediyorum

Hayırlı olsun davanız. Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda.

Tebrikler kendinize verdiğiniz değer için.

Antalya da falan mi oturuyorsun canim genel de orda duyuyorum boyle seyleri allah yardimcin olsun ne denir ki

Allah yardimcin olsun kurtulursun bu pislikten tez vakitte insaallah

Bir yıl dolmadan boşanma davası açılmıyor ama ancak karşılıklı istemeniz halinde açılabiliyor, boşanma konusunda bir fikri var mı bu sapığın

Anlaşmalı ise bir yıl dolması gerekiyor davamız çekişmeli açıldı

Aman tanrım - çok çok geçmiş olsun! Yaşadıklarınız çok ağır. Allah yardımcınız olsun ve tez zamanda bu pislikten kurtarsın. Daha çok gençsiniz ve bence bu pislikleri erken öğrenmenize şükretmelisiniz.
Aldatma bağımlılık yapan bir şeydir. Aynı şekilde sex bağımlılığı da maalesef yaygındır. Erkeklerde kadınlara nazaran daha sık görülür. Hızlı karar verip evlenmemek gerekiyor gerçekten.

Tesekkürler
Şuanda onlardan taraf herkes beni suçluyor
Acil psikologa ihtiyacım var

Önerisi olan var mı ?

Kesinlikle destek al ben senin 6.ayda yaşadığını 6.yılda yaşadım asla dediğim bir insandı ve çocuğumun babası 2haftada boşandım otel faturası bile vardı elimde ama o şerefsıZ ile aynı ortamda bulunmak ve kafamı daha fazla meşgul etmemek adına tek celsede boşandım intikamı boşver onu hayat alacak zaten yaşadım bunu 3ay geçmeden kapıma geldi ahin tuttu diye

6 yıl geçip kucagında çocukla kalacağına bencede boşan Bn de o asamadayım

Psikolojim çok bozuk , davayı açtım tamam
Ama şimdi ne yapcam ? Hayata nerden tutunacağım ..
Kafamdaki “neden”ler hiç bitmiyor

bir an önce yaşadıklarınız atlatmanızı dilerim çok doğru bir karar vermişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…