- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Ayy yaa kizlar bat persembe gunu benim,kac gundur test yapiyordum negatifti.aksamustu tekrar denedim kenara koymustum,az once aklima geldi gozle cok zor secilebilen bir cizgi farkettim.2.testi yaptim onda da silik pembe cikti.yarina kadin dogum randevusu almistim,kan testi de yaptirmak amaciyla.sizce bebek varmidir?yorumlarinizi bekliyorum cok heyecanlandim yaa
Testte sorun yoksa hamilesin canım Allah gönlüne göre versin :))
Hadi insallahh ya,allah herkesin gonlune gore versin tez zamanda insallah..Hayırlı olsun desem yeter sanırım
Hayırlı olsun canım sağlıkllla inşallahDegerli yorumlariniz icin tesekkur ederim,sagolun heyecanima heyecan kattiniz simdi hic uyuyamiycamyarin oglen randevum var,hep hayirli zamanda olsun diye dua etmistim kismetimizde var mi bakalim gorucez insallah
Bu testler için ne kadar süre bekliyorsunuz ben yapıp 3 dk sonra atmış oluyorum .acaba yanlışmı yapıyorum hemen tek çıkıyo çünkü ama resimdeki test akşam bekledim unutmuşum deyince kafama takıldı
Benim regl günüme baya bi var bidahaki sefere yapıcam dediğini mutlaka Allahım ya ne zor işmiş bu iş :))) Bebişler gelsin inşşşşşşCanim normalde bu 5.testim,bende 5 dk bekleyip attim bu zamana kadar..burada bir yorumda okumustum bu sefer havlularimin altina koyayim dursun 2 saat dedim, unutmusum
Sende oyle dene istersen,hemen atma bakalim,belki de olayi budur
Benim regl günüme baya bi var bidahaki sefere yapıcam dediğini mutlaka Allahım ya ne zor işmiş bu iş :))) Bebişler gelsin inşşşşşş
2. Test ne zaman verdi sonucu
Çok sevindim canım umarım sağlıkla ilerler gebeliğin :)Hemen canim 1 dk bile surmedi pembe cizgi hemen belirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?