yardım lütfen,gebelik testime bakar misiniz

yesiltazenane

Canim Kizim 2.6.2017
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
598
662
53
Ayy yaa kizlar bat persembe gunu benim,kac gundur test yapiyordum negatifti.aksamustu tekrar denedim kenara koymustum,az once aklima geldi gozle cok zor secilebilen bir cizgi farkettim.2.testi yaptim onda da silik pembe cikti.yarina kadin dogum randevusu almistim,kan testi de yaptirmak amaciyla.sizce bebek varmidir?yorumlarinizi bekliyorum cok heyecanlandim yaa

Eklentiler

• unnamed.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 572
Testinize göre gebelik var.daha yenidir max 4 yada 5 haftalık.buyuk ıhtımal ile kese fln zor gorunur.tahlıl yapar drunuz ıkı hafta yada bır hafta sonra tekrar cagırır vsvs....herşey gönlünüzce olsun

Tebrikler

Bu testler için ne kadar süre bekliyorsunuz ben yapıp 3 dk sonra atmış oluyorum .acaba yanlışmı yapıyorum hemen tek çıkıyo çünkü ama resimdeki test akşam bekledim unutmuşum deyince kafama takıldı

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim,sagolun heyecanima heyecan kattiniz simdi hic uyuyamiycamyarin oglen randevum var,hep hayirli zamanda olsun diye dua etmistim kismetimizde var mi bakalim gorucez insallah
Hayırlı olsun canım sağlıkllla inşallah
Allah aratmasın hepimize isteyen herkese versin

Canim normalde bu 5.testim,bende 5 dk bekleyip attim bu zamana kadar..burada bir yorumda okumustum bu sefer havlularimin altina koyayim dursun 2 saat dedim, unutmusum
Sende oyle dene istersen,hemen atma bakalim,belki de olayi budur

Canim normalde bu 5.testim,bende 5 dk bekleyip attim bu zamana kadar..burada bir yorumda okumustum bu sefer havlularimin altina koyayim dursun 2 saat dedim, unutmusum
Sende oyle dene istersen,hemen atma bakalim,belki de olayi budur
Benim regl günüme baya bi var bidahaki sefere yapıcam dediğini mutlaka Allahım ya ne zor işmiş bu iş :))) Bebişler gelsin inşşşşşş

Benim regl günüme baya bi var bidahaki sefere yapıcam dediğini mutlaka Allahım ya ne zor işmiş bu iş :))) Bebişler gelsin inşşşşşş

Ben cumartesi gununden beri her gun yapiyodum canim hep negatifti,ilk kez bugun silik cikti yani.bata da 2 gun kaldigi icin hormonda yavas yukselmis olabilir,regl yaklasinda en azindan 2-3gun kala test daha faydali olur kanaatindeyim.bu arada adet olacakmisim gibi de hissediyorum bugunden beri,hatta lavaboya bir kac kez hissedip gittim.belirtiler arasinda var bunlar derler ama ne bileyim insallah bos degildir,test yanlis cikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…