yardım lütfen,gebelik testime bakar misiniz

Muayene sonucum kese yok ama tum tahlilleri istedi,kan sayimi beta hcg,idrar,folik asit, demir.cok erkense zaten kese olusmayabilir sonuctan bakicaz dedi,kismet bakalim 2 saat sonra daanin kuyrugu kopucak,hayirlisi insallah
inşallah bebeğin seninledir canım çok heyecanlı yaz mutlaka olur mu :)

Muayene sonucum kese yok ama tum tahlilleri istedi,kan sayimi beta hcg,idrar,folik asit, demir.cok erkense zaten kese olusmayabilir sonuctan bakicaz dedi,kismet bakalim 2 saat sonra daanin kuyrugu kopucak,hayirlisi insallah
evet çok minikse görünmeyebilir. İnşallah hamilesinizdir

Iyi dilekleriniz ve temennileriniz icin cook tesekkur ederim,haberimi vereyim:beta hcg:83,7 hamileyimmmm inanamiyorum
Degerim cok dusuk oldugi icin tabi dogal olarak saglikli bir artis olup olmayacgina bakicaz bilduginiz gibi,dualarinizi bekliyorum allah cumlemize nasip etsin,saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Hayirli olsun canm Rabbim saglikla dogurmani nasip etsin :)

Canim normalde bu 5.testim,bende 5 dk bekleyip attim bu zamana kadar..burada bir yorumda okumustum bu sefer havlularimin altina koyayim dursun 2 saat dedim, unutmusum
Sende oyle dene istersen,hemen atma bakalim,belki de olayi budur

Canım ben bisey sormak istiyorum sana.

Sen yaptığın testi ne kadar bekletin?

Umarim kolay bir hamilelik gecirirsiniz :)

Svartbabe insallah canim hepimiz ya.hala inanamiyorum soktayim resmen.degerler yukselip kese gorunene kadar doktor yine de cok umutlanmamak lazim bu ara cok oluyor diye bilgi verdi o yuzden kaptiramiyorum kendimi.endiseli degilim nasipse zaten kalir ama umutta cok besleyip hayal kirikligi yasamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…