- Konu Sahibi yesiltazenane
-
inşallah bebeğin seninledir canım çok heyecanlı yaz mutlaka olur mu :)Muayene sonucum kese yok ama tum tahlilleri istedi,kan sayimi beta hcg,idrar,folik asit, demir.cok erkense zaten kese olusmayabilir sonuctan bakicaz dedi,kismet bakalim 2 saat sonra daanin kuyrugu kopucak,hayirlisi insallah
evet çok minikse görünmeyebilir. İnşallah hamilesinizdirMuayene sonucum kese yok ama tum tahlilleri istedi,kan sayimi beta hcg,idrar,folik asit, demir.cok erkense zaten kese olusmayabilir sonuctan bakicaz dedi,kismet bakalim 2 saat sonra daanin kuyrugu kopucak,hayirlisi insallah
Iyi dilekleriniz ve temennileriniz icin cook tesekkur ederim,haberimi vereyim:beta hcg:83,7 hamileyimmmm inanamiyorum
Degerim cok dusuk oldugi icin tabi dogal olarak saglikli bir artis olup olmayacgina bakicaz bilduginiz gibi,dualarinizi bekliyorum allah cumlemize nasip etsin,saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hayirli olsun canm Rabbim saglikla dogurmani nasip etsin :)
Bence hamilesin bak sana ilk testimi göndereyim suan 36 haftaligim :))
insallah bebiş vardır ne olur bızede dua et
çok sağol canım,hepimiz için meryem suresi okudum az önce sağlıkla olsunlar,büyüsünler,doğsunlar inşallah..değer artışını bekliyorum artık
Hic merak etme degerinde guzelce yukselir suan ki degerin gayet guzel :)
Svartbabe canım inşallah ya,beni bir tek siz anlarsınız:)
Canim normalde bu 5.testim,bende 5 dk bekleyip attim bu zamana kadar..burada bir yorumda okumustum bu sefer havlularimin altina koyayim dursun 2 saat dedim, unutmusum
Sende oyle dene istersen,hemen atma bakalim,belki de olayi budur
Canım ben bisey sormak istiyorum sana.
Sen yaptığın testi ne kadar bekletin?
Ben 2 kere yaptım ikisindede görünürde bişey yok moralim bozluyorr artıkk
Umarim kolay bir hamilelik gecirirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?