yardım lütfen,gebelik testime bakar misiniz

Çok sevindim canım umarım sağlıkla ilerler gebeliğin :)
Yaa insallah,bu kadar umutlanmisken yarin cikmazsa uzulurum.guya soz vermistim kendime regl gecmesini bekliycek oyle test yapicaktim ama nerdeee,oyle bir heyecanmis ki insanin ici kipir kipir mubarek duduramiyoruz kendimizi..

Boşuna doktora para verme bence keseyi göremicek ve kan testi isticek çok kuvvetli ihtimal. Sen kan testi yaptır bi iki hafta sonra da doktora gidersin.

Adet olmaya yakında silik çıkma ihtimali var. Benimde ilk önce ikinci çizgi silikti ama bu kadar değil. Ayrıca ben adet olacağım gün öylesine yapmıştım ki bundan daha belirgin çiZgi çıkmıştı. İnşalah hamlesinde cnm ama şu an için çok umutlanma derim

Boşuna doktora para verme bence keseyi göremicek ve kan testi isticek çok kuvvetli ihtimal. Sen kan testi yaptır bi iki hafta sonra da doktora gidersin.
Ben zaten kontrol maksatli gidecektim canim her sartta kan testi ister aynen,muayene de olmus olurum insallah..kaldi 2 saat..

Haklisin canim insan hemen umitleniyor,adet olacakmis gibi de hissediyorum bakalim kismet ne cikicak bahtimiza..

Ben zaten kontrol maksatli gidecektim canim her sartta kan testi ister aynen,muayene de olmus olurum insallah..kaldi 2 saat..
Hmmm aklında kalmasın madem. Bu arada alttan muayene olmamaya çalış, zararı yok diyorlar ama mecbur kalmadıkça olma, iyice çişin geldiğinde gidersen görünmeyen bebek görünüyo.

Ben dün doktora gittim sıkışık mısın diye hala soruyo ve 7-8 doktordan sonra bu doktorumdan memnunum.

Muayene sonucum kese yok ama tum tahlilleri istedi,kan sayimi beta hcg,idrar,folik asit, demir.cok erkense zaten kese olusmayabilir sonuctan bakicaz dedi,kismet bakalim 2 saat sonra daanin kuyrugu kopucak,hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…