- 23 Eylül 2012
- 584
- 1.203
- 313
- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Yaa insallah,bu kadar umutlanmisken yarin cikmazsa uzulurum.guya soz vermistim kendime regl gecmesini bekliycek oyle test yapicaktim ama nerdeee,oyle bir heyecanmis ki insanin ici kipir kipir mubarek duduramiyoruz kendimizi..Çok sevindim canım umarım sağlıkla ilerler gebeliğin :)
Evet gebelik var gibi..hayırlısı olsun.sağlıklı olsun inşallah..
Yarın mı kan vercenYaa insallah,bu kadar umutlanmisken yarin cikmazsa uzulurum.guya soz vermistim kendime regl gecmesini bekliycek oyle test yapicaktim ama nerdeee,oyle bir heyecanmis ki insanin ici kipir kipir mubarek duduramiyoruz kendimizi..
Yarın mı kan vercen
Hadi bakalım bizede haber verirsin dimi:)Yarin insallah
Muayene randevusu almistim bugun
Hadi bakalım bizede haber verirsin dimi:)
İnşaallah vardır canım yaAninda yapistiririm hemde kizinsallah bos yere sevinmiyorumdur,resmen uyku tutmuyor
Ben zaten kontrol maksatli gidecektim canim her sartta kan testi ister aynen,muayene de olmus olurum insallah..kaldi 2 saat..Boşuna doktora para verme bence keseyi göremicek ve kan testi isticek çok kuvvetli ihtimal. Sen kan testi yaptır bi iki hafta sonra da doktora gidersin.
Adet olmaya yakında silik çıkma ihtimali var. Benimde ilk önce ikinci çizgi silikti ama bu kadar değil. Ayrıca ben adet olacağım gün öylesine yapmıştım ki bundan daha belirgin çiZgi çıkmıştı. İnşalah hamlesinde cnm ama şu an için çok umutlanma derim
Hmmm aklında kalmasın madem. Bu arada alttan muayene olmamaya çalış, zararı yok diyorlar ama mecbur kalmadıkça olma, iyice çişin geldiğinde gidersen görünmeyen bebek görünüyo.Ben zaten kontrol maksatli gidecektim canim her sartta kan testi ister aynen,muayene de olmus olurum insallah..kaldi 2 saat..
Hmmm aklında kalmasın madem. Bu arada alttan muayene olmamaya çalış, zararı yok diyorlar ama mecbur kalmadıkça olma, iyice çişin geldiğinde gidersen görünmeyen bebek görünüyo.[/Q
Yani hem ultrasonla muayene ol hem de idrara skisik ol diyosun.tamam canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?