Tuvalet Eğitimi yardım lütfen kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi tugbanaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
T

tugbanaz

Ziyaretçi
mehaba benim kızım 27 aylık 2 hafta önce bezi bırakmak istedik ama kızımmı götürünce yapıyor çişini götürmezsem söylemiyor daha bilmiyor çişini sonra bıraktım beze dödük ama şimdi 2 gündür alıştırmaya başladım gene aynı neden avaba yeterince büyümedi mi acaba erken mi oluyor onun için aranızda böyle çocukları olanlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen

Siz şu an kontrollü eğitim veriyorsunuz, daha yeni alıştırıyorsunuz bu çok normal, siz götürdüğünüzde tuvaleti geldiğinde size söyleyebileceğini hatırlatın bir gün kendi söyleyecektir, o zaman bağımsız eğitime geçeceksiniz, ben söylemese de yeter ki götürdüğümde yapsın ona bile razıyım, bir de beze geri dönüş yapmayın hemen, 1-2 hafta deneyin bezsiz bir şekilde ama ben sizin yerinizde olsam söylemese bile sürekli götürür bez bağlamazdım çünkü maşallah reddetmiyor yapıyor bez bağlarsanız geri dönüş yaşayabilirsiniz, erken değil bence 27 aylık olmuş tam zamanı yaşı ilerleyince inatlaşıyorlar keşke benimki de 27 aylıkken hazır olsaydı o zaman başlasaydım

valla bilemiyorum bendede hiç sabır yok ama bırakmıcam hele kakasını hiç sölemiyor onu direk kiloda yapıyor ne yapacam bilmiyorum allah sabır versin herkese siz ne zaman başladınız tuvalet eğitimine

Biz bu yaz boyu uğraştık hep ara vermek zorunda kalıyoruz tutmaktan kabız oluyor o yüzden dedim götürdüğümde yapsa bile yeter bana söylemesi sonraya daha bir kere bile wc ye yapmadı düşünün halimi

Back
X