• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen yardim

kk costu hergun biri firliyor boyle aldatma cesaretini kendinizde bulduysaniz devamida gelir. ama baskasinin mutsuzlugu uzerine asla mutluluk kuramazsiniz bunu unutmayin ve iki cocugunuza cok yazik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesadüf tamamen telefon da tanıştık haklısınız ne deseniz ben günlerdir kendime diyorum aynı şeyleri ama caresizdim şuanda dahada caresizim

O kişi hep sahip çıktı kesinlikle ortada bırakmaz ama ben ne yapcam bilmiyorum

Sadece telefonda konuştuğun bir kişinin seni ortada bırakmayacağından nasıl bu kadar eminsin. Aynı yastığa baş koyduğu kadını ortada bırakabiliyor ama sadece telefonla konuştuğu bir kadını asla ortada bırakmaz öyle mi? Neyin kafasını yaşıyorsun sen arkadaşım?

Tesadüf tamamen telefon da tanıştık haklısınız ne deseniz ben günlerdir kendime diyorum aynı şeyleri ama caresizdim şuanda dahada caresizim

O evli ben evli sorun yok diye mı düşündün? Birbirinizin yuvasını yikmisken, cocuklar ortada kalmışken mutlu olabileceğinize inanıyor musun gercekten?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cahil cesaretinin bile bir sınırı vardır yahu :53::53::53:

Hep aynı terane ya senden önce ayrılmaya karar vermişlerdir ya da mahkemeliklerdir.
Ne gibi yardım alabilirsin ki burada? tuhaf

Sen mi çaresiz oluyorsun asıl çaresiz olan o 2 tane masum melekler eşin bu durumu öğrenirse ne olur bilirmesin değil mi,boşanma davası açsa 2 çocuğunuda alır,hayır eşinle anlaşamıyorsanız boşan gitsin o zaman neden bir başkası,ama birazdan dersiniz kınadığınız olayı yaşamadan ölmezsiniz diye genellikle klasik laflar.:ssz::ssz:

o kadın inşallah seni eşine ifşa eder de görürsün o zaman ne yapacağını..
kendinize birazcık saygınız olsaydı keşke..
eşinizden utanmıyorsanız anneliğinizden utansaydınız..
böyle kadınları da erkekleride gördükçe hayattan soğuyrum..

O kişi hep sahip çıktı kesinlikle ortada bırakmaz ama ben ne yapcam bilmiyorum

Kocan iki çocuğunuda mahkemeyle alır,yüzünü göstermez,kendi ailen çevren herkes yüzüne tükürür. Hiçbiri koymaz da evlatların var yaa
Hala bana sahip çıkar ortada bırakmaz diyorsun, pesss

ne kadar çok türedi bu aralar evli kocasını aldatan kadınlar moda falan mı oldu :27:
Bir araştırma yazısında okumuştum en çok aldatanlar kadınlardır yazıyordu genellikle kadınlar evli erkekleri ,erkeklerde bekar bayanları tercih ediyormuş ama bu arada 2 de evli.:27:

arkadaşım bu iş sadece telefonda kalmışken aklını başına al.

adam bekar bile olsa sen evlisin iki cocuk annesisin. mutlu degilsen boşanırsın ondan sonra bakarsın sevgili işlerine.
aldatmanın haklı bir sebebi olmaz. sevgiliyi garantilemeden kocayı bırakmayayım dersen, en ağır hakaret ve yakıştırmalara hazır ol.
ayrıca şimdiki sevgilinle evlensen bile ileride adam paranoyak derecesinde olacak. senin sürekli onu aldattığını düşünecek. mutlu olamayacaksın.
geride bıraktığın 2 çocuğun aklına gelecek. çocuklarını senin annen o... diye dolduracaklar.
kendine gel.
ya kocanla iyi olmaya bak
ya da kocandan boşan
ama 2 çocuklu evli bir kadına boş ümitler veren o tıynıyetsizi unut.

yine bi şokk:53:ya bu aralar ne oluyo kk ya:53:hep bi aldatma. ya arkadaşım boşan ne b..kun varsa öyle yee allaha allah başkasının nikahındayken insan başka bir erkeğin suratına bakmaya çekinir maşallah sen işi iyice ilerletmişsin yaa.

Bunaldigim cok zamanlar oldu ama asla tanimadigim adamlarla ask oyunlari oynamadim Allah gostermesin ya. Nasil basariyorsunuz boyle seyler yapmayi. İki de cocugun var yazik degil mi? Esinden sogursun, artik eskisi gibi sevmezsin anlarim, ama arkasindan is cevirmek nedir, aptal yerine koymak nedir? Artik sevmesen bile sen onunla bi gecmisi paylastin. Birbirinize sayginiz olsun az.
Bosanin daha sonra ne halt yiyorsaniz yiyin.

Ister kızın ister hakaret edin ama okuyun lütfen ben 28 yaşındayım 2 oğlum var eşimle görücüye usulü evlendim anne babası babannesi ve gorumcemle birlikte aynı evde kalıyoruz tahmin edersiniz ki evliligimden hiç birşey anlamadım zehir oldu hayatım ama bigün yine ruhsal çöküntü içindeyken tamamen tesadüf biriyle tanıştım bi erkekle sadece telefonla konuşup dertlesiyoduk çünkü evden dışarı cikamiyodum eşimle yalnız kalmiyo dum yani bi arkadasa çok ihtiyacım vardı o kişiyle konuşup herseyi anlatiyodum ama zamanla bu konuşmalar aşka dönüştü o kişi benimle evlenmek istiyo herseye razi olduğunu soyluyo ben ne yapcagi mi bilmezken birde onun boşanmak üzere olduğu eşi benim telefonlarimi bulup beni aramaya başladı bana hakaretler edi benim yüzümden bosandigini soyluyo ama ama kesinlikle oyle değil ben tanidigimda mahkemelik olmuşlardı zaten ama beni arayıp benim yüzümden bosandigini eşimi arayıp herseyi onada anlatcagni soyluyo ne yapcam bilmiyorum gerçekten çok zordayim suan lütfen biseyler yazin

Sevgili Devrem (sen beni anladın)
Zor durumdasın anlıyorum da bunu gidip bir erkek sitesinde yazsan daha etik olmaz mı ?
Kaşıma bizi kaşımayalım seni ...

Back
X