Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kişi hep sahip çıktı kesinlikle ortada bırakmaz ama ben ne yapcam bilmiyorum
yeni üye olmuş fakemi acaba..Allahım nolur fake olsun.....çocuklarıının annesi eşini aldatmamış olsun.....bir anne bunu yapmamış olsun....![]()
Tesadüf tamamen telefon da tanıştık haklısınız ne deseniz ben günlerdir kendime diyorum aynı şeyleri ama caresizdim şuanda dahada caresizim
Tesadüf tamamen telefon da tanıştık haklısınız ne deseniz ben günlerdir kendime diyorum aynı şeyleri ama caresizdim şuanda dahada caresizim
hormonlar tavan yapmış sende
![]()
hamilelik sana yaramadı arkidişim cık sen bu topikden bakim![]()
Sen mi çaresiz oluyorsun asıl çaresiz olan o 2 tane masum melekler eşin bu durumu öğrenirse ne olur bilirmesin değil mi,boşanma davası açsa 2 çocuğunuda alır,hayır eşinle anlaşamıyorsanız boşan gitsin o zaman neden bir başkası,ama birazdan dersiniz kınadığınız olayı yaşamadan ölmezsiniz diye genellikle klasik laflar.Tesadüf tamamen telefon da tanıştık haklısınız ne deseniz ben günlerdir kendime diyorum aynı şeyleri ama caresizdim şuanda dahada caresizim
O kişi hep sahip çıktı kesinlikle ortada bırakmaz ama ben ne yapcam bilmiyorum
Bir araştırma yazısında okumuştum en çok aldatanlar kadınlardır yazıyordu genellikle kadınlar evli erkekleri ,erkeklerde bekar bayanları tercih ediyormuş ama bu arada 2 de evli.ne kadar çok türedi bu aralar evli kocasını aldatan kadınlar moda falan mı oldu![]()
Ister kızın ister hakaret edin ama okuyun lütfen ben 28 yaşındayım 2 oğlum var eşimle görücüye usulü evlendim anne babası babannesi ve gorumcemle birlikte aynı evde kalıyoruz tahmin edersiniz ki evliligimden hiç birşey anlamadım zehir oldu hayatım ama bigün yine ruhsal çöküntü içindeyken tamamen tesadüf biriyle tanıştım bi erkekle sadece telefonla konuşup dertlesiyoduk çünkü evden dışarı cikamiyodum eşimle yalnız kalmiyo dum yani bi arkadasa çok ihtiyacım vardı o kişiyle konuşup herseyi anlatiyodum ama zamanla bu konuşmalar aşka dönüştü o kişi benimle evlenmek istiyo herseye razi olduğunu soyluyo ben ne yapcagi mi bilmezken birde onun boşanmak üzere olduğu eşi benim telefonlarimi bulup beni aramaya başladı bana hakaretler edi benim yüzümden bosandigini soyluyo ama ama kesinlikle oyle değil ben tanidigimda mahkemelik olmuşlardı zaten ama beni arayıp benim yüzümden bosandigini eşimi arayıp herseyi onada anlatcagni soyluyo ne yapcam bilmiyorum gerçekten çok zordayim suan lütfen biseyler yazin