Yardım lütfen....

İçki aklı başından aldığına göre her kötülüğü olasıdır. Yani içenden daha cok beklerim.
Haklı olabilirsin bense alkolun rebavetinden korkuyorum zaten.ama hiç birşey yokmuş gibi davranmazı canımı sıkıyor.gerçekten birşey yokmu yoksa profosyonel mi davranıyor anlamadım.

Bence hamile halinizle geceleri sizi yanlız bırakmasına odaklanin. Allah korusun aniden bir sey olsa ? Bunun bir ömür vebalini taşıyabilecek mi ? Sorumsuz ve düşüncesiz.

Bence hamile halinizle geceleri sizi yanlız bırakmasına odaklanin. Allah korusun aniden bir sey olsa ? Bunun bir ömür vebalini taşıyabilecek mi ? Sorumsuz ve düşüncesiz.
Ooo ooo onu düşünen mi var..ona sorsan telefon diye birşey var..acı haber yez duyulır misali...

Katıya dıvıya girmeyeceğim.
Bence şu an sorun hamile eş evde dururken arkadaşlarla gece içmeye çıkıp sabaha karşı eve gelmesi.
Yok mu bu adamın işi gücü
İçecekse evinde içsin

Nerdeyse her akşam şuan bile dışarda ve ne o beni geç kalıcam diye arıdı nede ben onu nerdesin diye...biliyorum ki göyaa bana kızgın atarlı olduğundan telefonumu açmıcak....açsada terslicek...

Beni hamile halimle bırakıp 3lere kadar içki içecek ben de aldatıyor mu diyeceğim. Eve almam daha.

Insallah yapmiyodur ama ben size.bir tavsiye vereyim hakikaten bunu uygulayin
Cuzdanina bakin prezervatif var mi o prezervatife keceli kalemle yada tukenmez kalemle isaret koyun, bir hafta sonra tekrar bakin isaretlediginiz prezervatifi bulamazsaniz kullanmis demektir.cunku aldatan erkek mutlaka cuzdaninda prezervatif tasir hele evliyse bunu bir deneyin lutfen

Yani hep bir fikir veren var saolun ama bolear yaşayıp tecrubeli olan biri yokmu gerçeken..
Teşekkür ederim
Ama dedim ya kardeşi bizimle yaşıyor ve her şeyi onun üstüne atması olası...

Bence çok bol keseden atıyosun kusura bakma ama bekara karı boşamak misali..başına gelmez inşaallah o kadar kolay olmuyor..
Diğer yorumlarima bakarsanız öyle pata küte konuşmam bekar da değilim 2 buçuk yıllık evliyim. Eşim tanıştığımızda içki içiyordu bıraktırdim 5 yıldır yok. Bekarken eve geç gelirmiş benim saat 10 kuralım var. Sanıyorum eşiniz sizin için keyfinden feragat etmiyor diye herkesi öyle sanıyorsunuz. Fedakar kadınların fedakar eşleri olur hanfendi hayatta herşey karşılıklı. Ben de kocama boş şeylerle trip atmam, işte çok yorulmussa ayağını yıkarım, gece 2 de yemek ister kalkar yaparım o da benim 1 dediğimi iki etmez çok şükür. Dediğim gibi herşey karşılıklı.

Yani hep bir fikir veren var saolun ama bolear yaşayıp tecrubeli olan biri yokmu gerçeken..

Teşekkür ederim
Iste kendisi yapiyorsa bu deneyle onun uzerine atamaz,ogrenmis olursunuz bu konuda yasanmislik.tecrube bile kisiyi her seferinde caresiz birakir emin olun insalah aldatmiyodur sizi ya nefrrt ediyorum bu aldatanlardan

Teşekkür ederim
Benim değil onun ben değil ona versim o kullandı falan filannn yani benzeri şeyler...
ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin..ben 15 yılllık evliyim ve onun için yaptıklarımı ve katlandıklarımı yazsam inanın çok uzunn olur.ama bilmeyen değer Kıymet bilmez kişiden kişye değişir bunu unutmayın...

Peki ne yapacaksınız sizi aldatıyorsa? Gece geç gelmesini içki icmesini hazmetmişsiniz. Bunu da hazmedecek misiniz yoksa ortaya çıkarsa farklı bir tepki mi vereceksiniz?

Keşke ortaya çıksa keşke kuşkularda kalmasada gerçekten şeriatin kestiği parmak acımaz misali gereken neyse yapıcam tabiki beni bu şekilde aldatan bir eşi hayatımda kabul etme ihtimalim yok.ama emin olmak lazım.bir de iddalrımda madara olmak istemiyorum.emin olmak ve gereği neyse onunonu yapmak isyiyorum.hayatta ennn neffrett ettiğimm şeyy sırtımdan bıçaklanmak..

Inşallah sıkıntılarınızın çözümü vardır. Kötü bir şey yoktur.

Madem aranız bozuk diye böyle sabahlıyor, öyleyse düzeltmeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…