Haklı olabilirsin bense alkolun rebavetinden korkuyorum zaten.ama hiç birşey yokmuş gibi davranmazı canımı sıkıyor.gerçekten birşey yokmu yoksa profosyonel mi davranıyor anlamadım.İçki aklı başından aldığına göre her kötülüğü olasıdır. Yani içenden daha cok beklerim.
Ooo ooo onu düşünen mi var..ona sorsan telefon diye birşey var..acı haber yez duyulır misali...Bence hamile halinizle geceleri sizi yanlız bırakmasına odaklanin. Allah korusun aniden bir sey olsa ? Bunun bir ömür vebalini taşıyabilecek mi ? Sorumsuz ve düşüncesiz.
Bence çok bol keseden atıyosun kusura bakma ama bekara karı boşamak misali..başına gelmez inşaallah o kadar kolay olmuyor..Beni hamile halimle bırakıp 3lere kadar içki içecek ben de aldatıyor mu diyeceğim. Eve almam daha.
Teşekkür ederimInsallah yapmiyodur ama ben size.bir tavsiye vereyim hakikaten bunu uygulayin
Cuzdanina bakin prezervatif var mi o prezervatife keceli kalemle yada tukenmez kalemle isaret koyun, bir hafta sonra tekrar bakin isaretlediginiz prezervatifi bulamazsaniz kullanmis demektir.cunku aldatan erkek mutlaka cuzdaninda prezervatif tasir hele evliyse bunu bir deneyin lutfen
Diğer yorumlarima bakarsanız öyle pata küte konuşmam bekar da değilim 2 buçuk yıllık evliyim. Eşim tanıştığımızda içki içiyordu bıraktırdim 5 yıldır yok. Bekarken eve geç gelirmiş benim saat 10 kuralım var. Sanıyorum eşiniz sizin için keyfinden feragat etmiyor diye herkesi öyle sanıyorsunuz. Fedakar kadınların fedakar eşleri olur hanfendi hayatta herşey karşılıklı. Ben de kocama boş şeylerle trip atmam, işte çok yorulmussa ayağını yıkarım, gece 2 de yemek ister kalkar yaparım o da benim 1 dediğimi iki etmez çok şükür. Dediğim gibi herşey karşılıklı.Bence çok bol keseden atıyosun kusura bakma ama bekara karı boşamak misali..başına gelmez inşaallah o kadar kolay olmuyor..
Iste kendisi yapiyorsa bu deneyle onun uzerine atamaz,ogrenmis olursunuz bu konuda yasanmislik.tecrube bile kisiyi her seferinde caresiz birakir emin olun insalah aldatmiyodur sizi ya nefrrt ediyorum bu aldatanlardanYani hep bir fikir veren var saolun ama bolear yaşayıp tecrubeli olan biri yokmu gerçeken..
Teşekkür ederim
Ama dedim ya kardeşi bizimle yaşıyor ve her şeyi onun üstüne atması olası...
Benim değil onun ben değil ona versim o kullandı falan filannn yani benzeri şeyler...Yani hep bir fikir veren var saolun ama bolear yaşayıp tecrubeli olan biri yokmu gerçeken..
Teşekkür ederim
Ama dedim ya kardeşi bizimle yaşıyor ve her şeyi onun üstüne atması olası...
ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin..ben 15 yılllık evliyim ve onun için yaptıklarımı ve katlandıklarımı yazsam inanın çok uzunn olur.ama bilmeyen değer Kıymet bilmez kişiden kişye değişir bunu unutmayın...Diğer yorumlarima bakarsanız öyle pata küte konuşmam bekar da değilim 2 buçuk yıllık evliyim. Eşim tanıştığımızda içki içiyordu bıraktırdim 5 yıldır yok. Bekarken eve geç gelirmiş benim saat 10 kuralım var. Sanıyorum eşiniz sizin için keyfinden feragat etmiyor diye herkesi öyle sanıyorsunuz. Fedakar kadınların fedakar eşleri olur hanfendi hayatta herşey karşılıklı. Ben de kocama boş şeylerle trip atmam, işte çok yorulmussa ayağını yıkarım, gece 2 de yemek ister kalkar yaparım o da benim 1 dediğimi iki etmez çok şükür. Dediğim gibi herşey karşılıklı.
Peki ne yapacaksınız sizi aldatıyorsa? Gece geç gelmesini içki icmesini hazmetmişsiniz. Bunu da hazmedecek misiniz yoksa ortaya çıkarsa farklı bir tepki mi vereceksiniz?Benim değil onun ben değil ona versim o kullandı falan filannn yani benzeri şeyler...
ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin..ben 15 yılllık evliyim ve onun için yaptıklarımı ve katlandıklarımı yazsam inanın çok uzunn olur.ama bilmeyen değer Kıymet bilmez kişiden kişye değişir bunu unutmayın...
KPeki ne yapacaksınız sizi aldatıyorsa? Gece geç gelmesini içki icmesini hazmetmişsiniz. Bunu da hazmedecek misiniz yoksa ortaya çıkarsa farklı bir tepki mi vereceksiniz?
Inşallah sıkıntılarınızın çözümü vardır. Kötü bir şey yoktur.Keşke ortaya çıksa keşke kuşkularda kalmasada gerçekten şeriatin kestiği parmak acımaz misali gereken neyse yapıcam tabiki beni bu şekilde aldatan bir eşi hayatımda kabul etme ihtimalim yok.ama emin olmak lazım.bir de iddalrımda madara olmak istemiyorum.emin olmak ve gereği neyse onunonu yapmak isyiyorum.hayatta ennn neffrett ettiğimm şeyy sırtımdan bıçaklanmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?