Umarım öyledirTakipte kal bir süre ... Ilki içtiği için de duş alma Gereği duymuş olabilir
Ailesi çok problem li be sürekli içimizde yaşatıyor oda bunalldı kendini sürekli dışarıya atıyorAilesi yüzünden bunu yapması zaten size olan saygısının olmayışıdır.İhanet midir bilemem ama önce bu sorununuzu halletmeniz lazım
Peki pantolonununa geçeçek kadar ne olabilir kiii...Bu adamdan çocuk yapmayı çok mu istediniz cidden? Sebep neydi?
Pantolonundaki sıvıyı aldatmaya bağlamayın.
Bi şey dökmüştür sarhoş kafası.Peki pantolonununa geçeçek kadar ne olabilir kiii...
Dışında değil ama içinde sökülmüş değil resmen sürtünmede n bulaşmış gibi uff..Bi şey dökmüştür sarhoş kafası.
öncelıkler sakın olun derım ben sonra bır araştırın bakın gerçekten kardesıylemı beraber her gun yok kardesıyle beraber deyılse onunla konuşmayı deneyın bırden fevrı cıksıınız onu evden ıyıce uzaklaştıra bılır sızınde duygularınzıın yoğun olduğu donemler o yzuden her ne yapacaksanız ıkı kere duşunun ve sakın kafayla yapın ve sunuda dıyebılırım ınsallah sadece ıckı cıyordurArkadaşlar moralim çok bozuk.27 haftalık hamileyim eşimle aram ailesi yüzünden naneli.nerdeyse he akşam eve çok geç saatlerde geliyor.kardeşi ile birlikte neredeyse her akşam içki içip gezip eve gelmiyor.dün gece eve 03.00 te geldi ve hiç birşey demeden yanlız yattı.ben çok şüpheçiyim bu aralar hamileliğimden dolayı.ota boka sarıyorum.iç çamaşırını ve pantolonunu denetledim sıvı lekeleri vardı ve ertesi gün duş aldi.acaba aklıma geleni yapmış olabilirmi.bana kızıp gidip dışarda hınçını almak için ihanet etmişmidir.kafayı yemek üzereyimm.....
O zaman durum ciddi...Dışında değil ama içinde sökülmüş değil resmen sürtünmede n bulaşmış gibi uff..
SaollUmarim aldatmiyodur birde kadinlarin en cok korktgu sey aldatilmak ya ne olsa hemen oraya yoruyoruz aslinda.. umarim oyle bir karaktersizlik yapmaz. En kisa zamanda araniz duzelir ve bu suphelerin kalmaz ins.
Her içende aldatmaz yaİçiyorsa herşeyi beklerim ben.
Kardeşi bizimle yaşıyor tabiri caizzse büzükyeş gibiler.ama kardeşiyle konuşsam çok ketumdur ser verir sır vermez kahrolası nede olsa abisiöncelıkler sakın olun derım ben sonra bır araştırın bakın gerçekten kardesıylemı beraber her gun yok kardesıyle beraber deyılse onunla konuşmayı deneyın bırden fevrı cıksıınız onu evden ıyıce uzaklaştıra bılır sızınde duygularınzıın yoğun olduğu donemler o yzuden her ne yapacaksanız ıkı kere duşunun ve sakın kafayla yapın ve sunuda dıyebılırım ınsallah sadece ıckı cıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?