1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.595 798 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kosaan #41 Kosaan .!.: Saol canım bunu hiç düşünememiştim... Genişletmek için tıkla... Ironi yaptınız sanırım ama bunun yolunu bulabilirsiniz . Huzursuzluk yuvada herşeye sebep olur.
Kosaan .!.: Saol canım bunu hiç düşünememiştim... Genişletmek için tıkla... Ironi yaptınız sanırım ama bunun yolunu bulabilirsiniz . Huzursuzluk yuvada herşeye sebep olur.
S Sessizpapatya Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2017 36 18 3 35 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kosaan #42 Hislerinize güvenin bence whatsapp wep yükleyip konuşmalarıni takip edin isterseniz
K Kosaan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 54 8 86 Sakarya 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kosaan #43 Sessizpapatya .!.: Hislerinize güvenin bence whatsapp wep yükleyip konuşmalarıni takip edin isterseniz Genişletmek için tıkla... Yani biraz açarmısın.ne işe yarar pek anlamam bu işlerden de..
Sessizpapatya .!.: Hislerinize güvenin bence whatsapp wep yükleyip konuşmalarıni takip edin isterseniz Genişletmek için tıkla... Yani biraz açarmısın.ne işe yarar pek anlamam bu işlerden de..
K Kosaan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 54 8 86 Sakarya 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kosaan #44 Sessizpapatya .!.: Hislerinize güvenin bence whatsapp wep yükleyip konuşmalarıni takip edin isterseniz Genişletmek için tıkla... Yani yoluna sokmak için çok konuştum lakin yanımda ol şu dönemimde dedikçe resmen inadına sanki daha üzme çabasında olan bir eşten bahsediyorumm..
Sessizpapatya .!.: Hislerinize güvenin bence whatsapp wep yükleyip konuşmalarıni takip edin isterseniz Genişletmek için tıkla... Yani yoluna sokmak için çok konuştum lakin yanımda ol şu dönemimde dedikçe resmen inadına sanki daha üzme çabasında olan bir eşten bahsediyorumm..
S Sessizpapatya Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2017 36 18 3 35 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kosaan #45 Kosaan .!.: Yani biraz açarmısın.ne işe yarar pek anlamam bu işlerden de.. Genişletmek için tıkla... Whatsapp konuşmalarıni o fark etmeden görmeni sağlar
Kosaan .!.: Yani biraz açarmısın.ne işe yarar pek anlamam bu işlerden de.. Genişletmek için tıkla... Whatsapp konuşmalarıni o fark etmeden görmeni sağlar
K Kosaan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 54 8 86 Sakarya 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kosaan #46 Sessizpapatya .!.: Whatsapp konuşmalarıni o fark etmeden görmeni sağlar Genişletmek için tıkla... Rica etsem nasıl kurucam biraz netten baktım anlayamadım.gideceğim yolu anlatırmısın..lütfen..
Sessizpapatya .!.: Whatsapp konuşmalarıni o fark etmeden görmeni sağlar Genişletmek için tıkla... Rica etsem nasıl kurucam biraz netten baktım anlayamadım.gideceğim yolu anlatırmısın..lütfen..
F filmgibi Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2014 5.536 10.158 248 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kosaan #47 Ben böyle birşeyden suphelensem herhalde kesip eline veririm