• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen....

Kosaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
54
8
86
Sakarya
Arkadaşlar moralim çok bozuk.27 haftalık hamileyim eşimle aram ailesi yüzünden naneli.nerdeyse he akşam eve çok geç saatlerde geliyor.kardeşi ile birlikte neredeyse her akşam içki içip gezip eve gelmiyor.dün gece eve 03.00 te geldi ve hiç birşey demeden yanlız yattı.ben çok şüpheçiyim bu aralar hamileliğimden dolayı.ota boka sarıyorum.iç çamaşırını ve pantolonunu denetledim sıvı lekeleri vardı ve ertesi gün duş aldi.acaba aklıma geleni yapmış olabilirmi.bana kızıp gidip dışarda hınçını almak için ihanet etmişmidir.kafayı yemek üzereyimm.....

Takipte kal bir süre ... Ilki içtiği için de duş alma Gereği duymuş olabilir

Duş olayını hemen aldatmaya bağlamayın bence. Adam 3 e kadar sokakta içmiş sonuçta. Ertesi gün duş ihtiyacı duyması normal.

Hamilelikten bütün bu paranoyalar :) eve geç gelmesi doğru değil tabi ki. Biz yapsak aynı şeyi hiç empati kurmazlar. Duş almasını da aldatmaya bağlama. Sonucta senin de akıntın oluyor,aldattığın anlamına mı geliyor? Onlarda da bizim kadar olmasa az biraz akıntı olur özellikle sabahları.

Bu adamdan çocuk yapmayı çok mu istediniz cidden? Sebep neydi?
Pantolonundaki sıvıyı aldatmaya bağlamayın.

Umarim aldatmiyodur birde kadinlarin en cok korktgu sey aldatilmak ya ne olsa hemen oraya yoruyoruz aslinda.. umarim oyle bir karaktersizlik yapmaz. En kisa zamanda araniz duzelir ve bu suphelerin kalmaz ins.

Arkadaşlar moralim çok bozuk.27 haftalık hamileyim eşimle aram ailesi yüzünden naneli.nerdeyse he akşam eve çok geç saatlerde geliyor.kardeşi ile birlikte neredeyse her akşam içki içip gezip eve gelmiyor.dün gece eve 03.00 te geldi ve hiç birşey demeden yanlız yattı.ben çok şüpheçiyim bu aralar hamileliğimden dolayı.ota boka sarıyorum.iç çamaşırını ve pantolonunu denetledim sıvı lekeleri vardı ve ertesi gün duş aldi.acaba aklıma geleni yapmış olabilirmi.bana kızıp gidip dışarda hınçını almak için ihanet etmişmidir.kafayı yemek üzereyimm.....
öncelıkler sakın olun derım ben sonra bır araştırın bakın gerçekten kardesıylemı beraber her gun yok kardesıyle beraber deyılse onunla konuşmayı deneyın bırden fevrı cıksıınız onu evden ıyıce uzaklaştıra bılır sızınde duygularınzıın yoğun olduğu donemler o yzuden her ne yapacaksanız ıkı kere duşunun ve sakın kafayla yapın ve sunuda dıyebılırım ınsallah sadece ıckı cıyordur

öncelıkler sakın olun derım ben sonra bır araştırın bakın gerçekten kardesıylemı beraber her gun yok kardesıyle beraber deyılse onunla konuşmayı deneyın bırden fevrı cıksıınız onu evden ıyıce uzaklaştıra bılır sızınde duygularınzıın yoğun olduğu donemler o yzuden her ne yapacaksanız ıkı kere duşunun ve sakın kafayla yapın ve sunuda dıyebılırım ınsallah sadece ıckı cıyordur
Kardeşi bizimle yaşıyor tabiri caizzse büzükyeş gibiler.ama kardeşiyle konuşsam çok ketumdur ser verir sır vermez kahrolası nede olsa abisi

İçki aklı başından aldığına göre her kötülüğü olasıdır. Yani içenden daha cok beklerim.

Back
X