Yardım lütfen

Aradan 6 sene geçmiş çıksa idi şimdiye kadar belirtilerini gösterirdi..
O zaman takılmadın şimdi neden takıldın bu konuya ?
Daha önce hiçbir rahatsızlığım olmadı ama bi arkadaşım bartholin kisti diye bişey olmuştu alttan muayene gerekiyor demiş doktoru o zaman da görür tabi ki ne olduğunu ben olsaydım

Mesleki etik sahibi olan hiçbir doktor ailenin yanında böyle bir şeyin bahsini geçirmez. Korkmamalısın, ayrıca herhangi bir hastalığın olduğunda hastaneye tek başına gidebilecek yaştasın. Boşu boşuna kendini yıpratma hiçbir şey olmaz

Daha önce hiçbir rahatsızlığım olmadı ama bi arkadaşım bartholin kisti diye bişey olmuştu alttan muayene gerekiyor demiş doktoru o zaman da görür tabi ki ne olduğunu ben olsaydım
Cinsel yol ile hastalık kapmışsınız öyle düşünüyoruz ?? Ki bu sebeb ile gidiyorsunuz
Bu kız bakire alttan bakmayım der mi sizce doktor

Mesleki etik sahibi olan hiçbir doktor ailenin yanında böyle bir şeyin bahsini geçirmez. Korkmamalısın, ayrıca herhangi bir hastalığın olduğunda hastaneye tek başına gidebilecek yaştasın. Boşu boşuna kendini yıpratma hiçbir şey olmaz
Malesef ailem asla beni yalnız göndermez. Ben hayatımda hiç jinekologa gitmedim bilmiyorum nasıldır ama korkuyorum

Reşit bir birey olduğunuzu varsayıyorum; durumunuzu sizden başka kimse bilmez. Ailenize "Kızınız bakire değil" diye bir bilgilendirme gitmez yani saçmalamayın allaseniz. Düzenli smear testi yaptırmanız gerekir bakire değilseniz, ciddi hastalıklara yakalanmaktan korkun ailenizden ziyade. Gidin muayenenizi olun. Siz kendinize böyle davranırsanız herkes sizi aşağılar. Geçmişinizle barışmayı öğrenin artık. Olan olmuş; yaşanmış bitmiş. Ahlayıp vahlamanın, hayata küsmenin kimseye faydası yok.

Aradan yıllar geçmiş, düşünmeyin artık bunu.
Dr a da yalnız gidin, kaç yaşında kadınsıniz..
Nerden öğrenecekler ki.

Sürekli bunu düşünüp korkmayin, öyle de yaşanmaz ki.

Hayat önünüze güzellikler çıkarsın inşallah 😊
Gitmeme izin vermezler ailem çok farklı. Ben onlar gibi değilim ama öğrendiklerinde öok utanırım babamın böyle bişeyi öğrendiğini düşünüyorum da ister istemez korkuyorum. Her gün ağlıyorum. Amin inşallah çok teşekkür ederimm

Hastalandığınızda neden doktorlar kızlık zarınıza baksın ki? Vajinal hastalıklar olduğunda bile (cinsel yolla bulaşanlar hariç) bekar mısın diye sorup ona göre muayene ediyorlar benim bildiğim kadarıyla.

Ben adet sancılarım yüzünde bir çok kez jinekolağa gittim. Her seferinde önce bana bakiremisiniz diye sorar, ben de evet deyince o zaman alttan bakamam der. Ben almanyada yaşıyorum ama türkiyede nasıldır bilemem.

Bir de bazılarının doğuştan kızlık zarı yokmuş ya da ne biliyim o kadar hassasmış ki spor yaparken bile yırtılabilirmiş. Bu arada sizi anlamadım ben, hem pişmanım tövbe ettim diyorsunuz hem de ailenizin kafa yapısını eleştiriyorsunuz. Ailenizin taktığı şey bakirelik zarınız değil zina yapmış olmanız olur. Bunu zira siz kabullenemezken ailenizden nasıl kabul etmesini bekleyebilirsiniz ki? Yani bakire olmamanız zina yapmış olmanızın bir kanıtı sadece.

Bu arada tanıdığım birinin arkadaşıda sizin durumunuzdaydı. Evleneceği kişinin başından evlilik geçmişti, ona durumu söylemiş. Eşi de kimseye söylemedi ama işte herkese de güven olmuyor. Bazılarıda karısı bakire olduğu halde kan gelmediği için ortalığı velveleye veriyor. Yani böylesi cahil erkeklerde var.

Rabbim gönülden pişman olup tövbe edenleri affeder zaten, o yüzden içinizi ferah tutmaya çalışın ve önünüze bakın.

Son düzenleme:
Hastalandığınızda neden doktorlar kızlık zarınıza baksın ki? Vajinal hastalıklar olduğunda bile (cinsel yolla bulaşanlar hariç) bekar mısın diye sorup ona göre muayene ediyorlar benim bildiğim kadarıyla.

Eğer konu sahibi doğruyu söylemezse annesi yanında diye o zaman doğru bir muayene yapamaz doktoru. Yani annesiz gitmesi şart.

Yani vajinal ulturasyon yapmak isteyebilir bundan mi cekiniyorsunuz sorarlar önce bakiremisin diye 24 yasindaymissiniz eğer olurda giderseniz doktorun yanına yalnız girin küçük çocuk değilsiniz sonuçta .

Back
X