Bazi insanlar yapilari geregi alinganlardir ya da o anlik alinganligi tutmuştur. Onun icin anlattigi sey epeyce onemlidir belki de. Arkadasiniza minik sevecdgi bir hediye alip ziyaretine gidin. Guzelcene de bir mektup yazin. Mutlu olup unutacaktir o günü.Arkadaslar merhaba, is yerimden en yakin arkadasimla bozustuk ve onu kaybetmekten cok korkuyorum...bi isim varken beni aramisti galiba biraz sallamamisim ona bozulmuş...kucucuk sey ama beni cok uzdu pat diye tavir koymasi..yedigim ictigim son zamnlarda hep beraber idi...aradim bana kizdin mi dedim bunu söyledi...neyse biraz kafa dinleyelim bu hafta dedi...izinli olacal cunku.sanki bir sure ara verelim der gibi anladim...cok uzuldum cunku kucucuk bi sebep
Cok alingan biri evt ama mevzu cok kucuk...ya evine falan giderim ama mevzu geregi sanki kendiliğinden kapanmasi gerekmez mi...dün 2 kere aradim farkinda bile olmadigimi soyledim...bilemedim valla...yoksa surekli hediyelesiriz arkadasligimizda da..
Büyük meselelerde cok yaninda oldum ondan yana suphem yok...
Bence çok iyi arkadaş değilsiniz, siz öyle sanıyorsunuz.aradi actim ama kisa kesmişim galiba
Bence de bu saglikli bir psikoloji degil...ama bunun disinda cok sevdiğim ve birlikte vakit gecirmekten keyif aldigim bir arkadasim...hic kaybetmek istemem...2 kere aradim evt ama özür dilemedim...ya bi sey mi oldu diye sordum aciklamasini yapinca seni sallamamazlik asla yapmam farkinda degilim dedim..ama 2 kere aradim ilgilenmedigimi dusunmesin diye...kucucuk bi mevzu olduğu icin ve kastim olmadigi icin özür dilemedim...bi de biraz tarz meselesi..Bence ozur dilemek yerine normallesmek daha guzel ikili iliskilerde...yani davranışlarımız ile ozur dileyebiliriz ilgimizi sevgimizi bu sekilde belli edebiliriz...ozetle normal değilim biliyorum ama elimde değil kafaya takıyorum
Cok seviyorum insan olarak...kaybetmek istememniye bu kadar önemsiyorsun ki?
o o kadar umursamıyor belli ki. bu kadar kafaya takmak manasız bence.Cok seviyorum insan olarak...kaybetmek istemem
Kesinlikle cok sacma baskasi anlatsa dalga geçerim ama yapi iste..Tamam,tebrikler. Özür dilememişsiniz ,ne mutlu:)))
Yemin ediyorum bizim ülkede özür dilemem egosu başka hiçbir ülkede yok..10 cümle üşenmemiş özür dilemedim diye yazıp kendinizi tatmin etmişsiniz ama saçmasapan olayı kafanıza takarak kendinize hayatı zindan ediyorsunuz. Allah akıl fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?