Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hersey yaptirtik genetik bile yaptirdik temiz ciktiDoktor hormon testi, doppler yazmadı mı? Takviye ilacı filan?
Hmm. Aslında o zaman takviye ilaçla artırmayı sonrası tüp bebeği deneye bilirsiniz. Doktor vitamin yazmadı mı? Bir de siz eğer üroloji bölümüne gidiyorsanız bence androlojiye yönelin çünki o bölümdeki doktorlar bu sorunlarla uğraştıkları için çok daha bilgili oluyorlar.Hersey yaptirtik genetik bile yaptirdik temiz cikti
1 ay takviye ilaci kullanfik 2 ay kurler denedik hic bi sonuc yok umudum 2 ci tup bebeye kaldi Allah dualarimi iwitir umarim cunku baska yolumuz kalmadiHmm. Aslında o zaman takviye ilaçla artırmayı sonrası tüp bebeği deneye bilirsiniz. Doktor vitamin yazmadı mı? Bir de siz eğer üroloji bölümüne gidiyorsanız bence androlojiye yönelin çünki o bölümdeki doktorlar bu sorunlarla uğraştıkları için çok daha bilgili oluyorlar.
İnşallah olur ama moralinizi bu kadar bozup kendinizi yıpratmayın. Vitaminleri genel olarak üç aylık yazıyorlar bence siz normal üç ay kullanın, bir ay çok az. Değerler artarsa tüp bebek şansınız da yükselmiş olur. Kürler bir az tehlikeli, zararlı da ola bilirler çünki1 ay takviye ilaci kullanfik 2 ay kurler denedik hic bi sonuc yok umudum 2 ci tup bebeye kaldi Allah dualarimi iwitir umarim cunku baska yolumuz kalmadi
InsAllah canimİnşallah olur ama moralinizi bu kadar bozup kendinizi yıpratmayın. Vitaminleri genel olarak üç aylık yazıyorlar bence siz normal üç ay kullanın, bir ay çok az. Değerler artarsa tüp bebek şansınız da yükselmiş olur. Kürler bir az tehlikeli, zararlı da ola bilirler çünki
canım bizimde morfoloji %1 İleri hızlı 0 dr önce direk aşılama dedi sonraki randevuda isterseniz 3 ay takviye alın dedi spermler 3 ayda bir yenileniyormuş yani değerleri yükseltemezsek olumsuz sonuç alırız dedi bence sizde öncelikle değerlere odaklanın bizim yaptıklarımızı söyleyeyimKizlar esimin morfoloji deyeri 0 ireli hizli 1 % 2 aydir tum kurleri denedik bugun sperm analizi verdi esim sonuc ayni cok kotuyum 1 defa tup bebek denedik neqatif sonuc aldik bizim gibi olanlar varmi2 cide pozitif gorenler oldumu tum umudumu kaybettim artik
InsAllah canım yani 1 tupbebekde neqatif sonuc aldik cobancokerten kullandik 20 gun keciboynuzu hala kullaniyor esim takviye edici sperak kullaniyor havucda kullandi bildiyimiz ne varsa kullandik sonuc ayni iste yapacak bisey yoxcanım bizimde morfoloji %1 İleri hızlı 0 dr önce direk aşılama dedi sonraki randevuda isterseniz 3 ay takviye alın dedi spermler 3 ayda bir yenileniyormuş yani değerleri yükseltemezsek olumsuz sonuç alırız dedi bence sizde öncelikle değerlere odaklanın bizim yaptıklarımızı söyleyeyim
*proxeed plus kullandık ilk ay şuan ikinci aydayız dr protime morfolojide daha iyi sonuç alırız belki dedi zaten içerikleri hemen hemen aynıymış. ( sabahları kullanıyor.)
*Akşamları havuç suyu sıkıp içiriyorum buda ileri hızlı hareket için.
*Bugünde çoban çökerten almayı düşünüyorum saraçoğlunun Dediğine göre morfolojiyi baya etkiliyor hatta dün burda forumda okudum Birinin morfolojisi %1 den %8e fırlamış.
Tüp bebek için acele etme canım bu arada hangi kürlerden uyguladın anlatırmısın?
Çünkü mesele keçiboynuzu ve havuç aynı anda kullanılmamalıymış
umudunu kaybetme canım ben umudumu kaybederek uyuduğum her gece rüyamda bebiş görüyorum tekrar umut doluyorum eşim yine aynı şekil olumlu düşün eşinede stres yaptırma yani bu konuyla ilgili olumlu ol ,konuş hep Umarım en yakın zamanda gelir bebişin
Dediğim gibi 20 gün yeterli süre değil en az 3 ay kullanması gerek takviyeleri spermler kendisini yenileyene kadarInsAllah canım yani 1 tupbebekde neqatif sonuc aldik cobancokerten kullandik 20 gun keciboynuzu hala kullaniyor esim takviye edici sperak kullaniyor havucda kullandi bildiyimiz ne varsa kullandik sonuc ayni iste yapacak bisey yox
Canım merhaba, benim eşimin de morfolojisi düşük. Ama aynı zamanda sayı ve hareketlilikte de sorun var. Şuan proxeed plus a başladık ama çoban çökertenin de morfolojiye iyi geldiğini duymuştum. Çoban çökerteni günde 1 kez mi içiriyoruz canım?canım bizimde morfoloji %1 İleri hızlı 0 dr önce direk aşılama dedi sonraki randevuda isterseniz 3 ay takviye alın dedi spermler 3 ayda bir yenileniyormuş yani değerleri yükseltemezsek olumsuz sonuç alırız dedi bence sizde öncelikle değerlere odaklanın bizim yaptıklarımızı söyleyeyim
*proxeed plus kullandık ilk ay şuan ikinci aydayız dr protime morfolojide daha iyi sonuç alırız belki dedi zaten içerikleri hemen hemen aynıymış. ( sabahları kullanıyor.)
*Akşamları havuç suyu sıkıp içiriyorum buda ileri hızlı hareket için.
*Bugünde çoban çökerten almayı düşünüyorum saraçoğlunun Dediğine göre morfolojiyi baya etkiliyor hatta dün burda forumda okudum Birinin morfolojisi %1 den %8e fırlamış.
Tüp bebek için acele etme canım bu arada hangi kürlerden uyguladın anlatırmısın?
Çünkü mesele keçiboynuzu ve havuç aynı anda kullanılmamalıymış
umudunu kaybetme canım ben umudumu kaybederek uyuduğum her gece rüyamda bebiş görüyorum tekrar umut doluyorum eşim yine aynı şekil olumlu düşün eşinede stres yaptırma yani bu konuyla ilgili olumlu ol ,konuş hep Umarım en yakın zamanda gelir bebişin
Çoban çökerten inanki henüz bulamadım almış olsam günde bir tane kullandırıcamCanım merhaba, benim eşimin de morfolojisi düşük. Ama aynı zamanda sayı ve hareketlilikte de sorun var. Şuan proxeed plus a başladık ama çoban çökertenin de morfolojiye iyi geldiğini duymuştum. Çoban çökerteni günde 1 kez mi içiriyoruz canım?
Gerçi eşim bu kadar takviyeyi almayı inşallah kabul eder bakalım ah işimiz hiç kolay değil inşallah güzel sonuçlara ulaşırız :)
Ben de şimdi saraçoğlunun sitesinde gördüm orda var :) ordan sipariş edicez artık sanırmÇoban çökerten inanki henüz bulamadım almış olsam günde bir tane kullandırıcam
öyle gözükür on tane yere gittim yokBen de şimdi saraçoğlunun sitesinde gördüm orda var :) ordan sipariş edicez artık sanırm
Evet ben de aktara gidip sorsam mı diyordum ama bulamıcaz heralde o zaman en iyisi burdan sipariş vermek gibi gözüküyoröyle gözükür on tane yere gittim yok
aynen öyleEvet ben de aktara gidip sorsam mı diyordum ama bulamıcaz heralde o zaman en iyisi burdan sipariş vermek gibi gözüküyor