Yardım lütfen

ada3513

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
5
0
86
İzmir
ben 2 yıldır evliyim ama ilk günden beri hep tartışıyoruz sebep benim ona güvensizliğimdi çok yalanını yakaladım ama hep inkar etti ben söyledikçede kaba kuvvete başvurdu ama her kavgadan sonra barışmak isteyen o oluyor ayrılamıyorum ama ne yapıcağımıda bilmiyorum en son iki gün öncede çok ciddi kavga ettik ve şiddet gösterdi şuan bütün vücudum ağrıyor çok yoruldum ve kendimi inanılmaz derecede yalnız hissediyorum artık onu affetmek istemiyorum önceden kavga sebebi benim güvensizliğimdi şimdi ben ona karışmayı kestim o başladı saçma sapan konuları sorun ediyor amacını anlamadım sizce ne yapmalıyım gelip barışmak istediğimde affetmemeliyim değilmi lütfen yorumlarınızı bekliyorum

şimdye kadar affetmişsiniz olay bu boyuta gelmiş

afferdeseniz kafa göz sağlam kalmayacak bu gidişle

niye ayrılamıyorsunuz?

Arkadaşım şimdi buraya sıkça böyle konular açılıyor.
ıki yorum gelir sana..
Biri yuva kolay kurulmuyor asla dağıtma suratına yapıştıran dama yapıştır derler..
Ki bence bu onursuz bir davranıştır.
Bana kalırsa seni sıkça döven sana saygısı olmayan muhtemelen rahatsız bu adamdan kurtulman.
Hayat çok kısa sence Allah bizi dünyaya bir adam bizi dövsün sövsün die göndermiş olabilir mi..?

:roflol::roflol: delikafaduldendelikafadulden Bence olamaz ama bilemem tabii yine..delikafadulden

-----------------------------------------
Neyse konuya dönersek Derinss e katılıyorum .
Sana gelecek yorumlar belli evet.

Ama sana şu kadarını tekrar edeyim kendi adıma:dayak şiddet işin içine girdi mi, olayın boyutu değişir benim için.
Ama senin için değişmemiş ki affedip durmuşsun.
Hayırlısı olsun diyeyim tekrar ben.

aslında haklısınız ama ayrılık olmuyor tahmin edersiniz sebebi ayrılık en azından eşimle tartışabiliyorum altta kalmıyorum ama aileme bunu yapamam yani çekip gitmem şimdiki durumumdan daha kötü olur ben sadece artık onu umursamak istemiyorum nereye gitmiş ne yapmış kiminle konuşmuş neden yalan söylemiş gibi konuları düşünmek istemiyorum ve bunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum

iyide arkadaşım böyle saçma sapan konular yüzünden dayak yiyip hakaret görüp
tekrar barışıp tekrar aynı şeyleri yaşayarak bu evlilik yada hayat nereye kadar böyle devam edicek....

yaşınız kaç sorması ayıptır?

ay ne güzelldelikafadulden

hayran kaldım-tatlicadiarzu-

o zaman dizinizi kırıp oturunkaydirigubbakcemile

bekleyin evde elleri kırılası kocanızı

yemek niyetine tartışırsınız sonra tatlı niyetine dayak yersiniz:hooray:

Son düzenleme:

iyide altta kalmıyor tartışıyorsun ama dayagıda yiyorsun
şuandada agrıların var öylemi....
açıklamana diyecek bir şey bulamadım şimdi.kafamçokkarıştı

bu" ayrılık olmuyor" lafı yüzünden delirebilirim.
Bekarken anlamazsın evlenince ayrılamaz insan denirdi evlendim yine değişmedi mantığım.
neden ayrılık olmuyor.
Anne babanız sizi günde üç öğün periyodik olarak dövse bu kadar incinmezsiniz emin olun.
Niye ayrılık olmuyor..??

arkadaşlar gerçekten uzaktan yargılamak kolay ama inanın yerimde değilsiniz ben hergün ne yapabilirim diye düşünüyorum ama bulamıyorum oda sanırım ayrılığa yeltenmiyor ben hiçbirşeye sesimi çıkarmazsam tepki göstermezsem kuzu gibi oturursam sorun yok ama bende öyle biri değilim ayrıca ilk defa bu kadar şiddetli yaşadık bende şaşırdım şuanda onunda pişman olduğunu biliyorum ama ben çok kırıldım ve ne yazıkki ona karşı sevgimde saygımda bitti bekarlık ne güzelmiş ya

yaaa ayrılık olmuyosa hiç bişeye ses etme biraz altta kal en azından şiddet görmessin arkadaşım..

yaşınız kaç bilmiyorum ama

2 yılda sevgi ve saygı bitmiş... geri kalan yıllarınızda nasıl devam edeceksiniz, o adamın yüzüne bakmaya nasıl tahammül edeceksiniz:umursamaz:

sadece "boşandı" denilmesin diye bir ömür onu çekmeye hazır mısınız?

sevmediğiniz saygı duymadığınız bir adamdan evladınız olsa işler daha sarpa sarmaz mı? ( çocu var mı yok mu bilmiyorum ama)CADIARZU

:1shok:Ama dayak yiyorsun altta kalmayınca.:1shok:
Bence cevap verme adama ne derse hee de, geç..bilmiyorumkismile

arkadaşım anlıyorum seni
ama çekip gideyim kurtulayım demekle olmuyor..
böylede geçmez bir ömür baştan düzelmeyen sonrada düzelmiyor.
ailenden destek albilirsen senin için daha iyi olur.
allah yardımcın olsun

Napalım canım?
Takdir edersin ki ancak uzaktan senin anlattıklarına göre yorum yapabiliyoruz ki bu, yargılamak değil, bize sorulan fikirlerimizi söylemek..

Sevgimde bitti saygım da, anlaşamıyoruz, konuşarak da hallolmuyor,üstüne bir de dayak yiyorum ama boşanmak daha zor..diyorsun..

----Adam akıllı konuş, sana sevgim de saygım da bitti haberin olsun, aslında 1 dakika durmam ama uzatmaları oynuyorsun haberin olsun ..de (aman bunları dedikten sonra dayak yeme üstüne sorumluluk kabul etmem, dövecekse deme)
----Büyüklerini araya sok, onlar konuşsun.

Olmuyor mu?
O zaman eskilerin tabiriyle, kır bacağını otur, ne derse tamam de.
Benim aklıma başka öneri gelmiyor.
Allah yardımcın olsun.

1.biz yargılamıyoruz konuyu açtınız neler yaşadıgınızı tahmin edip sorular sorup yardımcı olmaya çalışıyoruz

2.ayrılıga tabiki yeltenmez dayak yiyen sizsiniz o degil kimbilir egosu hangi kaf dagının tepesindedir.

3.ya ayrılacaksınız yada o zaman kuzu gibi sustugunuzda sorun olmuyorsa sonsuza kadar susucaksınız gık demiyeceksiniz.

4.bu zamana kadar böyle olmadıysa herşeyin ilki varmış olmuş demek...dua edinki tekrarlayıp bir yerlerinizi kırmasın ki genelde bir defa olan şeyker tekrarlar..

5. çocuk varmı ....yoksa iyi varsa yada olucaksa al size başka bir sorun daha

6.sevgi yoksa saygı yoksa nasıl bir ömür boyu bunun üstesinden geliceksiniz nasıl aynı evde aynı yatakta yaşıyacaksınız merak ettim dogrusu nasıl huzur bulacaksınız

7.hayat sizin hayatınız isterseniz hemen bekar olabilirsiniz isterseniz her gün şiddet görebilirsiniz size baglı bekarlık yada evlilik

siddet olan bir evlilikte af edilicek birsey göremiyorum ben
kendinize deger veriyorsaniz bosanin!!

altta kalmadığna emin misin?? her yerim ağrıyor,acayip dyak yedim demişsin..ilerde yoğun bakıma mı kalkmak istiyorsun?arkadaşlar gayet güzel yazmışlar..bunun sonu yokk...sevgi saygı hiç bişiy kalmamışş kii...insan sevdiği dalı kıramıyor değil karısını dövsün yaa...

öğrenci olduğun gözüküyor profilinde ne okuyorsun? çalışmadığın için mi ayrılmak istemiyorsun, en önemlisi senin fiziksel ve ruhsal sağlığın, 2si de zarar görüyor , tamam çok zor bişey ama ailen mi destek çıkmayacak sana neyden çekindiğini anlayamadım

Kızım en kısa zamanda vücudunda darp izleri varsa karakola bildir ve adli tıptan rapor al. Boşanma sebebini netleştir. En azından eşin boşanmak istemezse davan uzamaz tek celsede biter ve hatta uzaklaştırma bile alır. Tabii boşanmak istiyorsan hayır çekicem diyorsan bize daha laf düşmez. Bu senin hayatın. Şunu unutma psikopat bir eş ne kadar pişman olursa olsun şiddetini her defasında artıracaktır. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…