aslında haklısınız ama ayrılık olmuyor tahmin edersiniz sebebi ayrılık en azından eşimle tartışabiliyorum altta kalmıyorum ama aileme bunu yapamam yani çekip gitmem şimdiki durumumdan daha kötü olur ben sadece artık onu umursamak istemiyorum nereye gitmiş ne yapmış kiminle konuşmuş neden yalan söylemiş gibi konuları düşünmek istemiyorum ve bunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum
Dayak var, sevgi ve saygı yok. Ama ayrılık da olmuyor.
Çözüm mü? Bilmiyorum. Olasılıklar:
- Ya dayak yememek için pusmayı, susmayı öğreneceksin. Yıllarca susup susup ruh hastası olacaksın.
- Ya dayak yemeye razı olup senin deyiminle altta kalmayacaksın.(Nasıl altta kalmaamksa) Ki bu durumda sustuğun olasılıktan daha kısa sürede ruh hastası olacaksın.
- Ya da boşanacaksın.
Sadece şunu diyebilirim; sakın çocuk yapma. Sen bunu seçip yaşayabilirsin ve sonuçlarına da katlanırsın ama bir masumu seçmediği bir şiddet ortamına sokmaya hakkın yok.
Ayyynen katılıyorum.
Ayrılık olmuyor tahmin edersiniz demişsin ama ben tahmin edemedim, neden ayrılık olmuyor???
Şmdi olmayacaksa komalık olup yoğun bakıma kaldırıldığında, dayak yememek için susup içine atıp atıp sinir hastası olduğunda mı???
Bekarlık ne güzeldi diyosun, ama bekarlık günlerine dönmek istemiyorsun....
Baba evinde 3 öğün dayak mı yiyordun ki baba evime dönsem şuanki durumdan daha kötü olur diyosun....
acaba bir senaryo içinemi çekildik yine...
arkadaşın 3 mesajı var oda bu konuyla ilgili....
yazdı bir şey adda oldu gitti
N'apalım, açan kişi kendince eğlenmiş olabilir. Ama belki başka oykuyup da kendine birşeyler çıkaranlar olur. Konuyu açan da eğer fake ise; zihinsel masturbasyonuna devam etsin.
Evet tinkercim hamleyim sen benden önde gidiyorsun, sanırım 2 ay kadar.. du bakiim...6,5 hafta kadar öndesin benden :))
Neyse biz konuya dönelim, niye fake olduğunu düşündünüz ki.. Böyle kocamdan dayak yedim hakarete uğradım aldatılıyorum diyen ama boşanmayan çoook konu açan kadın oldu bu sitede.. Ben fake olduğunu düşünmüyorum..
Sadece bir kocası sayesinde varolduğunu, onsuz bir hayatın olamayacağını düşünen kadın profili işte...
Ben sadece bu arkadaşın anasına babasına üzülüyorum...
Zavallı insanlar belki de kızlarının gözünün içine bakıp büyüttüler, ama şimdi kız evlenmiş, baba evini beğenmeyip koca dayağına razı oluyor... Bilseler ne çok üzülürlerdi kimbilir....
bunun adina evlilik denmez o zaman. baska bisey denir ama aklima gelmedi simdi :uhm:
navb cim senin aklina bisey gelirse yaz ben bulamadimsempatiksalakcinni
Evet tinkercim hamleyim sen benden önde gidiyorsun, sanırım 2 ay kadar.. du bakiim...6,5 hafta kadar öndesin benden :))
Neyse biz konuya dönelim, niye fake olduğunu düşündünüz ki.. Böyle kocamdan dayak yedim hakarete uğradım aldatılıyorum diyen ama boşanmayan çoook konu açan kadın oldu bu sitede.. Ben fake olduğunu düşünmüyorum..
Sadece bir kocası sayesinde varolduğunu, onsuz bir hayatın olamayacağını düşünen kadın profili işte...
Ben sadece bu arkadaşın anasına babasına üzülüyorum...
Zavallı insanlar belki de kızlarının gözünün içine bakıp büyüttüler, ama şimdi kız evlenmiş, baba evini beğenmeyip koca dayağına razı oluyor... Bilseler ne çok üzülürlerdi kimbilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?