Yardım lütfen

Dayak var, sevgi ve saygı yok. Ama ayrılık da olmuyor.
Çözüm mü? Bilmiyorum. Olasılıklar:
- Ya dayak yememek için pusmayı, susmayı öğreneceksin. Yıllarca susup susup ruh hastası olacaksın.
- Ya dayak yemeye razı olup senin deyiminle altta kalmayacaksın.(Nasıl altta kalmaamksa) Ki bu durumda sustuğun olasılıktan daha kısa sürede ruh hastası olacaksın.
- Ya da boşanacaksın.
Sadece şunu diyebilirim; sakın çocuk yapma. Sen bunu seçip yaşayabilirsin ve sonuçlarına da katlanırsın ama bir masumu seçmediği bir şiddet ortamına sokmaya hakkın yok.

bunun adina evlilik denmez o zaman. baska bisey denir ama aklima gelmedi simdi :uhm:

navb cim senin aklina bisey gelirse yaz ben bulamadimsempatiksalakcinni

Ayyynen katılıyorum.
Ayrılık olmuyor tahmin edersiniz demişsin ama ben tahmin edemedim, neden ayrılık olmuyor???
Şmdi olmayacaksa komalık olup yoğun bakıma kaldırıldığında, dayak yememek için susup içine atıp atıp sinir hastası olduğunda mı???
Bekarlık ne güzeldi diyosun, ama bekarlık günlerine dönmek istemiyorsun....
Baba evinde 3 öğün dayak mı yiyordun ki baba evime dönsem şuanki durumdan daha kötü olur diyosun....

Benim de anlamadığım bu işte. Babadan laf yemek zor geliyor hanımlara, kocadan tokat yemek o kadar zor gelmiyor.
Bu arada denizbarış hamile misin sen? Tebrik ederim. Daha önce farkına varmmaışım tickerın. Konu açtıysan da görmemişim.

acaba bir senaryo içinemi çekildik yine...
arkadaşın 3 mesajı var oda bu konuyla ilgili....
yazdı bir şey adda oldu gitti

acaba bir senaryo içinemi çekildik yine...
arkadaşın 3 mesajı var oda bu konuyla ilgili....
yazdı bir şey adda oldu gitti

N'apalım, açan kişi kendince eğlenmiş olabilir. Ama belki başka oykuyup da kendine birşeyler çıkaranlar olur. Konuyu açan da eğer fake ise; zihinsel masturbasyonuna devam etsin.

göbeğiniz birmi kesildi nie ayrılamazmışsınızsengözlerimebaksanabo zaman iyiyn dayağı oturun aşşavereliniortak:içelim:

N'apalım, açan kişi kendince eğlenmiş olabilir. Ama belki başka oykuyup da kendine birşeyler çıkaranlar olur. Konuyu açan da eğer fake ise; zihinsel masturbasyonuna devam etsin.

Anlayana sivrisinek saz anlamayana devlet senfoni orkestrası az....
Süpersin...

Evet tinkercim hamleyim sen benden önde gidiyorsun, sanırım 2 ay kadar.. du bakiim...6,5 hafta kadar öndesin benden :))
Neyse biz konuya dönelim, niye fake olduğunu düşündünüz ki.. Böyle kocamdan dayak yedim hakarete uğradım aldatılıyorum diyen ama boşanmayan çoook konu açan kadın oldu bu sitede.. Ben fake olduğunu düşünmüyorum..
Sadece bir kocası sayesinde varolduğunu, onsuz bir hayatın olamayacağını düşünen kadın profili işte...
Ben sadece bu arkadaşın anasına babasına üzülüyorum...
Zavallı insanlar belki de kızlarının gözünün içine bakıp büyüttüler, ama şimdi kız evlenmiş, baba evini beğenmeyip koca dayağına razı oluyor... Bilseler ne çok üzülürlerdi kimbilir....

arkadaşlar söylenebilecek herşeyi söylemişler
2 yıldır sürekli dayak yiyorsan bu evlilikten hayır gelmez canım.yazık edersin kendine
allah yardımcın olsun

haklısın canım böyle kadınlar çok var maalesef
benim çok yakınımda bir bayan bu durumda.kocası nette aldatıyor sürekli başka kadınlarla eşinin gözü önünde hatta çacuklarının yanında telde camda görüşüyor belki gerçek hayattada görüşüyordur onu bilmiyorum ve bu duruma kadın itiraz edince dayak yiyor.küfür hakaret cabası ve bu kadın 14 yıldır bu durumda bırakıp gitmiyor:1shok:
kadının ailesinin durumuda kötü değil destek olurlar kadına ama kadın hala çekiyor
böyle kadınları anlayamıyorum benakannehirsadece üzülüyorum keşke daha cesur olabilseler

Hayırlı olsun. Sağlıcakla inşallah.
Konunun fake olduğunu ben de düşünmedim. Çok örnek var böyle. Hele buraya üye olduktan sonra neler okuduk. Ama bazı arkadaşlar fake filan yazınca "eğer öyleyse..." diyerek yazdım o mesajı.

Cevabını bile bile konu açmak buna denir heralde. Nasıl katlanabilirim olmalıydı bence konunuz. Bence siz memnunsunuz bu durumdan, kurtulma çaresi aramıyorsunuz ki, katlanma çaresi arıyorsunuz. Nasıl katlanırsınız peki, dayağı yememek için susup elinizden geleni yapmanız lazım, bunun başka çaresi var mı? Var da siz bunu istemiyosunuz zaten. Susup, herşeye tamam diyeceksiniz o zaman, bunu da kendinize dert edinmeyeceksiniz. Nasıl takmadan bu işi yürütebilirim biraz komik oluyor açıkçası. Birbirinizi takmadan, aynı evde iki yabancı geçinip gideceksiniz, bunun adına yuva ve aile denirse tabi. Ama dayak yemekten de iyidir hani. Hele de baba evinde oturmaktansa, en iyisi dayak yemek. Hesap baştan sona yanlış. Sizi anlamak adına hangi birini yaşamalı ki. Elbette insanın yuvasından vazgeçmesi zordur ama sizin tavrınız daha zor. Ben sadece katlanmak adına çare arıyorum diyorsunuz, bunun bir çaresi yok malesef.

şiddet deyince boyut değişir..affedilecek hiçbir yanı yok

sen nesin ki dövebiliyor seni yaaa...gururunu kırmasına izin vermeee

arkadaşlar farkındaysanız başta lütfen yardım dedim ama hepiniz beni suçluyorsunuz çaresizlik çok zordur bunu hiçbiriniz bilmiyorsunuz allah hiçbirinizide bu hale düşürmesin görüyorumki hepiniz beni suçluyorsunuz bazılarınızda senaryo demiş buna çok isterdim biliyormusunuz keşke senaryo olsaydı gerçekten üzüldüm yorumlarınıza erkek olsaydınız anlardım ama benim hemcinsimin bunları düşünmesi hoş olmamış ayrılabilsem zaten sizden yardım beklemezdim ben sadece ayrılık dışında ne yapabilirim diye sordum ama beni hiçbiriniz anlamamış teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…