Yardım lütfen

ayrıca son msjları yeni okudum teşekkür ederim bazı arkadaşlar gerçekten çok üzülmüş anlamaya çalışmışlar beni çocuğum yok ama ailemde destek olmuyor babam biraz despot inanın ayrılık olamaz zaten canımı birazda sıkan bu gururumu kıranda bu çekip gidememek ayrıca ihanet olduğundanda şüpheleniyorum ama kanıtlayamıyorum ben tek şey istiyorum onu hiçbir zaman düşünmemek onun için üzülmemek

canım profilinde öğrenci yazıyor eğer öyleyse okulunu bitirip bir işe girene kadar hiçbirşeye sesini çıkarma.işe girincede vur tekmeyi eşine derim ben
çaresizlik çok kötü bir durum anlıyorum seni canım çok kadın var bu durumda olan ama sen çaresizde sayılmazsın.
allah yardımcın olsun

ilk başta 1 tokatla başlar sonra 2 tokat.....tekme, yumruk ... şiddeti artaaar gider. Dönüşü yoktur çünkü saygı sevgi o ilk tokatla zaten siz farkında olmasanızda bitmiştir.

Ne dayak yerim ne dayak atarım. Dayak yiyen kadınlara dikkat edin onlar kocalarından dayak yer, kendileri de çocuklarını döver. çevrelerine de --kocamdan dayak yiyorum, ne yapacağım bu adamla -- diye dert yakınırlar.

Hadi kadın kendini bir nebze erkeğe karşı korur gücü yettiğince de çocuklarını döven kadınlardan nefret ediyorum. Kendileri acının tadına bakmışlardır ama çocuklarını döverler.

Sürekli anne babasından dayak yiyen çocukları izleyin --kesinlikle dayakla uslanmazlar---
dayak yiyen bazı kadınlarda öyle dayak yedikçe -kocalarından kopamayacaklarını, gidecek yerleri olmadığını o kocaya sadece çocukları için katlandıklarını-- söylerler.

Dayak yiyen bir komşum vardı -dayağı yerdi yerdi-- ben kocamı seviyorum-- derdi. Yani bir bakıma dayak ve koca özdeşleşmiş dayağıda dayakçıyıda kendilerince seviyorlar.

Ama bir de dayak yiyip gerçekten gidecek hiçkimseleri olmayanlar var konu sahibi arkadaş böyle galiba. Hem kendini ezdirmemek için dayağa karşı çıkıyor-hemde gidecek yeri olmadığı kocası tarafından bilindiği için sürekli dayak yiyor.
Allaha dua etmekten başka seçeneklerinde var ama ne diyeyim gidecek yerim yok diyorsun galiba

benbnce aılenız arkanızdaysa ondan ayrıldıktan sonra guclu olurum bunu kaldırabılırım dıyosanız ayrılın fakat cocuk varsa yada gercekten arkanızda saglam bırılerı yoksa buna katlanmlısınız cunku hayat cok zor hayatta kalmak zor artık

Madem gidecek yerim yok üzülmek düşünmek istemiyorum, ona ses çıkarmadığımda dayak olayı olmuyor diyorsun. Arkadaşım kendine bazı hobiler edin, halk eğitim merkezlerinin kurslarına git. Evdeki odalardan birini bu hobiler için düzenle eşin geldiğinde yemeğini yap önüne koy sonra git odana başka şeylerle ilgilen. Sen canını yolda mı buldun. kolumuz bacağımız bir yerlere çarpıyorda acısından duramıyoruz sen dayak yiyeceğini bile bile niye adamın damarına basıyorsun. sen sus oda tek bildiği şeyi sana uygulayamasın.

ALLAHIM BÖYLE ERKEKLERE ÇOCUK NASİP ETMESİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…