tabiki! şöyle anlatiyim size; erkek arkadaşımla 3 aydır mecburen ayrı şehirlerdeyiz ve kısmetse haziranda nişanımız var, kız sevgilimin çocukluğundan beri tanıdığı biri ve aileleri de görüşüyormuş, ben kızı oraya gittiğimde tanıdım, 2 tane de kız kuzeni var yine ailecek görüştükleri ama o kızlar çok aklı başında, niye onlar için değil de bu kızdan yakınıyorum değil mi..kız sevgilimle konuşurken elini tutmaya çalışmalar masada, vedalaşırken bir sarılması var ben öyle sarılmıyorumdur, başlarda hiç sesimi çıkarmadım, bana da çok yakın davranıyodu, derdini anlatırdı falan, bi bayram mesaj attım, normalde vıcık vıcık measjlar atan kız o mesaja sadece teşekkür yazdı bu kadar, 2 hafta önce de kuzeninin düğünü vardı, sevgilim annesiyle gitmek durumundaydı, düğünden sonra kuzenine düğün nasıldı die sordum,kuzeni bir fotoğraf gönderdi bana, kalabalıklar ama masada kız resmen yan tarafa dönüp sevgilimin elini tutup poz vermiş, benimkine sanırım ilk defa orada dank etmiş, çekinmiş bi yüzü değişmiş ama bişey diyememiş, aileleri de görüştüğü için heralde, ondan sonra artık söyledim açık açık şimdiye kadar da beni rahatsız eden şeyler vardı ama bu fazla oldu die, yukarıda yazdığım şeyi söyledi bana, hatası kırmamak için karşı çıkamamsı, kızdım zaten bu konuda hatalı farkında, ama inanın ciddi manada bi karşılık vermiceğenden eminim, bana hak verdi anlatınca, bi daha görmicem söz dedi..ama kız çok yılışık, çok rahat biri, böyle işte