yardım lütfen,

mrv_mrv

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
21
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba, benim sizden yardım istediğim konu sevgilime asılan bir kızla ilgili, ilişkimde bir sorun yok kesinlikle, sevgilimle ilgili bir durum da söz konusu değil ama kıza eğer twitter yoluyla isim vermeden üzerine alınıcağa ağır bir laf söylemezsem içim rahat etmicek, ağırlığımı bozmak istemiyorum aslında sus gitsin diyorum ama öylesine sinir etti ve öyle doluyum ki, anlar bi de böyle şeyleri, farkederse ona olduğunu fena halde bozulur, öyle de ağır bir şey yazmak istiyorum, nolur fikirlerinizi istiyorum..ortaya yazıcam sözü.. ama anlasın,, dost ayağına yaklaşıyo bana da sevgilime de, bunu yapmalıyım, kızlar olarak anlarsınız beni:) şimdiden teşekkürler

yazmanla ne anlıycak bence uzak tutmaya calıs sevgilini...ondan hoslanmadığını görüsmek istemediğini söylesen daha iyi olur

Söyledim zaten, senden kıymetli mi, adını anmam bi daha, ben farklı bi niyet sezmemiştim, gözünde bu kadar kötü olduğunu bilmiyodum, cocukluğundan beri tanıyorum, rahat bi insandır, ona yordum ama görmem bi daha dedi,, ama kız gerçekten çok rahat, çok patavatsız, yılışık, eline koluna sahip çıkamayan biri, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz..ortak hesabımıza istek göndermiş, diyorum ya dost ayağına yatıyo, açık açık bişey diyemiyorum, çünkü sevgilimin annesiye kızın annesi arkadaş, ve kızın annesini tanıdım, o kadar iyi biri ki onun kızı demeye bin şahit ister, sevgilimin annesinin kulağına giderse o zor durumda kalır die açıkça bişey diyemiyorum.. ama kızı tanıyorum, o lafı yerse bi kez çok dokunur bidaha kalkışamaz, anlatabildim mi

sevgilisi olduğunu bildiği bi adama yaklaşan kız ortaya söyleyeceğin bir laftan alınır mı anlar mı sence?

bi yerde haklısın aslında ama hani diyorum belki ailesine karşı düşüceğe durumu göz önünde bulundurarak dank eder kafasına, yani benim asıl niyetim farkında olduğumu anlaması, bilmiyorum zannetmesin, salak yerine koymasın,

hangi davranışları seni rahatsız ediyor?biraz konuyu açarsan daha iyi olur

sevgilisi olduğunu bildiği bi adama yaklaşan kız ortaya söyleyeceğin bir laftan alınır mı anlar mı sence?

çok haklısın arkadaşım. sen bence laf sokmaya çalışma rahatsız olduğun nokta varsa açıkca konuş,belki gerçekten kötü niyeti yoktur. neyini gördünki öyle dedin açıklarsan daha net cevaplar verebiliriz

tabiki! şöyle anlatiyim size; erkek arkadaşımla 3 aydır mecburen ayrı şehirlerdeyiz ve kısmetse haziranda nişanımız var, kız sevgilimin çocukluğundan beri tanıdığı biri ve aileleri de görüşüyormuş, ben kızı oraya gittiğimde tanıdım, 2 tane de kız kuzeni var yine ailecek görüştükleri ama o kızlar çok aklı başında, niye onlar için değil de bu kızdan yakınıyorum değil mi..kız sevgilimle konuşurken elini tutmaya çalışmalar masada, vedalaşırken bir sarılması var ben öyle sarılmıyorumdur, başlarda hiç sesimi çıkarmadım, bana da çok yakın davranıyodu, derdini anlatırdı falan, bi bayram mesaj attım, normalde vıcık vıcık measjlar atan kız o mesaja sadece teşekkür yazdı bu kadar, 2 hafta önce de kuzeninin düğünü vardı, sevgilim annesiyle gitmek durumundaydı, düğünden sonra kuzenine düğün nasıldı die sordum,kuzeni bir fotoğraf gönderdi bana, kalabalıklar ama masada kız resmen yan tarafa dönüp sevgilimin elini tutup poz vermiş, benimkine sanırım ilk defa orada dank etmiş, çekinmiş bi yüzü değişmiş ama bişey diyememiş, aileleri de görüştüğü için heralde, ondan sonra artık söyledim açık açık şimdiye kadar da beni rahatsız eden şeyler vardı ama bu fazla oldu die, yukarıda yazdığım şeyi söyledi bana, hatası kırmamak için karşı çıkamamsı, kızdım zaten bu konuda hatalı farkında, ama inanın ciddi manada bi karşılık vermiceğenden eminim, bana hak verdi anlatınca, bi daha görmicem söz dedi..ama kız çok yılışık, çok rahat biri, böyle işte

ne demek elini tutmak abartmıs ama bence sen muhatap olma bu kızla..sevgiline söyle kızsın uzak dursun gerekirse o esirgemesin lafını..

tabiki! şöyle anlatiyim size; erkek arkadaşımla 3 aydır mecburen ayrı şehirlerdeyiz ve kısmetse haziranda nişanımız var, kız sevgilimin çocukluğundan beri tanıdığı biri ve aileleri de görüşüyormuş, ben kızı oraya gittiğimde tanıdım, 2 tane de kız kuzeni var yine ailecek görüştükleri ama o kızlar çok aklı başında, niye onlar için değil de bu kızdan yakınıyorum değil mi..kız sevgilimle konuşurken elini tutmaya çalışmalar masada, vedalaşırken bir sarılması var ben öyle sarılmıyorumdur, başlarda hiç sesimi çıkarmadım, bana da çok yakın davranıyodu, derdini anlatırdı falan, bi bayram mesaj attım, normalde vıcık vıcık measjlar atan kız o mesaja sadece teşekkür yazdı bu kadar, 2 hafta önce de kuzeninin düğünü vardı, sevgilim annesiyle gitmek durumundaydı, düğünden sonra kuzenine düğün nasıldı die sordum,kuzeni bir fotoğraf gönderdi bana, kalabalıklar ama masada kız resmen yan tarafa dönüp sevgilimin elini tutup poz vermiş, benimkine sanırım ilk defa orada dank etmiş, çekinmiş bi yüzü değişmiş ama bişey diyememiş, aileleri de görüştüğü için heralde, ondan sonra artık söyledim açık açık şimdiye kadar da beni rahatsız eden şeyler vardı ama bu fazla oldu die, yukarıda yazdığım şeyi söyledi bana, hatası kırmamak için karşı çıkamamsı, kızdım zaten bu konuda hatalı farkında, ama inanın ciddi manada bi karşılık vermiceğenden eminim, bana hak verdi anlatınca, bi daha görmicem söz dedi..ama kız çok yılışık, çok rahat biri, böyle işte

Kurtuluş basit..
Tekrar yılıştığında elini tutmaya çalıştığında sevgilin hızlıca elini çekecek ve sert bir bakış atacak :27: buz gibi bir rüzgarın ardından hala pişkin pişkin neden elini çektin falan derse,kız arkadaşımdan başkasının elimi tutmasından hoşlanmıyorum diyecek :34: ve sorun çözülecek :1:

Bence bu sorunu kalıcı olarak sadece sevgilin çözer.. :ssz:

onu da düşündüm inanın, kendime kızdım niye kötü düşünüyosun diye, konduramadım başlarda, sonuçta yıllardır tanışıyolar, olsa benden önce olurdu dedim ama bu yaptıkları... çok kıskancım bi de ben.. bir de orada benim olmadığım bir kez bile aynı ortamda bulunma durumları olmadı, sevgilim çalışıyo zaten, çıkmaz öyle dışarı, erkek arkadaşları var 2-3 tane, arada onlarla çıkar, görüşmüyolar da ama farkında olduğumu bilsin istiyorum ben:(

onu da düşündüm inanın, kendime kızdım niye kötü düşünüyosun diye, konduramadım başlarda, sonuçta yıllardır tanışıyolar, olsa benden önce olurdu dedim ama bu yaptıkları... çok kıskancım bi de ben.. bir de orada benim olmadığım bir kez bile aynı ortamda bulunma durumları olmadı, sevgilim çalışıyo zaten, çıkmaz öyle dışarı, erkek arkadaşları var 2-3 tane, arada onlarla çıkar, görüşmüyolar da ama farkında olduğumu bilsin istiyorum ben:(

Valla ben çok kıskançlık görmedim.. Kaç yıllık arkadaşı olduğu önemli değil,sonuçta kan bağı yok.. Ayrıca ne demek elini tutmalar,sarılmalar :20: kimse hoş karşılamaz bunu... :19:

işte onu diyorum, bişeyler yapmam şart, sevgilime bunları söyledi zaten hem de kıyameti kopararak, anladı, hak verdi, korktu hatta hışmımdan, ama kıza açık açık diyemiyorum ya yanılıyorsam diye, yarın düğünde falan annesiyle vs. yüzyüze bakıcam..inirden kendi kendimi yedim yiter yaa

zaten sevgilim konuştuklarımızdan sonra bir kez daha böyle bir ortama, duruma müsade etmez eminim, yani hiçbi şey belli etme kıza mı diyosunuz, bildiğimi, farkında olduğumu bilmesin öyle mi

öyle tuhaf bi durum ki; anlam veremiyorum, görüşmek, bir arada olmak gibi bir çabası yok, sevgili olmak istemelerine dair bi adım yok ki zaten dediğim gibi olsa benden önce olurdu, hiç bir engeli yoktu..ama bir araya geldiklerinde bu yakınlık kız remen hakim olamıyo eline koluna, ben yanındayken bile.. dediğiniz gibi kan bağı yok bişi yok, ne münasebet

valla kıza yapabileceğin bişey yok bence, sevgilinden eminsen boşver

ya da beraber sohbet ortamı yaratıp, konuyu kadın erkek ilişkilerine getirerek rengini belli edebilirsin, aynı ortamda beden diliyle benim o havasıda verebilirsin
:27:

bu süper ama ne yazık ki aynı ortamda bulunamıyoruz, sevgilmi bile göremiyorum kaç aydır, yaza kadar böyle, işte ben diyorum ki o benim havasını tweet de bi sözle versem, ama aklıma bişi gelmiyo yazıcak..

yok mu bi fikriniz arkadaşlar, sizce kızla samimi mi olmalıyım yoksa tavırlı olup belli mi etmeliyim..ya ben çok takıntılıyım, belki önemsiz gelebilir size ama içim içimi yiyo benim.. kısaca ihtiyacım var size:)

bu süper ama ne yazık ki aynı ortamda bulunamıyoruz, sevgilmi bile göremiyorum kaç aydır, yaza kadar böyle, işte ben diyorum ki o benim havasını tweet de bi sözle versem, ama aklıma bişi gelmiyo yazıcak..

bence öyle birşey yapma, hem çocukça olur hemde ailelerin filan kulağına giderse sen haksız duruma düşersin.kaç yıllık arkadaşlığımı bozmaya çalışıyo deyiverir sen kötü olursun insanlarla. büyük ihtimalle sizin ilişkinizi kıskanmış artık kendine mi düşünüyordu sevgilini bilemicem. ama sen zaten sevgilinle konuşmuşsun, onun görebileceği heryere de fotoğrafınızı koy istersen gözüne girsin. başka birşey yapma, işi artık sevgilin çözer ki o sana hak vermiş. :34:

samimi olmana gerek yok bence istesen de olamazsın gibi bu durumda. ama tavır yapmana da gerek yok sevgiline senin önünde sırnaşırsa küçümseyerek gülümse yeterince aşağılanır zaten. duruşun hep bu olmalı diye düşünüyorum sonuçta senin sevgilin seni sevmiş onu değil. seni rahatsız edemeyecek kadar sıradan biri olduğunu düşünrse vazgeçecektir :)

Son düzenleme:
bence öyle birşey yapma, hem çocukça olur hemde ailelerin filan kulağına giderse sen haksız duruma düşersin.kaç yıllık arkadaşlığımı bozmaya çalışıyo deyiverir sen kötü olursun insanlarla. büyük ihtimalle sizin ilişkinizi kıskanmış artık kendine mi düşünüyordu sevgilini bilemicem. ama sen zaten sevgilinle konuşmuşsun, onun görebileceği heryere de fotoğrafınızı koy istersen gözüne girsin. başka birşey yapma, işi artık sevgilin çözer ki o sana hak vermiş. :34:

samimi olmana gerek yok bence istesen de olamazsın gibi bu durumda. ama tavır yapmana da gerek yok sevgiline senin önünde sırnaşırsa küçümseyerek gülümse yeterince aşağılanır zaten. duruşun hep bu olmalı diye düşünüyorum sonuçta senin sevgilin seni sevmiş onu değil. seni rahatsız edemeyecek kadar sıradan biri olduğunu düşünrse vazgeçecektir :)

çok teşekkür ederim, bu iyi geldi, çok haklısınız..sağolun

Back
X