hanımlar merhaba benim kızım 18 aylık dün aşı için sağlık ocağına götürdüler. sağlık ocağındaki doktor bıngıldağı kapanmamış acil çocuk doktoruna götürün demiş ve kızım çok zayıf 8,5 kilo henüz 3 tane dişi çıktı bugüne kadar kontrollerine düzenli götürdüm herhangi bir problem görülmedi. ama sağlık ocağındaki doktorun dedikleri çok moralimi bozdu başına böyle bir şey gelen varmı? dünden beri canım çok sıkkın cumartesiden öncede doktora götüremeyeceğim çalışan bir anneyim çünkü cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
İşinizden izin alamıyor musunuz? Alamıyorsanız bu sisteme yazıklar olsun.
hanımlar merhaba benim kızım 18 aylık dün aşı için sağlık ocağına götürdüler. sağlık ocağındaki doktor bıngıldağı kapanmamış acil çocuk doktoruna götürün demiş ve kızım çok zayıf 8,5 kilo henüz 3 tane dişi çıktı bugüne kadar kontrollerine düzenli götürdüm herhangi bir problem görülmedi. ama sağlık ocağındaki doktorun dedikleri çok moralimi bozdu başına böyle bir şey gelen varmı? dünden beri canım çok sıkkın cumartesiden öncede doktora götüremeyeceğim çalışan bir anneyim çünkü cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
düzenli kontrole giden bebekte öyle bir sıkıntı olsa ilk kendi doktoru farketmez miydi? bence sen bebeğini kendi doktoruna götür canım o daha iyi bilgi verir ve canını sıkma erken filan mı doğdu belki o yüzden zayıf olabilir diş sayısınıda dert etme bizim doktorumuz 1,5 yaşa kadar ilk diş çıkmazsa sıkıntı demişti içini ferah tut Allah yardımcın olsun
düzenli dr giden bir bebeğin sıkıntısını dr bilmezmiydi.kontrollere siz mi götürdünüz,zayıflığı konusunda kendi dr ne diyordu:44:
ben götürdüm kontrollerine her zaman. zayıf doğduğu için ve bende babasıda minyon olduğumuz için senin çocuğun fazla kilolu olmaz ancak bu kadar dedi doktoru. dedim ya halsiz bitkin bir çocuk değil yemesi çok güzel yemek ye diye peşinde gezmem o benim peşimde gezer mama diye ama ne biliyim çok sıkıldım dünden beri
hem erken hemde biraz zayıf doğdu.. bakıldığında aslında hiç bir problemi yok çok hareketli bir bebek yemek sorunumuz doğduğundan beri olmadı herşeyi yer acılı yemek bile :) ama ne bileyim annelik işte
canım zaten erken doğduysa akranlarıyla kıyaslama ne kadar erken doğduysa o kadar geç gelişir kızın. Allaha şükürki yemesinde sıkıntı yokmuş zayıf olmasını dert etme o kadar yani tabi acı yedirme:) bide bazı bebeklerin bağırsakları çok çalışıyor mesela 3-4 kez kaka yapıyorsa o yüzdende kilo tutmuyo olabilir ama dediğim gibi en iyisini doktor bilir Allah bağışlasın.. annelik öyle işte bende son kalan lokmasını ağzına tıkmak için çaba sarfediyorum aç kalırsa diye:)
bide seninki tam yürüme koşturma ve diş çıkarma zamanlarında çocuk çok yese bile kilo almayabilir. uykusu düzenli mi canım onu merak ettim
önce maşallah de ama :) sabah 10:00 da uyanır yarım saat sonra kahvaltısını yapar saat 12:30 - 13:00 arası 4 tane meyvalı yoğurdunu yer 1 saat daha koşturup saat 14:00 te yastığını alır yere yatar eeee eeee diye diye uyur. saat 16:00 da kalkar.
yemeğini yer 1-2 saat yine koşturur muz yada elma yer. daha sonra akşam yemeği saati ve saat 23:00 gibi uyku sabaha kadar :)
Allah nazardan esirgesin bin kere maşaallah:) yirim onu ben yaabazı bebekler uyumuyor ya ondan sordum Allah bağışlasın tekrar diyorum hiç sıkma canını
nasıl ya çocuğunuzda böyle bir sorun var ve siz dr. götüremiyor musunuz çalıştığınız için?
izin mi vermediler eğer öyleyse insanlık gerçekten ölmüş..
izin maalesef biraz zor oluyor özel sektörde zaten işe alırken de ağız yapmışlardı çocuk sorun olmasın biraz küçük diye. keşke çalışmaya ihtiyacımız olmasa da çocuğumuza kendimiz baksak. ama maalesef olmuyor
Kilosu normalde kaç olması gerek ?
Ama sizin minnoş maşallah iyi yiyormuş. Metabolizma hızlı herhalde :)
Bıngıldak kapanmazsa ne gibi sorun oluyormuş söyledi mi doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?