yardim lütfen...

m3lt3m

hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.987
83
113
35
Kocaeli
Bi sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz bende yavastan ceyiz düzmeye basladim ama ceyizden tutunda ev esyasina kadar ne alinip ne alinmamali ne gereksiZ NE faydali bilmiyorum bana yardim esin ceyizimden biraz aldigim da bunlar
Misafir yemek ve catal bicak takimi
Gunluk yemek ve catal bicak takimi
Celik tencere seti seramik set ve kucuk celik tencere
Tava
Nevresim Takımı 5 tane
Battaniye 2 tane
Elektrik supurgem
Caycim

Daha almam gereken neler var neye dikkat edim alirken

canım şu anda aklıma gelen ütü masası ve ütü zaten acil gereklileri almışsın ama inan evlendikten sonra eksikler bitmiyo gördükçe alırsın önemli olan başta sıkıntı çekmemek...

canım şu anda aklıma gelen ütü masası ve ütü zaten acil gereklileri almışsın ama inan evlendikten sonra eksikler bitmiyo gördükçe alırsın önemli olan başta sıkıntı çekmemek...

Aynen al all bitiremedim utumu tost makinami kahvalti takimimi bide sac kurutma makinami bu aralar alcam zaten ama o kadar eksij cikiyoki baktığında

canım maşallah baya almışsın zaten benim aklıma gelenler saklama kabları mutfak önlüğü masa örtüsü yatak örtüsü banyo seti bornoz takımı bıçak takımı pasta çay seti kadeh takımları vs vs..

canım maşallah baya almışsın zaten benim aklıma gelenler saklama kabları mutfak önlüğü masa örtüsü yatak örtüsü banyo seti bornoz takımı bıçak takımı pasta çay seti kadeh takımları vs vs..

Mutfağımi dolap rengim beli olunca alcam bornoz takimim var bide herhalde erkek tarafida aliyomus bıçak takimmi alirim pasta takimi gereklimi

Back
X