yardım lütfen :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi gklp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gklp

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
21
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 19 haftalık hamileyim ve kansızlık sorunu yaşıyorum hamileliğimi ilk öğrendiğimde yapılan testte 9,4 çıkmıştı dr çok düşük olduğunu ve ilaca başlamam gerektiğini söyledi bu zamana kadar kullandım fakat yeni yaptırdığım testte 8,8 çıktı internetten yaptığım araştırmalarda bebek için çok zararlı olduğunu gördüm ve moralim çok bozuk benimle aynı sorunu yaşayanlar veya yaşamış olanlar varsa bilgi verirlerse çok mutlu olucam

Merhaba arkadaşlar 19 haftalık hamileyim ve kansızlık sorunu yaşıyorum hamileliğimi ilk öğrendiğimde yapılan testte 9,4 çıkmıştı dr çok düşük olduğunu ve ilaca başlamam gerektiğini söyledi bu zamana kadar kullandım fakat yeni yaptırdığım testte 8,8 çıktı internetten yaptığım araştırmalarda bebek için çok zararlı olduğunu gördüm ve moralim çok bozuk benimle aynı sorunu yaşayanlar veya yaşamış olanlar varsa bilgi verirlerse çok mutlu olucam

geçmiş olsun canım evet bende geçenlerde baktırdım hem hamilelik için baktırmıştım benimde 9 küsürlü bir rakam çıktı bende hep olan bir sorun. şimdi yine hamileyim ilk ikisi düşmüştü. valla hemen ilaca başladım aç karna kan hapı içiyorum. ayrıca keçiboynuzu pekmezi hergün aç karnıma. faydası olucakmı bilmiyorum ilerleyen zamanlarda görücez. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini :)

Kuru incir kaynatıp posasıyla tüketebilirsiniz bir yakınım kansızlık sorunu yaşıyordu ilaçlar fayda etmeyince doktor önermişti ayrıca kuruyemişçilerde satılan kuru siyah çekirdekli üzümler bire bir

Bende kansizdim cnm doktor kan surubu verdi. Her gun bi poset kuru dut her sabah ac karinla ilaci ustune de dut pekmezinden iki uc kasik ve de yesil mercimege dalak corbasi yapim bir ayda demirim de kanimda yukseldi sasilacak derecede. Kuru siyah uzumde kan yapar.

Omlet şeklinde yumurtanın üstüne biraz pekmez gezdirip yiyormuşsun. Ben denemedim ama acaip kan yapıyormuş. Bi araştır istersen.

Bende kansizdim cnm doktor kan surubu verdi. Her gun bi poset kuru dut her sabah ac karinla ilaci ustune de dut pekmezinden iki uc kasik ve de yesil mercimege dalak corbasi yapim bir ayda demirim de kanimda yukseldi sasilacak derecede. Kuru siyah uzumde kan yapar.

hepinize çok teşekkür ederim hepsini deniycem inş işe yarar keçiboynuzu pekmezi aldım internette iyi geldiği yazıyordu iki gündür onu kullanıyorum birde siyah kuru üzüm bakalım artık....

Back
X