• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Lütfen

limonluseker

. . .
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
661
389
323
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapmalıyım.754537/

Kızlar geçenlerde yukarıdaki konuyu açmıştım. Şimdi yeni şeyler oldu.
Bu kız eşimin kuzeni ile düğünde tanışıp bu kadar kısa sürede sevgili olmuşlar şaka gibi !
Kuzenin de eşim ile bu kızın eski durumundan haberi var yani sorun etmemiş.
Peki sorun ne diyeceksiniz.
Sorun şu, önümüzdeki ay evleneceklermiş ve kız nikah şahidinin BENİM olmamı istiyormuş.
Siz olsaydınız ne yapardınız, bundan iyi niyet mi kötü niyet mi çıkarırdınız?
Eşinizin eski sevgilisinin nikah şahidi olur muydunuz?

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapmalıyım.754537/page-3#post-36935481

Bu kız eşimin kuzeni ile düğünde tanışıp bu kadar kısa sürede sevgili olmuşlar şaka gibi !
Sorun şu, önümüzdeki ay evleneceklermiş ve kız nikah şahidinin BENİM olmamı istiyormuş.
Ben olurdum, geçmiş geçmişte kalır :KK68:

lisede kısa süreli yaşanan bir ilişki niye zoruna gitti ki,kuzen neyi sorun etmeliydi.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapmalıyım.754537/page-3#post-36935481

Meraktan soruyorum. Profilinizi neden güncellemiyorsunuz ?
İlişki Durumunuz:Bekarım

Diğer konudan anlaşılan : 1 hafta önce düğünde tanıştılar.Önümüzdeki ay evleniyorlar. ? Cidden mi ?

Oha gozlerim belerdi saskinliktan

Kiz sanki esine nispet diye kuzeni ayartmis, kisa surede nikah masasina oturtmus, bi de seni sahit yapacak gibi

Esin ne diyo
Bence kimse lisedeki sevgilisine nispet yapmak için kalkıp da kuzeniyle evlenmez. Uzun zaman geçmiş, köprünün altından çok sular akmıştır

Bence kimse lisedeki sevgilisine nispet yapmak için kalkıp da kuzeniyle evlenmez. Uzun zaman geçmiş, köprünün altından çok sular akmıştır
Kardes dugunde gelmis konu sahibiyle tanismis ayni dugunde kuzeni ayarlamis bir ayda dugun yapacak konu sahibini de sahit yapacakmis

Kim ilk kez tanistigi birini sahit yapar

Bu isin neresi normal acikla

Liseden bahsediyorsunuz yahu. Geçmiş girmiş, çocukça bir şeymiş belli ki. Bunda sorun edecek bir durum yok.
İbu kadar kısa sürede evlenmeye karar vermeleri enteresan. Sizi şahit yapmak istemesinin sebebi de beyaz bayrak sallamaya çalışması olabilir. Yani "ben zararsızım, eşinle aramda bişey yok. Senle arkadaş olmak istiyorum" demeye çalışıyor gibi geldi bana.

Oha gozlerim belerdi saskinliktan

Kiz sanki esine nispet diye kuzeni ayartmis, kisa surede nikah masasina oturtmus, bi de seni sahit yapacak gibi

Esin ne diyo

nispet değil çünkü bu kızın ikinci evliliği olacak ama nikah şahitliğinde kasıt ne bilmiyorum.. eşim zaten ayrı bi dünya evimizde huzur kalmadı resmen bu konu yüzünden.

Meraktan soruyorum. Profilinizi neden güncellemiyorsunuz ?
İlişki Durumunuz:Bekarım

Diğer konudan anlaşılan : 1 hafta önce düğünde tanıştılar.Önümüzdeki ay evleniyorlar. ? Cidden mi ?

Çünkü foruma çok sık girmiyorum.. bi ara evlilik tablosu falan filan vardı ondan yapmıştım ama sürekli değişiyor site onlarda kalkmış galiba.. çok mu önemli yani şimdi bu?

evet bir haftada tanıştılar evleniyorlar...

nispet değil çünkü bu kızın ikinci evliliği olacak ama nikah şahitliğinde kasıt ne bilmiyorum.. eşim zaten ayrı bi dünya evimizde huzur kalmadı resmen bu konu yüzünden.

Çünkü foruma çok sık girmiyorum.. bi ara evlilik tablosu falan filan vardı ondan yapmıştım ama sürekli değişiyor site onlarda kalkmış galiba.. çok mu önemli yani şimdi bu?

Hmm kizin ikinci evliligiyse korkma ok tamam

Konularina baktim da kocanin sulalesinde de ne kadar iliski var, eski sevgililer asilan kuzenler pofff

Kardes dugunde gelmis konu sahibiyle tanismis ayni dugunde kuzeni ayarlamis bir ayda dugun yapacak konu sahibini de sahit yapacakmis

Kim ilk kez tanistigi birini sahit yapar

Bu isin neresi normal acikla
İyi de kızın kuzenini ayarladığını nerden biliyoruz? Belki kuzeni kızı ayarlamıştır? Ön yargılı bakıyoruz bence şu an kıza..
Asıl kim lisede sevgili olduğu birine nispet yapmak için bütün bir ömrünü riske atar bunu tartışalım, tabi ki birbirimize emir kipleri kullanmadan :KK66:

Kızı tanımıyordunuz , tesadüfen düğünde tanıştınız ; bir anda ısındınız. Sonra eşiniz lisede sevgili idik dedi , surat astınız , konu açtınız. Tanımadığınız kızın nasıl oluyorsa şu anda tüm hayatını öğrendiniz. 2.evlilik demişsiniz.

Bu konunun üzerine profilinize bakma ihtiyacı duydum. Profil bilgileri tabii ki önemli. Çünkü hesap sahibine dair fikir veriyor aynı zamanda. Aslında foruma çokta nadir girmiyorsunuz , 3 saniyenizi ayırırdınız diye düşündüm.

Bu konunuzu gerçeklikle bağdaştıramadığım için anlam vermeye çalışıyorum.

İyi de kızın kuzenini ayarladığını nerden biliyoruz? Belki kuzeni kızı ayarlamıştır? Ön yargılı bakıyoruz bence şu an kıza..
Asıl kim lisede sevgili olduğu birine nispet yapmak için bütün bir ömrünü riske atar bunu tartışalım, tabi ki birbirimize emir kipleri kullanmadan :KK66:
Uff dostane sohbet tarzi o emirkipilik durum yok

Neyse eski sevgilinin ikinci evliligiymis kiz zaten konu sahibinin kocasindan once evlenmis de bosanmis bile

Ama hikaye bi garip tabi
Sulelede garip dallas gibi
Hayirlisi

Bana kocanin eski sevgilisine nikah sahidi mi olmak istersin, marangozda urettigimiz bu boynuzdan basligi mi takmak istersin, cabuk birini sec yoksa öleceksin deseler ikincisini tercih ederim

Son düzenleme:
Back
X