• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Lütfen

Hmm kizin ikinci evliligiyse korkma ok tamam

Konularina baktim da kocanin sulalesinde de ne kadar iliski var, eski sevgililer asilan kuzenler pofff

aynen öyle bir yıllık evliyim bıktım bu sülaleden de evlilikten de...

Kızı tanımıyordunuz , tesadüfen düğünde tanıştınız ; bir anda ısındınız. Sonra eşiniz lisede sevgili idik dedi , surat astınız , konu açtınız. Tanımadığınız kızın nasıl oluyorsa şu anda tüm hayatını öğrendiniz. 2.evlilik demişsiniz.

Bu konunun üzerine profilinize bakma ihtiyacı duydum. Profil bilgileri tabii ki önemli. Çünkü hesap sahibine dair fikir veriyor aynı zamanda. Aslında foruma çokta nadir girmiyorsunuz , 3 saniyenizi ayırırdınız diye düşündüm.

Bu konunuzu gerçeklikle bağdaştıramadığım için anlam vermeye çalışıyorum.

şöyle öğrendim düğünde bir saate yakın sohbet ettik evlenip boşandığını o ara söyledi.. söylemeseydi bile şimdi öğrenirdim çünkü eşimin kuzeni ile evleniyor ve o da onların akrabası yani anlatabildim mi.

forumda da eski üyelerdenim yani sahte konu açmak gibi derdim yok.. canım gerçekten çok sıkkın ağladım hatta az önce konuşacak kimse de yok şu an yanımda akıl almak istedim sizlerden...

Kuzeninizin sevgilisiyle esiniz ayni bir ortamda bulundu mu? Bulunduysa eger kizin bakislardan hareketlerden konusmalardan anlardiniz..kendi adima yapmazdim sanki esinize misilleme yapiyor gibi.ama onemli olan o kiz degil.esiniz.esiniz sizi seviyorsa esinize guveniyorsaniz bundan daha baska ne onemli olabilir ki..

Yok artık devenin bale pelerini...Ayrıca nikah sahidi benim bildigim samimi oldugun biri olur. Sacma yani senden istemesi bunu, niyeti belli. Olmak istemiyorum de cık işin içinden. Evinize de gidip gelmesine izin verme sakın, mesafeni koy. Bir adet tilki kokusu aldım ben. Nasıl bir kinse artık...İnata evlenen, her haltı yapar. Sonra evinde orada burada muska da bulursun.

Eşiniz dürüst davranmış, kendi söylemiş, buda bir şeydir. Artı lisede olmuş, kısa sürmüş, vs. Yani bence çok takılıp eşinizide kendinize bunaltmayın, hem hatun kuzenle evleniyor daha ne :) Eğer çok gıcık olduysanız kıza mesafeli davranıp, teklifinide reddetin olsun bitsin. Boşuna huzurunuzu kaçırmayın.

nasıl bir kuzen ilişkisidir bu ya .kusura bakmayın ama ben bunu pek anlamadım. kuzen midesizmiş bana göre ben böyle birşeyi değil kuzenimin arkadaşımın bile yapmasını doğru bulmam. evet eskide kalmış ama ne olursa olsun sevgili olmuşlar sonuçta mutlaka bir şeyler yaşadılar .iki kuzen bu durumu nasıl kaldırabilecekler. yada evlenseler bile siz onları evinize alabilecek misiniz. bir de nikah şahidi olmak asla düğününe bile gitmem ve bunu da eşimin yüzüne söylerim .tavrını baştan koy yoksa başın çok ağrır illaki rahatsız olursun çünkü..

nasıl bir kuzen ilişkisidir bu ya .kusura bakmayın ama ben bunu pek anlamadım. kuzen midesizmiş bana göre ben böyle birşeyi değil kuzenimin arkadaşımın bile yapmasını doğru bulmam. evet eskide kalmış ama ne olursa olsun sevgili olmuşlar sonuçta mutlaka bir şeyler yaşadılar .iki kuzen bu durumu nasıl kaldırabilecekler. yada evlenseler bile siz onları evinize alabilecek misiniz. bir de nikah şahidi olmak asla düğününe bile gitmem ve bunu da eşimin yüzüne söylerim .tavrını baştan koy yoksa başın çok ağrır illaki rahatsız olursun çünkü..

aynısını bende düşünüyorum nasıl bir midesizlik bu diyorum. ben kendimi geçtim iki kuzen birbirinin suratına nasıl bakacak evlere nasıl gidilip gelinecek bu kadar saçmalık yani anlayamıyorum.. ama eşimle kuzeni öyle düşünmüyorlar o kadar rahatlar ki sanki hiç bir şey olmamış gibi.. kız da çok rahat beni şahit istiyor.. durum bi tek bana batıyor galiba..

aynısını bende düşünüyorum nasıl bir midesizlik bu diyorum. ben kendimi geçtim iki kuzen birbirinin suratına nasıl bakacak evlere nasıl gidilip gelinecek bu kadar saçmalık yani anlayamıyorum.. ama eşimle kuzeni öyle düşünmüyorlar o kadar rahatlar ki sanki hiç bir şey olmamış gibi.. kız da çok rahat beni şahit istiyor.. durum bi tek bana batıyor galiba..
canım benim sen olması gerekeni yapıyorsun asla kabul etme böyle bir şeyi ve eşine tavrını belli et mutlaka hoş değil çünkü bu durum..eski sevgilisine yenge der bi de eşin nasıl bir midesi varsa ..pesssssss .sen üzülme ama lütfen yazdıklarıma çok sinirlendim eşine..

1 hafta önce tanışıp 1 ay sonra evleniyorlar??? yıldırım aşkı bu olsa gerek. ve bu kişi eşinin lise aşkı. çk garip ve saçma bir durum gossip girl de bile bu kadar entrika yoktu.
tabikide nikah şahidi olma sana ne ki? tanımıyosun etmiyorsun kendi akrabalarından birini bulsun cürete bak ya !

canım benim sen olması gerekeni yapıyorsun asla kabul etme böyle bir şeyi ve eşine tavrını belli et mutlaka hoş değil çünkü bu durum..eski sevgilisine yenge der bi de eşin nasıl bir midesi varsa ..pesssssss .sen üzülme ama lütfen yazdıklarıma çok sinirlendim eşine..

dedi zaten yenge biliyor musun... mecbur diyecek zaten ne desin. yani ona sinir oluyorum ama hak da vermeye çalışıyorum. suç midesiz kuzende.. adam düşünmüyor ki bide bizle yüz yüze gelmekten çekinmiyor. kıza ben düğünde çok sıcak davranmıştım bilmediğimden ama şimdi çok soğuk davrandım belki şahitlik konusunda fikri değişir.. bide utanmadan eşime el uzattı tokalaşmak için ama eşim eve gelince onu parçalayacağımı bildiğinden uzatmadı elini.. bide kızın eşime kaçamak bakışını yakaladım bir kere onun dışında umursamaz bir tavrı vardı. offf ben ne anlamalıyım bunlardan iyi düşünmek istiyorum olmuyor..

1 hafta önce tanışıp 1 ay sonra evleniyorlar??? yıldırım aşkı bu olsa gerek. ve bu kişi eşinin lise aşkı. çk garip ve saçma bir durum gossip girl de bile bu kadar entrika yoktu.
tabikide nikah şahidi olma sana ne ki? tanımıyosun etmiyorsun kendi akrabalarından birini bulsun cürete bak ya !

ben de anlayamadım bu kadar hızlı evlilik kararını evlenmek bu kadar kolay bişey galiba.. bence de başka birini bulsun hiç mi yakın arkadaşı yok bu kızın..

Bence oyle cok soguk tavirli olma çünkü kiskandigini dusunur ki hic gerek yok. O zaman kendini daha onemli görür senin gozunde. Kibarca beni neden nikah sahidin olarak istedigini anlamadim cunku insan o gun o sandalyede hayatinda daha çok yer kaplayan birini görmek ister, oyle birini secersen daha dogru olur, yine de bana teklif ettigin icin tesekkur ederim diyerek siyrilabilirsin.

gece gece beynimde afyon etkisi yaptı konu bee:confused: bu nasıl bi karmaşıklık allah sana sabır versin

Back
X