yardım lütfen :(

seyircii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
34
3
34
Selamlar arkadaslar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. 4 aylik bebeğim son 1 haftadır tabiri caizse kan kusturuyor:KK43:( sürekli ağlıyor, memeyi reddediyor ya da doğru düzgün emmiyor. Hastaneye götürdüm acaba bi derdi mi var diye, doktor 4 gün kaka yapmadığını duyunca ondandir deyip fitil verdi. Başka bir sorunu olmadığını söyledi. Ama huysuzluğu geçmedi, ki öncesinde gayet akıllı bir bebekti. Ne oldu birden anlamıyorum. Var mı daha önce böyle bir sorunla karşılaşan? Hep böyle mi olacak bundan sonra, mahvoldum ben :KK43:(

Kakadan ötürü olabilir. Ayrica dis sancisi da olabilir. Dis cikmadan bir kac ay once huzursuzlugu basliyor. Erken cikarcak belki seninki. Ama unutma cocuklar hic tekduze degildir birseyi biter baska birseyi baslar. Gecmis olsun :KK43:

Haklısın :KK43: sabır işi gerçekten. Diş olabilir çünkü elini kemiriyor sürekli sonra da ağlıyor kuzum. Çenesinde de sivilce gibi pütürler oluşmuş.

Sütüm yetmiyor olabilir mi acaba? Bebeğim 3100 gr doğdu 7500 gr şu anda. 1 sonra 4 aylık olacak. Sürekli emmek istiyor ama emerken huysuzlaniyor, uyku süreleri de kısaldı, daha az kaka yapması falan ne bileyim. Olabilir mi ki, tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin :KK43:

faydası olurmu bilmem ama yinede ben söyliyeyim
youtuba da kolik bebekler için anne karnındaki seslerden oluşan bir video var onu dinletince sakinleşiyorlarmış bir deneyin derim

onu duyunca anne karnında sanıyorlarmış kendilerini

X