• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

lady_marmalade

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
173
69
13
16 haftalık hamileyim. Doktora gittik cinsiyet öğrendik. Oğlum olacağını söyledi doktor fakat burada o kadar okuyorum ki erkek çoçuk oluçağını öğrenip kız çoçuk doğuranlar ve isim bulmak istiyorum ama kafam karışıyor acaba bi değişiklik olurmu diğer yoksa 16 cı haftada doktor kesin erkek dediyse öylemi dir? Aranızda böyle bir durum yaşan oldumu? o_O:KK51::KK200:

onunuzde uzuuun bir zaman var daha dunyaya gelmesi icin. hos artik 3. ayda bile biliyor doktorlar saglikli sihatli olmasi icin dua edin ismini de deniz koyun unisex :)

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ... Cok nadır olan bırsey bu durum bence ıhtımallerı dusunup huzursz olmayın şimdilik netıce erkek ...

Bir sonraki kontrole kadar kesinmiş gibi düşünmeyin.
20. haftada %95 kesinleşir zaten.
Siz yine erkek isimleri düşünmeye başlayın ama kesinleştirmeyin.

14.haftamdan beri kız dedi ama ayrıntılı ultrasona kadar hazırlık yapma %100 diyemem çünkü dedi ve 20.haftada ayrıntılı ultrason da kesinleşti. .erkekmis gibi düşün ama diğer kontrolü bekle bence

Çok teşekkür ederim kızlar, ama ilk çocuğum ya ondan heyecanlanıyorum kıyafetler bakmak istiyorum, isim bulmak istiyorum. Allahım sağlıklA kucağıma almaya nasip etsinde işte heyecanlıyım çok

daha cok var zaten o zamana kadar kırk kere belli olur cinsiyeti. tek derdiniz isim olsun. ya erkek diye her seyını mobilyasını odasını mavi yapıp kız dogursanız. aman allahım :D

Benim 16. Haftada %100 erkek demişti Dr. Simdi yedi bucuk aylık. :KK46:Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . çok seviyorum oğullarımı :KK36:

Hiç belli olmaz orası
İstersen bi kız bi erkek isim düşün şimdiden düşünmek istiyorsan
Ben ayrıntılı USG yi beklemiştim

Mmm yani tam kesin olması için 20 haftamıdır? Ultrasonda bende gördüm erkekdi ama değişenlerde olduğunu bildiğim için şimdi onu karnımdayken sevmeK ismini söylemek istiyorum ama o_O

Back
X