• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

kikirik61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
10
3
1
45
Merhaba arkadaşlar eşim 6 yıl önce vefat etti ve 8 yasinda bir oğlum var velayeti bende 2 yıl oluyor nisanliyim ve birlikte yasiyoruz oğlum ben ve nişanlım çok şükür mutluyuz oğlum onu çok seviyor ve baba diyor ama rahmetli eşimin ailesi bu durumdan dolayi benle görüsmüyor ama her yıl sonu 2 ay onlara gönderiyorum çocuk geldiğinde psikolojisi bozulmuş dönüyor tek sorun neden baba diyor...bugun babannesiyle tartıştık ve artık gondermicem mahkemeye verin ne kadar gün verirse o kadar kalır işinize geliyorsa dedim şimdi sorum şu acaba çocuğumu tamamen benden alabilme hakları olurmu diye çok korkuyorum

cocugunuzu tamamen sızden tabıkı alamazlar. sız annesısınız ve nısanlı olmanız bunu degıstırmıyor babası da hayatta olmadıgı ıcın su an tek varıs sızsınız dıye bılıyorum

Evlilik olmaksızın biri ile aynı evde yaşamanızı, çocuğun ahlakını etkilediği gerekçesiyle velayeti almak için dava açma girişiminde bulunabilirler. Tek başına velayeti Almaları için yeterli olmayacaktır fakat hakimin takdirinde olan bir husus olduğunu hatırlatmak isterim. ( toplumun genel algıları bağlamında ahlaktan bahsettim, şahsınıza dair değil )

Back
X