Yardım lütfen :(

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Erkek olarak doğmak varmış bu hayatta!
Boşanalı bir ay olmadı adam facebookta ilişkisi var yaptı. İnsanların, ortak arkadaşlarımızın tebrikleri uçuşmuş.
Yüreğiniz kurusun! Biraz geçseydi bari biraz soğusaydı!

Bu kadar mı geniştiniz.. Bu kadar mı rahattınız?

Biri var, benimle ilgileniyor. Akbaba misali.
İnadına görüşesim var. İnadına benimde bir şeyler yapasım var!
Çok mu saçma olur? Ben ilişkisi var yapsam ama kesin yollu olurum!...
Gerçekten bu kadar zalim olmak zorunda mıydı
Ben bu kadar haksızlığı kaldıramıyorum artık.
Hırsımı alamıyorum.
Adam tutup ikisini de eşek sudan gelene kadar dövdürmek istiyorum.
Benim bu içim nasıl soğuyacak?
Bana bir şeyler söyleyin kızlar nolur

Mügecim anlıyorun zor şeylerr yaşıyorsun inan sana dua ettiğim günleri bilirim..
Ama bdv ye sürekli konu açman bdv dekilerle fazla yüz göz olman iyi değil burda iyi niyetli değil herkes canını cidden sıkarlar benden sana tavsiye

Konuya gelince nispet için asla birşey yapma içinden geleni yap hayatında hep

sizi çok merak ediyordum gerçekten dik duruşunuzu hep takdir ettim..
inadına bişey yapsanız kendinize zarar verirsiniz yapmayın bence.
zamanı gelince daha çok mutlu olacağınız bi ilişkiniz olacaktır inşaAllah.
hem bi söz vardır at gibi giden it gibi döner

eski konularınızı bilmiyorum sizi aldatmış mıydı eşiniz? bence o adamı takip ediyor olmanız saçmalık. ben boşandığımda defalarca evime gelen yiyip içen eski kocam yüzünden hizmetlerini gördüğüm güya ortak arkadaş olan insanlar bir kez bile aramadı. insanlar böyle vefasız ve sizi umursamazlar o yüzden önce bunu kabullenin zor da olsa. eski eşinizi de asla ama asla takip etmeyin umursamayın. onunla yeterince zaman kaybetmişsiniz zaten. artık önünüzde kocaman bir hayat var ve tabi ki sizin karşınıza da insanlar çıkabilir. ama inatla hareket etmeyin kaybeden yine siz olabilirsiniz. iki kere düşünüp adımınızı atın.

Amaaan bosver be müge abla. Adamın kuması belli, buldugu kadınin d akumasi belli. Bırak kendi pisliklerinde seviyesiz bir hayat yasasınlar.

Sen de eger seninle ilgilenen kisinin sana hitap edecegini düşünüyorsan izin ver gönlünü kazanmaya çalışsın ne olacak ki? Bosver millet ne derse desin. Ama bunu inat icin yapma. Aklına yatan birini elalem be der diye erteleme sadece onu diyorum.

Mügişim
İnat için yapma.
Ama için alıyorsa adamı görüş.
Kendine zarar verme,sevmediklerinle birlikte olarak.
Çok güçlü ve akıllı bir kadınsın hep söylerim.
Sen bilirsin ama bu adam seni öpmeye dokunmaya kalkacak.
Adamın üstüne kusar musar sonra rezil olursun kurtulamazsın da
Etme kendine bu kötülüğü.

İlişkisi olmak 10 dk ya bakar .

İstersen ara o akbabaya "evet" de .

İçin miçin soğumaz. Başına yeni bir dert daha alırsın o kadar .

Umursama hiç. Bitmiş mi bitmiş , gitmiş mi gitmiş ?

Sen yoluna bak . Bu adam senin için hataymış ki boşandınız . Aynı adamın sebep olacağı yeni hatalara yelken açmak niye ???

İnsanlar biraz dürüst olsa keşke...ortak arkadaşlarınız mesela.. gerçekten sinir bozucu durum..

Sevgili ile ayrıldıktan sonra bile hemen başkası ile beraber olmayı sağlıklı bulmuyorum. En azından 6-7 ay insan kafasını, duygularını, ruhunu dinlemeli... Kaldı ki boşanmış bir insanın hemen birini bulması da hiç sağlıklı değil.
En azından 1-2 yıl kafanı dinlemek, kendini toparlamak gerekiyor.
Şu da bir gerçek birinden ayrıldıktan hemen sonra birini bulanlar genelde ayrılıyor, bu ilişki fazla uzun sürmüyor...
Siz de lütfen bunu düşünüp yıpratmayın kendinizi. Ne güzel yeniden bekarsınız. Gezin, alışveriş yapın, kitap okuyun, yeni diller öğrenin. Kısacası yapmak istediğiniz her şeyi yapın. :) Hayat üzülmek için çok kısa. Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez... Mutlu olmak da mutsuz olmak da kendi elimizdeyken neden mutsuz olmayı tercih edelim ki?

bosver dicem sen de haklisin. bi sure tatil yapsan? sosyal medyadan da uzaklassan. kafa dinlesen sadece? havada ucusan tebrikleri yapan ortak arkadaslarla da gorusmeyi yavas yavas kesersin daha sonra.

Uzulme cnm bu adamin genisligi karaktersizligi
Simdi sende birisiyle gorusmeye baslasan bn yaptim hemen oda yapti olcak
Kendinle kal cevrendekileri gozlemle kim dost kim dusman boyle zamanda cikar
Rabbim gonlunu ferahlatsin

Bu kadar çabuk yeni ilişki bana nedense hep nispet havası estirir. "Bak sen beni istemedin ama başkaları istiyor, sensiz de mutluyum, hayatıma bakıyorum" un ispat çabası. Bu sizinle bağını koparamadığının bir göstergesi. Ama siz de kendi bağınızı kopardığınızı ispatlayın eski eşinize. Umursamayarak, nispetine nispetle karşılık vermeyerek, hayatın olağan akışında gerçekten gönlünüze göre olan biriyle -zamanı gelince- ilişki yaşayarak. Ona geçmişte kaldığını göstermenin en iyi yolu umursamamak bana göre

kim tebrik ederse etsin kim helal olsun derse desin, herkes bu durumu aslında içten içe garipser. o tebrikcilerde dahil birincisi bundan emin ol. İkincisi asıl can yakan şey nedir biliyo musun, kesinlikle ona inat yaptığını düşündürmeyen gerçek bir ilişki.
Yani demem o ki, hemen biriyle görüşüp bunu duyurursan bunun kısasa kısas olduğu zaten belli olucak. Ama eğer zamana bırakır ve gerçekten birgün birini tanımak istersen işte o zaman diyecekler vay be gerçekten herşeyi unutmuş yeni de bi hayat kurma yoluna gitmiş diye. Bunu hiç unutma.

canım sen bosadın bu adamı haketti bosadın. bekadar yok bosanalım dediysede sen bosadın.bu adamdan ne beklersinki evliyken baskasıyla olan bosanınca zaten birini bulur. evet sana haksızlık yapıldı bunu düsünmekte haklısın. ama artık kendine bakman lazım neyazıkkı dünyada boyle insanlr var Allah korusun onlardan herkesi. dünyanın kanunları nezaman cezasını ceker bilemeyiz sen yat kalk sükret iyi yakaladın yoksa bu karakterde biriyle devam edecektin.önüne bak ama sakin at adımlarını .üzme kendini

Ya aslında şöyle normalde kimseyle paylaşamadığım için buraya konu açıyorum. Normalde birileriyle konuşmak anlatmak daha zor. Buraya daha çok içimi döküyorum aslında.
Fakat haklısın. Her yerde olduğu gibi burada da var öyleler.
Nispet için yapmayım ama bu içimdeki hisler geçmiyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…