Yardım lütfen :(

Neden yollu olasınız? Hem yollu nedir, nasıl bi sıfattır, hangi densizin size böyle bi yakıstırmada bulunmaya hakkı vardır??

Siz kendinize karşı bu kadar zalim olursanız başkaları hiç acımaz, yapmayın nolur.

Neden boşandınız, kimin kimde ne hakkı kaldı bilemem, ancak öyle ya da böyle ikiniz diye bi şey yok artık. O size karşı geçmişte ne hata yapmış olursa olsun özgür bi adam, siz de geçmişinizde ona karşı ne yapmış olursanız olun özgür bi kadınsınız.

Ha diyebilirsiniz ki 1 ayda nasıl aştı, 1 ay öncesi resmi olarak boşandığınız tarih. Boşanma kararı 1 günde alınıp hayata geçirilemez, yani siz o 1 aydan çok daha önce bittiniz. Şu anda o da siz de istediğiniz hayatı istediginiz insanlarla yaşamakta serbestsiniz.

O hangi yola gidiyor, kim o yolda ona alkış tutuyor (ki yüze gülüp arkadan konusmak bizde ata sporudur. sosyal medyadan begeniler tebrikler yagdıran insanlar arkandan gömdükce gömerler genelde) izlemekten vazgeçin. Kendi yolunuza bakın. Ona inat olsun diye bi sey yapmayın ama görüsmek istediginiz biri varsa insanlar ne diyecek diye de geride durmayın. İnsanlara karsınızda hadsizlik edecek olanagı da vermeyin zaten yok bi sey demeye hakları.

Boşanmak bi sürü iyi seyin baslangıcı olabilir. Gecmisin kırgınlıklarına, kızgınlıklarına, icinde dogdugumuz toplumun sacmasapan önyargılarına takılı kalıp kendiniz icin mahvetmeyin bu yeni hayatı.

Seni anlayabiliyorum ama 1 kişi bile ter laf söylese insan kırılıyor seni düşümdüğümden öyle dedim

Değmeyecek biri için kalitenizi mi düşüreceksiniz? Bu sadece kendinize karşı vicdan azabına sebep olur. Tenezzül etmeyin. Yeni hayatınızda herşey gönlünüzce olsun.

Tşk ederim. Böyle söyleyen birileri olunca kendimi iyi hissediyorum çünkü gerçekten kendimi hiç dik durmuş, güçlü gibi göremiyorum. sürekli eleştiriyorum.

İnadına yapmak istemiyorum ama. Ben o sürünsün üzülsün diye beklerken, daha baskın çıkıyor.
Sinirim hıncım geçmiyor bir türlü

ahahah kusmam kusmam :)
Hatta adamın üstüne atlayabilirim hayatım! O kadar sinirliyim hırslıyım ki. Anlatamam :)

ahahah kusmam kusmam :)
Hatta adamın üstüne atlayabilirim hayatım! O kadar sinirliyim hırslıyım ki. Anlatamam :)
Kız o zaman sinirin geçsin.Belki gerçekten prensindir,kurbağa değildir.
Zamanla görürsün.
Önce bi sakin,sonrası çok daha güzel olacak.

her şerde bi hayr, her hayr da şer yazılıdır bilemezsiniz ki hayatında ki kadın onun için şerdir o bunun farkında değildir cezasını illa ki bulacak siz görmeyeceksiniz bilmeyeceksiniz belki ama o yaşattığını yaşatmadan ölmeyecek..
gerçekten takdir etmiştim sizi konularınızı takip ediyordum yorum yazmamıştım ama hep okudum ve güçlü ve dik duruşunuza hayran kaldım siz farketmeseniz de öylesiniz :)

Tebrik eden ortak arkadaşlarınızla arkadaşlığınızın üzerinden geçin önce.
Anlıyorum sizi, duygularını yoğun yaşayan biri olarak hiç sevmesem de çok sinir olurdum. En çok da kötülüğü yapan o pohpohlanan o oluyor ya, nasıl insanlar bunlar diyorum...
Kapatın sosyal medyayı gerçekten, kendinize odaklanın.

Sırf nispet olsun diye sevmediğin hoşlanmadığın yanlış insanları alma hayatına daha çok mutsuz olursun bence :/ ben olsam o hemen tebliğe koşan ortak arkadaşlarımın yüzünü bi daha görmek istemezdim. Eski eşiniz de ne hali varsa görsün boşverin siz yolunuza bakın ona hiçbir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. Çıkarın bütün sosyal medya hesaplarından takip etmeyin artık. Tamamen koparın bağınızı. Allah yardımcın olsun

konularını şöyle bir gözden geçirdim.adam evde bile durmamış ki.yani zaten yakınmış seni aldatması.erkek olsam her seferinde olmasa bile eşimide alır giderim.neyse olan olmuş.

şimdi canınız yanıyor doğal olarak.yalnız çok kısa sürede verilmiş sadakam varmış diyeceksiniz.bir ayda başka biriyle olmuş.olsa bile belli etmez insan .herkesin gerçek değerini öğrenmişsiniz.o beğeni atan ortak tanıdıklarınızın da gerçek yüzü ortaya çıktı .onlarında size işi düşer.

bence sizin ihtiyacınız olan sabır,zaman ve bir iş.

son olarak nispet için bir şey yapmayın.

Zor günler geçirdiğinizi biliyorum Allah kolaylık versin.Ama zaten 1 ayda bunu yapan insanı takip etmeniz bile hata canını bu yönden yakmak istemek yerine dimdik durup hayatta birşeyler başarmaya çalışmanız olmalı...Eş,sevgili,terkedermiş ama kariyer , insanı bırakmazmış...Onları düşünmek moral bozmak yerine ailenize ve çevrenize karşı dimdik ayakta durun bence Allah da yardım eder...

Tamamen çıkar hayatından. Ortak arkadaşları engelle. Spora git , kurslara git... hiç bir şey yapamıyorsun sabah erken kalk yürüyüş yap, dönerken gazetenin al. Güzel bir kahvaltı yap. Hayatın tadını çıkar. Aşkı önce kendinle yasa. Kendini mutlu et. Sevdiğin şeyleri yap. Hedef koy. Onunla zehretmeyin. Hayat devam ediyor.

Müge sen o adamdan boşanarak kendi yoluna bakmayı tercih etmiştin bu kararında ısrarcı ol kendi yoluna bak bırak o kendi pisliğinde kaybolsun arkadaşları da eşlik etsin.
Ayrıca gerçekten çok güçlüsün. O adam evliliğin süresince seni duygusal olarak ihmal ettiği için kendinle ilgili yargılarının olumsuz olması gayet normal. Adamı takip etmeyi bırak, kendine bikaç ay ver. Bu arada iş durumları noldu senin?

Saçmalama lütfen müge..
Hem sen neden takip ediyorsun bu adamı?
Bırak, 1 ayda ilişki mi olur?
Yalan da konuşuyor olabilir bak?
Mutluyum imajı veriyordur aklı sıra.

Sakın bu psikolojiyle çiviyi çiviye söktürmeye çalışma, çok üzülürsün bak.
Toparlayacaksın yakında..
Sen çok güçlüsün, dürtülerinin kurbanı mı olacaksın?

Durrr annemmm yetiştiimm..Şimdi Sana çözüm sunuyorumm:

Bu çükü kopasıca erkekleri boşvereceksinn,n e yaptığını bilmiyor çoğu.
En güzel intikam,onun yanında mutlu ve umursamaz görünmek..
Bir erkek için en ağır şey bu,çünkü onlar kadınları güçsüz sanıyor,ağlak bir varlık olarak görüyorlar.

Ters psikoloji yap,güçlü görün.

''Acımadı kii acımadı kii'' psilolojisi sana da iyi gelir.

muge sakin!
sen kendi kaliteni belli edersin yapmadiklarinla, o kendi kalitsizligini gosterir (ki gostermis) yaptiklariyla.
icin, zaman geldiginde.... acini yasadiginda... eski esinin sendeki yeri menzile vardiginda soguyacak. ve sen bunu fark etmeyeceksin bile; cunku senin icin ona dair her sey gercekten bitmis olacak.

Inat ugruna biaey yapma bu seni uzer ve yapmacik durur.
Bence eski esiniznde hayatinda kmse yok sizin goreceginizi tahmin edip iliskisi var yapmistir ergen hareketler resmen.
Sosyal medyadan takibi birakin.ne hali varsa gorsun.

aman adamda keramet olsa sen bırakmazdın
kim onunla ilişki yaptıysa aklı yokmuş bu kadar çabuk

bak keyfine oh mis özgürlük yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…