Yardım lütfen :(

Mügecim şu an canın acıyor biliyorum ne desem boş.

Sen de uzun uzun yas tutma bu herifin arkasından, kesinlikle nispet için değil, ama kendini iyi hissetmek için hazır olduğunda flört et birileriyle. Hazır olma süresini de kısaltmaya bak canım, öptüm seni güzel hatun

Hala olmadı o yuzden olan sıkıntılarım zaten apayrı. Kendime yoğunlaşmaya çalıştıkça bir şeyler ters gidiyor
Lanetlenmiş gibiyim.

Meraktan tamamen Merak ediyordum çünkü beni aldattığı kadınla ilişki yaşayacağını düşünüyordum. Fakat bu kadar çabuk ilan etmesini beklemiyordum tabi
Ya imaj vermeyip gerçekten mutluysa. Bu o kadar sinir bozucu ki.
Ben haksızlığa uğradım benim işlerim yolunda gitmiyor ve o mutlu.

Inat ugruna biaey yapma bu seni uzer ve yapmacik durur.
Bence eski esiniznde hayatinda kmse yok sizin goreceginizi tahmin edip iliskisi var yapmistir ergen hareketler resmen.
Sosyal medyadan takibi birakin.ne hali varsa gorsun.

Hayatındaki kişi muhtemelen beni aldattığı kişi. O kadını tanıdığım için zaten ilişkisi var yapmasın anlayabiliyorum
Merakım engel oldu. Artık daha çok merak ederim muhtemelen

aman adamda keramet olsa sen bırakmazdın
kim onunla ilişki yaptıysa aklı yokmuş bu kadar çabuk

bak keyfine oh mis özgürlük yanii

Zaten kadın beni aldattığı kadındır :/

Canım işte aynen dediğin gibi hissediyorum ne eksik ne fazla.
Kendime yönelmeye çalışıyorum ama ne istesem elimde kalıyor. En basitinden iş. Hala bulamadım, bulsam kendi evimi kurup bu şehirden defolup gidicem. Yapamıyorum
Ben annemlerleyim işte, bir an önce kendi hayatımı kurma telaşındayım

Şuan devamlı mutlu oldukları görüntüler kafamda dönüp duruyor. Umarım olamazlar.
Her şeyim oyle ters gidiyor ki artık umudum kalmamaya başladı kendi mutluluğum adına. Bir de boşanırken benim yanımda olan bana destek veren bir tip vardı, en önce o tebrik etmiş ya şaka gibi.
İnsanlara olan güvenim sıfıra inmiş durumda.
Benim mutlu onların mutsuz olması gerekmiyor muydu ya

Müge sakin! Sen sakin ol kuzum. Zaman zaman zaman... Bak sana neler neler gösterecek. Senin kocan akıllı Ada'm olsaydı ilişkisi varsa bile bunu içinde tutardı. Sessiz sedasız alttan alttan yapardı ne yapıyorsa. Belli ki senin ayrılığını hazmedemeyen, açıkça can yakmak isteyen aslında o. Sen hala anlayamadın mı bunu? herşeyi herkese duyuran , duyurmaya çalışan insan bir sıkıntısı, derdi, hesaplaşma isteği olan insandır. Gönlün ferah bekle. O Ada'm sana ge-le-Cek.

SOS(lu)YAL(an) medyadan uzak durun.

Kurtulduğunuza şükredin. Yarın gulecek olan siz, ahlari yaşayacak olanlar da onlar. Çıkar muhakkak. Rotanizi çizip, sirtinizi Allaha dayayıp yolunuzda emin olarak yuruyun. İntikam alma isteğiniz var, evet kim olsa aynini dusunur ancak bu sebeple yanlış kararlar almayın. Önce yüreğiniz sogusun.

Birgün mutlaka yeniden kendinize şans verin tabiki fakat bu intikam hırsından olmasın,yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu düşünmüyorum konuyu az çok biliyorum zor bi durum. İlk önce o sosyal hesabı kapatın gerçekten çok iyi gelecek sonra zaten birde bakmışsınız eskisi kadar takmıyorsunuz böyle böyle asıl değeri hakedenin yani kendinizin farkına varacaksınız.
Maddi imkanınız nedir ne durumdadır bilmem ama gezilere katılın derim yalnızlık bazen insanı fısıltılara boğabiliyor.
Ya birde o peşinizdeki kişi eğer yüreğinize dokunmuyorsa lütfen hiç midenizi bulandırmayın.

Takip etmeseniz?
Boşanma süreci devam ediyor mu bilmiyorum ama devam ediyorsa şuan ilişki yaşamak sorun değil mi mahkemede kullansanız?

Öncelikle yeni hayatınızda mutluluklar dilerim ki eminim bunu yakalayacaksınız da:) Lütfen takip etmemeye çalışın evet insan merak ediyor ama kendinize hakim olun. Eğer ilgi istiyorsanız sizinle ilgilenen kişiyle görüşebilirsiniz. Hemen bir ilişki olarak başlamayabilirsiniz. Birlikte sinema, yemek, gezi vs yapabilirsiniz. Hem kafanız dağılır hem de bu kişinin size iyi gelip gelmeyeceğini görürsünüz ve ona göre devam edersiniz. Kimsenin ağzı torba değil. Siz ne yapsanız ya da yapmasanız da insanlar konuşacak. Boşverin. Siz ne istediğinize ve ne hissettiğinize bakın. Bu insanların hayatınızda olmasına gerek yok. Maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama elinizden geldiğince kendinize bakım yapmaya çalışın çok klişe ama gerçekten iyi hissettiriyor. Farklı bir renk ruj ya da ne bileyim yeni bir elbise vs. Bu arada yanlış anlamayın görüntünüzü değiştirmekten bahsetmiyorum. Sadece kendinize ilgi gösterin. Aynada gözlerinizin içine bakarak gülümseyin. İnanın her şey çok güzel olacak.

Gününüzü olabildiğince dolu geçirmeye çalışın. İş, arkadaş ortamı, gezme, hobiler ile uğraşma gibi. Bir şeylerle meşgul olun daima. Sosyal medyalardan uzak durun. Ben birkaç gün girmeyince unutup gidiyorum neredeyse. Size de aynısı olur. Eski eşinizi de görmeye görmeye unutacaksınız böyle yaparak.
Arkadaşlarınızla da geçmişe yönelik değil geleceğe dair konuşmalar yapın. Eski eşiniz hakkında konuşmalarına müsaade etmeyin. Ortak arkadaşlarınızı da hayatınızdan çıkartın. İkiyüzlü ve laf taşıyıcı olur onlar şimdi.

Müge seni merak ediyordum. Bu adamın bu denli arsız olucağını düşünmemiştim. Bildiğin bir hayvanmış.

Sana şöyle yapmalısın böyle yapmalısın diyip dursakda,tırı vırı... çünkü insan durumun içindeyken ap ayrı bi psikolojide oluyor. Yani zaten bu hayatta yapmamız gerekenleri yapsak, yapabilsek daha kolay olurdu heralde herşey.

Seninlr ilgilenen adamla içinden geliyosa birlikte ol. Belki ilgisi senin kafanı dağıtır sana iyi gelir? Ama bunu inat için yapmaman gerektiğini düşünüyorum bende.

adamın facebookuna bakmayı bırak ve kendi hayatını yaşa. artık bitti gitti. güzel başlangıçlar yap hayatında, güzel insanlarla tanış, yeni hobiler edin. yaşa yaaa...

Bende inan tanıyamıyorum onu. Yani sanki benim evli olduğum adam başka biriydi bu başka bir adam. Ucuz ucuz hareketler, sinir bozucu tavırlar, seviye yerlerde. Pişman olsun sürünsün bunu da ben göreyim istiyorum. İnş dediğin gibi olur canım. İnşallah.

Kapatıp bakmamaya çalışacağım ama öyle zor ki.
Durumum yani ailemin durumu iyi çok şükür. Fakat boşanmış olmak ve henüz taze olması annemin bir çok şeye karışmasına yetiyor. Bir an önce işimi bulup kendi düzenimi kurmalıyım. Yapmadıkça nolursa olsun rahat olamayacağım

Takip etmeseniz?
Boşanma süreci devam ediyor mu bilmiyorum ama devam ediyorsa şuan ilişki yaşamak sorun değil mi mahkemede kullansanız?

Boşandık. Takip etmesem ama merakıma engel olamıyorum. Çünkü henüz boşanma sürecindeyken annesi oğlunun diğer kızla görüştüğünü duyurmuştu bile. Ne zaman millete ilan edeceğini bekliyordum. Bu merak geçmiyor maalesef.

İradeli davranın ve takibi bırakın. Bana kalırsa sosyal medyayı tamamen bırakın. Erkek işte. Ayrılıktan sonra ucuz ucuz davranmayan daldan dala atlamayan erkek çok az zaten. Sizi haketmediği zaten açık bir şeydi. Allah hakkınızda hayırlısını versin
Güzel günler sizinle olsun olacak da ama biraz da siz çaba gösterin

ilk önce o ortak arkadaslatla iletişimi kesin bence
ben yuva yıkanın yuvası olmaz
kötüler mutsuz olur gibi şeylere inanmıyorum
gayet de iyiler mutsuz ken onlar mutlu oluyorlar
bence bu durumu kabullenmelisinuz
sürekli o mutlu ben mutsuz um diye dusunurseniz negatifligi siz cagirirsiniz hayatınıza
onu takip etmemelisiniz
kendi hayatınızla ugrasmalisiniz eğer diğer kişinin size uygun olabileceğini dusunuyorsaniz görüşebilirsiniz ama inat uğruna yapmayın yine mutsuz siz olursunuz
Siz çok mutlu olmayı hak ediyorsunuz
o adamın hala size etki etmesine izin vermemelisiniz

O ortak arkadaşlar ile iletişimini kes bence..
Kendini iyi hissedip hayatını düzene koyunca ve psikolojik olarak hazır hissedince zaten normal bir ilişkin olur..
Şimdi nispetine sinirle başlayan bir ilişkin olursa yanlış karar olma ihtimali çok yüksek olur.. Belki karşına çıkan iyi olacak ama sen sevmeyeceksin ve sevgisiz ve seviyesiz ilişki durumuna girmekte söz konusu..
Ex eşin konusu bitmiş geçmiş.. Artık önüne bakmalı ve onun hayatına göre kararlar almayı aklından bile geçirmemelisin..
Sana mutluluklar dilerim..

Ne alaka ya kocan kisiliksizin tekiyse, o arkadas diye adlandirdiklarinda vicdansiz kisilerse sende onlarin duzeyine mi ineceksin ?

Bu mu istedigin, insanlar iliski bitinde bile bir yas donemine girerken kocanizdaki bu hiz cidden dusundurucu belkide evliykende gorusuyordu yada bosanma surecinde tanimaya baslamisti, herneyse bence birdaha ilgilenmeyin ugrasmayin facebook undan bakmayin hayatinizdan beyninizden silin. O ortak arkadas dediklerinizide silin ve iletisiminizi kesin facebookunuzdan da kaldirin hepsini baska turlu gormeye devam edeceksiniz.

Müge ablacm mutluluk bizim bakma seklimizle ilgili. Eger sen bir kelebege böcek gözüyle bakarsan mutsuz olursun, ama ona yumusack kanatları olan renk cümbüşü diye bakarsan icin ferahlar degil mi? :)

Böyle bir adamdan kurtuldun. Bence hepimizin gözü aydın. Bununla yaşlılığı hayal edebiliyor musun şimdi, gerçekten kusmuk gibi bir gelecek..

Sen iyi bir kadınsn, ve iyi olacaksın. Sadece baktığın şeylerde mutluluğu görmeye çalış. Simdi bizim uzuldugumuz o kara afrikada bile insanlar belki de bizim asla ulasamycagımız mutluluk düzeylerine ulasabiliyor bir damlack imkanlarıyla. :) simdi üzülelim mi onlara yoksa sevinelim mi? :)

Güzel seyler görmek icin en ideal mevsimdeyiz bence. Hava güzel, kuşlar cıvıldıyor, etraf yemyesil, herkes canlı.. :) sokaktaki kedi ve köpekler icin her gün düzeli su koysanız kapınızn onune ya da sokaginizin uygun bir noktasina? Bu gercekten cok buyuk bir iyilik hareketi degil mi? :) ben bunu yaptıkça kendimi süperman gibi hissediyorum ve acayip mutlu oluyorum! :)

Hayat güzel, bazen böyle hayatımızdaki çürük bakliyatları elemek icin bi sarsılıyor ama gerçekten güzel sey hayat. :)

[QUOTE="mugehatun, post: 47469776, member:

Kapatıp bakmamaya çalışacağım ama öyle zor ki.
Durumum yani ailemin durumu iyi çok şükür. Fakat boşanmış olmak ve henüz taze olması annemin bir çok şeye karışmasına yetiyor. Bir an önce işimi bulup kendi düzenimi kurmalıyım. Yapmadıkça nolursa olsun rahat olamayacağım

Evet kendi düzeninizi kurmalısınız :) anneler hep böyle ne desem bilmiyorum ama çok güzel bir temennim var sizin için şu yeni hayatta-inşallah hep hayırlı insanlarla karşılaşın, iş arkadaşı,patron ya da yeni arkadaşlıklarınız çok ama çok sağlam olsun-
Ayrıca o sosyal medya bi kapansa aslında sigara gibi ilk bikaç günü zor geçer ama sonrası bi ferahlık bi rahatlık inanın kendimden biliyorum umarım en kısa zamanda gerçekleştirebilirsiniz.

Gün olur devran döner.. Sonunda muhakkak olacak olan o, eğer ki o kadınsa ilişki yaşadığı, yuva yıktı hiç mutlu olacaklarına inanmıyorum, kocan her kadını sen gibi anlayışlı, yumuşak başlı zannediyor ama ilişkileri fiziksel tatminden öteye geçince anlayacak ne yaptığını...
Ama sen onun mutsuz olmasını bekleme, kendi hayatına bak, dönüp dolaşıp gelecek önüne zaten...
Bir anda herşey senin için yoluna girecek eminim ben, en kısa sürede çok iyi bir iş bulup hayatını istediğin gibi yaşamaya başlayacaksın insallah

Müge hatun, sen bu konuyu açmadan önce, sabahın ilk saatlerinde sen gelmiştin aklıma, ne yaptı acaba diye. umrede dua etmiştim senin için.boşanmanın bittiğini bilmiyordum. Hiç tanışmıyoruz ama ben ne kadar güzel bir insan olduğunu buradan görebiliyorum. Eski eşineyse diyecek hiçbir laf bulamıyorum ama erkeklerin bunu yaptığını çok gördüm. Hemen başka bir ilişkiye atlıyorlar. Ayıp bir kere, insan o kadar beraber geçen zamanın hatrına ilişkisi varsa da koymaz, kalbi kırılmasın diye. Ama o düşünce yokmuş zaten, kendi gibi birilerini bulsun. Sen de hiç değmeyecek insanlar için üzülme. Arkadaşım ayrıldı, ikinci kez evlendi, şimdi çok mutlu ve bir çocuğu oldu. Artık insanları daha iyi tanıyorsun. Seni mutlu edecek kişiyi bulana kadar acele etme, kalbini boş yere kırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…