Haklisiniz. Is evlilige geldigi zaman hersey daha farkli oluyo.o yanlışlar sevgiliyken ört bas ediliyorda evlendikten sonra çok zor..
Kimi cok guzel bir soru benim sevgimi haketmeyecek birisini.Ha bir de şu var maalesef..
Bana değer vermiyor galiba, sinirlenince gözü karariyor, umursamiyor, ailesine asiri düşkün beni eziyor vs vsvs ama iyi bir baba olur çocukları çok seviyooo.. bekle olur demek istiyor insan maalesef.. böyle mantıkla zaten mutsuzluk garanti..
İyi düşünün.. sevmissiniz ama Kimi?
Yalvarnak ne kelime. Sabahtan beri suclu oldugu halde ve bunuda kendisini bildigi halde yazmamakta aramamakta israrci.Bence ayrıl yalvarırsa senindir değilse sal gitsin.
Kesinlikle yol ver gitsinYalvarnak ne kelime. Sabahtan beri suclu oldugu halde ve bunuda kendisini bildigi halde yazmamakta aramamakta israrci.
Keske bu kadar kolay olsa.Kesinlikle yol ver gitsin
Haklisiniz tabiki. Evlendigin bu artik benim esim hersey benim elimde kolay kolay bitemez gibi dusuncelerle daha cok salar herseyiSu an sevgiliyken boyleyse ileride evlenirseniz sizi kaybetme korkusuda azaldiginda cok daha fazla yorar.
Şu mesajın altına imzamı aynen atıyorum ayrıca.Biraz uzak dur seni kovalasin da bi ömür kaçacak misin peşinden gelsin diye..
Taktiklerle kimse değişmez..
Sevdiğimiz kişi bizi mutlu ediyor mu? Istedigimiz gibi biri mi? Iyi Eş baba olur mu? Vs Bunlara göre yolumuzu cizeriz.. sevmek ve evlenmek farklı şeyler.. Dünyanın en yanlış insanını sevebilirim ama evlenmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?