Yardım lütfen.

Beyzabdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
10
4
1
25
Bayanlar, benim 2.5 yıllık bir iliskim var. Ama yanı sıra bir o kadarda yaşadığım sıkıntılar var. Sevgilim cok umursamaz ve yaptığı hiçbir yanlışı kabul etmeyen birisi. Ben ise onun her yanlışını ort pas eden birisiyim sevdigin icin kiyamiyorum. Ama ben bu iliskiyi itelemekten yoruldum. Cevremdeki herkesin tek onerdigi sey biraz uzak dur o seni kovalasin diyorlar. Sizce ne yapmaliyim aranizda bu durumu yaşayan varmi ? Lutfen bana yardimci olun ben bu kisiyle bir gün degil bir omrumu geciricem

Kesinlikle devam etme derim. Cunku ayni evin icine girince o umursamazliklar hatalar daha da agir gelir sana. Birak gitsin emin ol cok daha iyi olur. Kendimiz kasiniyoruz bizi uzsunler diye.

Biraz uzak dur seni kovalasin da bi ömür kaçacak misin peşinden gelsin diye..
Taktiklerle kimse değişmez..
Sevdiğimiz kişi bizi mutlu ediyor mu? Istedigimiz gibi biri mi? Iyi Eş baba olur mu? Vs Bunlara göre yolumuzu cizeriz.. sevmek ve evlenmek farklı şeyler.. Dünyanın en yanlış insanını sevebilirim ama evlenmem..

Iste benden bundan korkuyorum. Ve yardim almak istiyorum cok seviyorum ne yapacagimi bilmiyorum

Ha bir de şu var maalesef..
Bana değer vermiyor galiba, sinirlenince gözü karariyor, umursamiyor, ailesine asiri düşkün beni eziyor vs vsvs ama iyi bir baba olur çocukları çok seviyooo.. bekle olur demek istiyor insan maalesef.. böyle mantıkla zaten mutsuzluk garanti..
İyi düşünün.. sevmissiniz ama Kimi?

Kimi cok guzel bir soru benim sevgimi haketmeyecek birisini.

Sizi üzmeyi hiç istemem ama üniversite zamanında benzer bir ilişkim vardı. Hatta bugün rüyamda gördüm kahrolasıcayı şu anda sevdiğim adam gibi adama saygısızlık etmiş gibi hissettim nasıl kötüyüm hala. Bu tarz ilişkiler siz ne yaparsanız yapın zaten bitecek. Ayrılığa cesaret edemiyorsanız da çaba harcamayın, Su akıp yatağını buluyor. Belki ilerde kıymetinizi bilen biriyle karşılaşırsınız.

Şu mesajın altına imzamı aynen atıyorum ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…