- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ama ben ondan çok korkuyorum yacanım en mantıklısı doğum kontrol hapı ama mecbur kondoma kalmışınız gibi.
Doktorda böyle söyler sanırım,benim regl günüm malesef 35 günde bir ve regl öncesi çok gergin oluyorum dkh buna iyi geliyor diye okudum ama yan etkileride var kafam çok karıştıBiran once dr a gidip adetin gelmezse once adet sokturucu kullanip, adetin basladiginda da dogum kontrol hapi kullanabilirsin. En mantiklisi bu olur sanirim.
Oda garanti değilmişki baştaki sıvıdada sperm hücreleri varmışGeri çekme diyelim( çok Afedersiniz )
bence bir sıkıntı olmaz çünkü çok ince bir şey ha ilk ilişkide kullanılır mı derseniz orasını bilememAma ben ondan çok korkuyorum ya
Geri çekme diyelim( çok Afedersiniz )
Bende bilmiyorum malesef hiç tecrübem olmadığı konular,abimin eşiyle konuştum biz prezervatifi hiç sevmemiştik diyince bende hapa geçtim gibi ama hala emin değilim doktora danışmak mecbur oldubence bir sıkıntı olmaz çünkü çok ince bir şey ha ilk ilişkide kullanılır mı derseniz orasını bilemem
yarın doktor size en iyisini söyler canım :)Bende bilmiyorum malesef hiç tecrübem olmadığı konular,abimin eşiyle konuştum biz prezervatifi hiç sevmemiştik diyince bende hapa geçtim gibi ama hala emin değilim doktora danışmak mecbur oldu
Evt dkh pms a ve adet duzensizligine iyi gelir. Yan etkileri de sanildigi kadar cok degil yeni nesil dkh larinin aksine bircok olumlu ozellikleri var.Doktorda böyle söyler sanırım,benim regl günüm malesef 35 günde bir ve regl öncesi çok gergin oluyorum dkh buna iyi geliyor diye okudum ama yan etkileride var kafam çok karıştı
Çok teşekkür ederim hemen not aldım ismiHer hap için bir ay beklemene gerek yok. Yazz24+4 hapa başlandıktan 7 gün sonra korumaya başlar.
Doktorunuzla görüşürseniz uygun da bulunursa eylül sonuna yazzla korunmaya başlayabilirsin
Keşke yüzde yüz bi yöntem olabilseydi belli zamanlar yumurtlama gibimiYalnız hapı atlamadan, unutmadan dikkat ederek kullanmanız gerekiyor. Belli zamanlarda etkisi azalabiliyor, onları bilip ona göre davranmanız lazım
Sonra "hapla korunuyordum ama hamile kaldım" oluyor :)
Hapı seçerseniz iyice öğrenin kullanma koşullarını.
Belki kişiden kişiye değişiyordur ama biz bi dezavantajinı görmedik.Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
6 yıldır ilginçBende 6 yıllık evliyim zaten cinsel hayatım yok gibi bir şey buraya bir konu açsam abooo yorum yağmuruna tutulur :) çok mücadele ettim ama sonuç hala berbat neyse eşim tutturmuş çocuk ben istemiyorum doğum kontrol habı bende kullanıcam acaba hangisini kullanalım marka olarak illa dr gitmemiz şart mı bunun için başlamak için illa adetin ilk günü şart mı bende geri çekme yöntemi ile korundum 6 yıldır ama pek ilişki olmadığı için hiç sorun olmadı ama eşim çocuk diye tutturuyor bu aralar hiç sürpriz bir hamileliği kaldıracak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?