Yardım lütfen

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Mune lütfen kızma ve bisüre konumun yerini değiştirme lütfen yardıma çok ihtiyacım var..Eylünün sonunda evleniyorum kısmetse ama hala korunma yöntemine karar vermiş değilim evlenmeme bir aydan az bisüre kaldı,başka işlere dalmaktan bunu es geçtim halbuki aile planlaması en önemli şey..Yarına randevu aldım ama dayanamayıp size sormak istiyorum 37 gündür regl olmuyorum normalde 34-35 öyledir ama bu sefer baya gecikti stresten diye tahmin ediyorum doğum kontrol hapını kullanayım diyorum ama reglin ilk günü başlanıyomuş ben malesef olamıyorum:/ prezervatifle korunalım demiştik ama ilk ilişkinde onu kullanma zaten ilk ilişki zor oda iyice zorlaştırır yanma sızı yapar sözleriyle karşılaştım,sizin öneriniz nedir

canım en mantıklısı doğum kontrol hapı ama mecbur kondoma kalmışınız gibi.

Biran once dr a gidip adetin gelmezse once adet sokturucu kullanip, adetin basladiginda da dogum kontrol hapi kullanabilirsin. En mantiklisi bu olur sanirim.
Doktorda böyle söyler sanırım,benim regl günüm malesef 35 günde bir ve regl öncesi çok gergin oluyorum dkh buna iyi geliyor diye okudum ama yan etkileride var kafam çok karıştı

bence bir sıkıntı olmaz çünkü çok ince bir şey ha ilk ilişkide kullanılır mı derseniz orasını bilemem
Bende bilmiyorum malesef hiç tecrübem olmadığı konular,abimin eşiyle konuştum biz prezervatifi hiç sevmemiştik diyince bende hapa geçtim gibi ama hala emin değilim doktora danışmak mecbur oldu

Doktorda böyle söyler sanırım,benim regl günüm malesef 35 günde bir ve regl öncesi çok gergin oluyorum dkh buna iyi geliyor diye okudum ama yan etkileride var kafam çok karıştı
Evt dkh pms a ve adet duzensizligine iyi gelir. Yan etkileri de sanildigi kadar cok degil yeni nesil dkh larinin aksine bircok olumlu ozellikleri var.
Ve dedigim gibi en mantiklisi bu yol olur sizin icin.

Her hap için bir ay beklemene gerek yok. Yazz24+4 hapa başlandıktan 7 gün sonra korumaya başlar.
Doktorunuzla görüşürseniz uygun da bulunursa eylül sonuna yazzla korunmaya başlayabilirsin

Bende 6 yıllık evliyim zaten cinsel hayatım yok gibi bir şey buraya bir konu açsam abooo yorum yağmuruna tutulur :) çok mücadele ettim ama sonuç hala berbat neyse eşim tutturmuş çocuk ben istemiyorum doğum kontrol habı bende kullanıcam acaba hangisini kullanalım marka olarak illa dr gitmemiz şart mı bunun için başlamak için illa adetin ilk günü şart mı bende geri çekme yöntemi ile korundum 6 yıldır ama pek ilişki olmadığı için hiç sorun olmadı ama eşim çocuk diye tutturuyor bu aralar hiç sürpriz bir hamileliği kaldıracak halim yok

Yalnız hapı atlamadan, unutmadan dikkat ederek kullanmanız gerekiyor. Belli zamanlarda etkisi azalabiliyor, onları bilip ona göre davranmanız lazım

Sonra "hapla korunuyordum ama hamile kaldım" oluyor :)

Hapı seçerseniz iyice öğrenin kullanma koşullarını.

Keşke yüzde yüz bi yöntem olabilseydi belli zamanlar yumurtlama gibimi

6 yıldır ilginç yasmin yazz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…