yardım lütfenn... ultrason değerleri...

biyolojie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
108
1
116
Erzurum
bugun doktora gittik 31+5 olduk... ultrasonda karın çevremiz 2 hafta gerideymiş doktor 2 kere ölçünce şüphelendim ama bir sorun olmadığını söyledi. aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı yardım edin neolur.... diğerleri normal bunun geri olması neyi ifade ediyor :43:

aynı haftalarda doktorda bana 2 hafta geriden gidiyor karın çevresi demişti. o kadar ağlamıştımki gözümde yaş kalmamıştı. ama 3400 doğdu. doğana kadar kabus gibiydi günlerim. sakın merak etme bol bol dinlen su iç ve sol tarafına yat.bırak geriden gelsin inan doğduğunda üzüldüğüne değmişycek.

teşekkür ederim canım ya rahatlattın beni inşallah öyle olur... doktor bişey demedi ama ben endişelendim işte :59:

bugun doktora gittik 31+5 olduk... ultrasonda karın çevremiz 2 hafta gerideymiş doktor 2 kere ölçünce şüphelendim ama bir sorun olmadığını söyledi. aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı yardım edin neolur.... diğerleri normal bunun geri olması neyi ifade ediyor :43:

Cnm benim doktorumm da karın çevresinin 3 hafta geri olduğunu söyledi ama telaş yapılacak bişey yokmuş...Karın çevresi bebeğin kilosu ve boyu üzerinde etkili galiba netten hep öyle araştırdım...Doktorurumuz devamlı kontrol edip gelişip gelişmediğine bakacağız dedi...Eğer her hafta gelişiyorsa bir problem yokmuş...

Back
X